na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
Oi sveikkinam ir mes Barboryte su krikstynom😀🌷 Atena nieko neduodu visai,knygoj buvo parasyta neduot pienuko,o apie arbatele neuzsiminta. Tai ir pagalvojau jai jau labai blogai bus tada duosiu pienuko. Bet kol kas tfu tfu tfu... Mano maze prabunda kai verciasi ant sono,tai gal ji visai nealkana,tai nakti lovyte prisitraukiu ir glostau nugaryte,tiutiuka ikisu,kartais ranka palaikau kad nesiverstu😀 Beje pas mane lemputo tokia raudona su sensorium,kaskart evai pabudus ar susujedus uzsidega,ji nera labai ryski,tai labai gerai nakti😀Tai va bandysiu ir toliau😀
taisingai lauk nuotrauku.mums parodysi 😀 o tu is kokio miesto?
Parasiau, kad nelaukiu fotkiu, bet pagalvojau, kad laukiu, tik nieko nesitikiu ipatingo... 😃
Aciu ir visiem uz sveikinimus taip pat 🤗 Krikstynos praejo normaliai... Baznycioj viskas velavo, nes kazkas vestuvem uzsisake visas misias... O mes kaip tik anksciau atvaziavom, kad niekur nevieluot ir pan... Zodziu vaikas pervargo, nors vistiek gerute buvo, neverke net kai vandeneli pyle 😀 Tik fotkintis nelabai norejo, o ir fotogravas man labai nepatiko, nu net foto nelaukiu, mazdaug, kas norit nusifotkint paklause, ir ejo vieni po kitu, mazai kadru tegaude, o savo puslapi visai lyg ir normaliu foto prisimetes, na ziuresim kaip cia bus... Kuminai super prisiruose buvo, ir muzikanta superini turejom, maistas taip pat skanus buvo, tai bent tai dziugino sirdi 😀 Va tik ziopla savo fotika pamirsau, tai is vakaro foto nera, buvo superinis, sokiai uzduotys ir siaip smagumeliai... 😀 Oi papasakojau viska 😃
varle sveikinam su krikstinom 😀 tai viena is didziausiu svenciu vaikeliu😀nes jie atgaunu 2-us tevus 😀
Labukas, simtas metu, pasiilgau Jusu! 😀 Tetukas savaitei gryzes musu buvo, treciadieni atsokom Barboros krikstynas, siandien vel iskrido, laikas sugryst i foruma 😃 Sveikinam visus sukaktuvininkus, kuriu nepasveikinom per laika, kuri nesilankem cia!!! 🌷
oodetaa tai jisai saunuolis 😀ir mes jaub turime pirma dantuka 😀
Puikus Sashkos pasiekimas! MAniskis jau atsistoja 😀 tai ir dziaugiuosi 😀
oodetaa kaip Jums gera 😀 saunuoliai 😀o mes isivaizduoji siedet normaliai pradejom 😀 jau ilgai sedime 😀
Sveikutes, sveikinimai sukaktuvininkams 🌷 🌷. Buvom pajury kempinge netoli Liepojos, nebloga vietele suradom 😀
Aciu uz sveikinimus. Nuo Osvaldo 🤗 ir 😘
labutes😀 prisidiedame prie sveikinimu 😀 o mes tai ka tik svecius namo isleidome 😀 buvo drauge su vyru ir suneliu savo😀
Labas rytas 😀 mes 10ryto is lovos islipom,tai dabar galvojam ka mums siandien nuveikus su Adriana 😀 eisim tikriausai pasivaikscioti,tetuko nera kaip visada tai nieko mandraus ir nesugalvojam 😉 kokie jusu siandienos planai? 😉 laura,bet jei pabunda nakti tai ka nors duodi?ir mes sveikinam Osvalduka 😀
Labas rytukas visoms😀 Nejaugi dar miegate😀 O mes siandien ankstyvos,Eva atsikele 8ryto 😃 ir jau trecia nakti negeriam pienuko😀 Sveikinam Osvalduka su menesiadieniu 🌷
joa jau visa kaip margutis
Sveikute, Gintaryt😉
Mes Vilniuj , namuciuose.Viena su vaikiuku nuo sestadienio ano ir dar busim iki 17 liepos☹Mazius visur lipa stojasi, jau sunkiau sau minutele nuvogti😀O kaip tavo sveikatyte, kaip Atenyte?Jau paskutines dienos tos karstines,isbere jau
Atena, as 18kg buvau priaugusi.O pries nestuma sveriau 49kg.Tai pilvo oda ziauriai issitampe, niekaip negaliu susitvarkyt.Nu bet kol neisiu sportuoti tol jis ir kabes.Ir uzpakalis nukares, reiketu pastvirtinti, bet ner kada.
kaip gerai kad kuda o as va stora ir vargstu☹
Sveikutes 😀 as irgi savo vyro nematau beveik,dirba be iseiginiu ☹ o as buvau 23kg priaugus,liko 4 bet irgi nenoriu daugiau lieknet nes pries nestuma buvau lb kuda,kad dabar suprantu,kad nebuvo grazu 😀 dabar nors klubai ir uzpakalis atsirado 😀
mano vaikui siandien nevalgadienis😀
sveikute amelija taip senai bendravom😀,kaip tiu?kur apsistoje?
Sveikutes, ziuriu apie vyrus ir kilogramus ir vaiku ropojimus kalbat😀
Mano vyro tai isvis nera, vaikas susipazista vis is naujo kaip su svetimu dede.Jusu tai nors gult pareina, mano ne😃
O jus galit pagulet kai maziai nemiega?As tai niekaip, stojasi visur ir aisku griuna, reikia butinai uodega jo buti.Jau kai vien esu tai absoliuciai nieko nebegaliu pasidaryti ir valgau beleka ir vel turiu "lisnu" kilogramu😀Noreciau eit sportuot bet ner kam vaika palikti.Va kokia as vaiksciojanti beda😃
as tai laukiu nesulaukiu naujo vezimo😀,kaip mazas vaikas saldainio😀
As 19 buvau priaugus, o dabar liko tik 1kg virsaus,bet jau ir nenoreciau kad maziau butu 😀 Pilvukas tik noretus kad kietas butu 😀
oho Gintare saunuole 😀 as tai kol maitinau nenorejau mest, o dabar jau galiu 😀
pas mane dar 4kg ir kabo bet nieko jau 16kg numeciau😀
yra yra, 8 kg liko po Rusnes... 😀 kojos baisios paliko, reikia raumenis uzsiauginti 😃
Is kur pas tave lasiniai Eglute😃 Ner ten nieko pas tave jauciu 😃
as nuo pirmadienio sportuot pradedu, reik lasinius numest, kad dar sia vasara pasimaudyciau ezere 😃
nu va kokie vyrai ☹ mano tai namose siandiena,bet kita 6dieni dirbs irgi ☹ bet iki pietu tik 😀 karsta,buvom prie ezero zmoniu milionas,tai teko grist del Sashkos,vietos normalios atsisiest nera kur ☹
Tai Eva taip ir ropot pradejo😃 Is didelio noro kompiuteri pamaigyt 😃 padedavau ant zemes ir davai visa,kad tik greiciau pasiektu😃😃