2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

13. Aug 2011, 23:12

ir foto

13. Aug 2011, 22:58

Labukas mamytes. Noriu pasveikinti vaikucius ,kurie sulauke to mielo,grazaus pirmojo gimtadienio. Aukite sveikuciai 🌷 😀 Ir taip pat is anksto sveikinimai,kurie dar sulauks 😀 Taip greitai tas laikas prabego,tik neseniai supome ant ranku,o dabar jau patys vaiksto,ropoja. Na smagu labai. Mano mazasis tai jau vaiksto kokias 2 savaites,turi 8 dantukus, sveria 11kg ir 76cm ugis. O jau mamtukas yra,niekur negali be manes, bijo svetimu zmoniu. Jei ateina drauges,tai tuoj man i kojas kimba. 😀 Geriausi zaislai,katilai,dangciai,pomegis-atidarineti spinteles ir t.t.Kas draudziama,tas jam smagu. Ir sokti labai patinka.Kalbate apie dantukus,tai jam virsuje taip pat didelis tarpelis,o apatiniai prme susisuke truputi,nezinau ar cia gali buti genai ,nes ir man taip yra,gal tik sutapimas.

13. Aug 2011, 18:08

😉

13. Aug 2011, 18:08

O Lila, nuraminai, nes ir mano Martyneliui tarp priekiniu virsutiniu dantuku toooooks tarpas! Jau buvau pradejus pergyvent. Sakot susistumia jie poto? O mes siandien mieste vaikstinejomes, antytes skaiciavom 😉

13. Aug 2011, 17:58

Na matai buna sisimciu, tai labai saunu 😀

13. Aug 2011, 16:56

Ivardink daug maz kokie tarpai? tarsi dar vienas dantukas tokiose tarpuose tilptu ? 😀

13. Aug 2011, 15:41

Na taip nesvarbu eiliskumas,nes pas mus ne pagal eile dygsta dantukai, bet dziaugiuosi tuom kad pagal eilute auga t. y. neiskrype i salis dantukai 😉

13. Aug 2011, 15:39

na bet buna lila kad pieniniai dantukai vaikams labai greitai sugenda net nesulauke mokyklos. pvz mano brolio vaikui 3 metu o jau beveik visi pieniniai dantukai sugede, nors pradejo dygti laikut.y. nuo 6 men. O siaip koks skirtumas, dantistu tai daug siais laikais 😃

12. Aug 2011, 22:06

mano mazoji tik vakar pirma kart pasileidus paeejo vos gera metra o siandiena kad vaiksto pasileidusi ir jau ne metra bet maziausiai tris metrus. 😃 nuo stalo lig komodos ar lovos ... Bisk mazai veinos kambaryje, bet su lig dienom jauciu vis drasiau ir tvirciau. Nes pazanga labai didele. O merginos vaika pasaktinom vaikscioti su teveliu taip: atsisedom ant grindu kazkur metru atstumu ir pastate ant kojyciu i tevelio ir savo puse pavaikstinejom, jei krisdavo gaudydavom. Va matote 4 diena pati pasileido vaikscioti o 5 diena t.y. siandien isvis kiek trykstauja. Bet tik paeina atsisuka ir ploja rankytem 😃

12. Aug 2011, 14:49

Na taip jau dantuku kiekiu nesiskundziam. Tikiuos bus sveiki ir nekris labai jau greitai. O siaip tai labai graziai pagal eilute dygsta dantukai, nera per dideli tarpukai arba kad kur sone isdygtu netvarkingai

12. Aug 2011, 14:45

ocho sandraxa kiek jus jau dantuku turit.

12. Aug 2011, 14:35

o pas mus tai greitai ir pilna burnyte dantuku bus, cia neseniai virsutiniai iltiniai pairode, o va dabar dar toliau uz iltinio islindo tai turime net 12 dantuku 😃

12. Aug 2011, 14:17

jana smagu kad ir tavoji panele jau su dantujku.kaip suprantu pirmasis?o mum va sestas dantukas kalasi,pabrinke dantenos mergina nerami,zirzia.o dabar dar ir paviduriuoja.viliuosi kad nebus vel rota virusas nes pozymiai link to eina.

12. Aug 2011, 13:40

grazuole Meidute! o as noriu pasidziaugti mano pupa turi perliuka tai tiek mums dziaugsmo 😀

11. Aug 2011, 23:18

O kad grozis Panduko! 😀

11. Aug 2011, 20:43

Dekui panduk 😉 grazi mergyte tavo 😀

11. Aug 2011, 19:46

Ačiū, Niagara, už tokius gražius žodžiu 😘

11. Aug 2011, 19:19

Prisidedame ir mes prie visu siu graziu sveikinimu skirtu Musu forumo Coliukei - Meidutei. Grazios sventes..., lai tos mazos luputes uzpucia mazojo gimtadienio torto zvakute, mazuju draugu, zinoma - dovanu, iki soties vaisintis saldumynais ir selti linksmuose zaidimuose. Su pirmuoju gimtadieniu! 🌷 Ir aciu Pandukui uz sia auksaplauke... 😀

11. Aug 2011, 19:02

Sveikinam Sandraxa jus su pirmaisiais žingsniukais 😀 Va kokia mano Coliukė 😀

11. Aug 2011, 18:54

Pagaaliau mano mergyte zenge pirmuosius zingsnius savarankiskai. Esu labai maloniai nustebinta 😃

11. Aug 2011, 15:19

na siaulius lankyti del bureliu man per brangu 😀 gaila pas mus tokiu dalyku nera

11. Aug 2011, 14:16

as gyvenu akmenes rajone, ventoje. Leisciau i Ventuku mokykle. Is jos Ventuku kapela susikure jei zinai 😃 bet ten ne vien liaudiskas dainas propaguoja, o siaip tokiems maziems liaudiskos daineles-zaidimai patys smagiausi 😀 o del metu viena zinau kad nuo triju priima bet ir tai klausa patikrina

11. Aug 2011, 14:09

Labai ačiū, merginos, už sveikinimus 😉 ;*

11. Aug 2011, 13:53

sandraxa o kokiam tu rajone gyveni.beto mokykleles nuo metuku laiko yra.as va galvoju ar leisti ar palaukti ,iki naujuju metu nes vyresnele tokio amziaus ejo tai labiau suprasdavo viska,o gal cia tiesiog nuo vaiko priklauso.nes ji pas mane labai imli visokiom dainom,kiek darzeli mokino tai visas moka

11. Aug 2011, 13:07

butu pas mus dar kokie lavinimosi bureliai tokiem mazuciam jau seniausiai butume uzsirase ir lankytume, bet deja yra kaip yra.... Tiksliai nezinau nuo kokio amziaus priima pas mus i muzikos mokyklele (tiksliai zinau kad nuo 3 metu) tai va planai i ja uzrasyti 😀

11. Aug 2011, 13:05

matysiu kaip vaikas elksis bendraus tuo metu, o dabar tai noriai zaidzia su vaikais ant smelio ir svarbiausia svetimais, nes daznaui nuvedu prie kitu daugiabuciu kurie turi smelio ir ten vaikai zaidzia. Tai kiek trykstauja manoji, nors tiesa dar nesupranta kad reikia dalintis zaislais,kas jai patinka ta ir is ranku atima.

11. Aug 2011, 12:26

vyresnele i darzeli pradejo eiti dvieju su puse metu tai vargo nebuvo juolab kad patinka benrtauti su vaikais o va mazoji eis nuo dvieju metuku tai kiek ir per anksti gali buti,na nebent kaip ir sese prades anksti kalbeti,zaisti namais ir taip toliau tada gal ir noriai eis

11. Aug 2011, 11:45

jei i darba teks gryzti tai bent vaika anskciau prie darzelio pripratinsiu, nereiks varkti kai i darba eisiu 😀

11. Aug 2011, 11:27

manoji tai nuo kitu metu rugsejo eisi darzeli jei niekas nesikeis

11. Aug 2011, 11:08

mes tai i darzeli jau uzsirase geguzes pirmai dienai 😀 nebetiek daug laiko ir beliko 😃

1 ... 40 41 42 43 44 45 46 ... 243