na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
na laukiu visu po truputi subirsianciu mamyciu sitoj temelej :* mano Gustyte gime spalio 1 d. issirinko butent ta diena kad visiems parodytu jog bus visur pirma 2010 10 01 vieni vienetukai :D
jooo... Rusne irgi ateina, atsistoja ir man klaviatura maigo, verkt pradeda, o poto isvis nueina ir paspaudzia mygtuka ant kompo. o jei guliu ant lovos, tai ji rami, vaikstineja, zaidzia viena. bet tik prisedu prie pc ir tragedija 😀
O mano pietu miega jau😀 Eva jau stotis pradejo,tai jau kai atropoja reikia visus darbus ir malonumus salin mest 😃
as ir viena be vyro leidziu savaitgali ir dirba,susitvarkiau ir db prie pc negalim i lauka eit
man tai vaikas nieko daryt neleidzia 😀 vakar net kompa isjunge man 😃
Aiskutis o as kokteiliuka sau prasiplakiau😀 Eit reiks lygint,ka daugiau veikt kai viena esi😀
vyras dabar sefui plyteles klijuoja.. nu jo, kai jis namie irgi jokios naudos, tas pats, irgi prie neto sedi arba siaip kurnors blaskosi..
uoj, mes irgi sveikinam Arnuka 🤗
O mes sveikinam Arnuka su menesiadieniu 🌷😀
Oho Olenka koks didelis vyras jau😀 Gal foto per daug vietos uzima?O kur tavo vyras dirba Eglute,kad gryzta taip velai? Mano tai kad ir namie vos ne tas pats kas ir nera😃 tai prie masinos krapstos,tai prie neto sedi...
sveikinam mes irgi jus su dantukais 🌷 😉
musu 3cias jau kyso, o salia jo vel guziukas, negi vienam sone visi augt prades?..
sveikutes 😀 mano vyras vel dirba, Rusne greit jo nepazins..grizta 11 is darbo ir i lova iskart... man depresija nuo vienatves 😀
kodel as negaliu nuotrauku ikelti?☹
😀
aciukas 😀 isivaizduojat mes 76sm ir sveriame 9350 😀
musu vienas jau pilnai,o antras dar tik lenda😀
Sveikinam ir mes su perliuku Olenka,mano jau du turi,dar nepilnai isdyge😀
sveikinimai su perliuku😀,maniske ir nesenai turejo dvi melynes antkaktos
laura26 uzjauciu ☹ o kad pienuko negeriat,tai saunu,as irgi taip pratinau,is vieno sono ant kito versdavau 😀 gintare mes vakar buvome pas pediatra,tai jinai pasake laukyte dantuka ant dienu 😀 tai ir laukiam 😀 jau su sauksteliu patikrinau 😀 ir mes jau turiesime pirma dantuka 😀
Labas rytukas visoms😀 Gintare gerai kad mazyle taisosi😀 O mes jau antra nakti pienuko negeriam😀 reikes vienos dvieju sav kol atpratinsiu, tada gal ir visa nakti ismiegos,o dabar vis nugaryte glostau,apverciu ant nugaros😀 O sianakt Evos galva buvo visai kitoj pusej😃 Ir dar vakar dideli guza isistate, o siandien i lovyte pakartotinai uzsigavo,tai gaila vaiko☹
kaip sako gydytoja visko nereikia nurasyti dantukam,mes ir kaip pakilo temp net nepergyvenom sakom dantukai o pasirodo tridiene karstine,bet ir dantuko sulaukem antro😀
labutes 😀 o mano Sashka irgi irzlus pasidare ☹ sia nakti prastai miegojo ☹ sloga prasidejo,manau irgi dantukai ☹ nes visi pozymiai
joa pagaliau pati jau pavargus jauciuosi issikankinus kartu eina sau kaip sunku su tom ligelem
labas rytas! Gintare, tai smagu, kad jau mergytei i pabaiga ta liga. 😉
kokia esu patenkinta kur pirkau vezima atenytei tie patys zmones nupirko padeveta musu vezima ir nusipirkom is ju nauja sedima vezima tai db su nekantrumu laukiam savo naujojo vezimuko😀
sveikutes,pagaliau ismiegojom visa nakty ir jau temp tik 37 ir jau berti pradejo,pagaliau i pabaiga
oi man tai teko naudoti jau ne karta.. labai geros sitos zvakutes, padeda Gustei 😀
aaa, as tai niekad zvakute nesu naudojus😀
dantukai dygsta tai istisai verkia Guste, tai idejau Viburkolio zvakute tai dabar jau visai kitas vaikas. 😀
O kas buvo Giedra kad zvakute naudojai?:O
pas mus oras tai pasaka 😀 saulute sviecia. miega mazoji dar, dejau zvakute nes jau kankinos vaikas.. kai atsikels eisim maxima siaubt 😀