Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
LAbas rytas. NA va buvome pasisverti. Esame 9,7 kg ir 78 cm. Viskas kas menesi nebereikes eiti. Dabar po treju menesiu, nes tada bus skiepukas 😀
didziausias pliusas kad daug kremo nepridejo o biskvitai gan stori.
mes pirma auksta dareme gaivu o antra saldu. Tai antras su sokoladu buvo, gadangi as jo megeja tai super buvo, o apacia net sunku pasakyti koks... Bet tikrai gaivus buvo ir neper saldus
na del torto skonio tai ir mano vyrui pagrindas nors kai jis tortu nemegsta tai jam gali jo ir nebuti o jei jau neriebus,nesaldus o is gaivesniu tai gabaleli paragauna.
beje vyras tai skeptiskai ziurejo i torto grozi. Jam svarbiausia skonis. Sako ,,koks skirtumas kad ir graziausias tortas bet jei jis neskanus, visiems bus slykstus ir verte praras"
oi mamukas viskas labai paprasta. ziurint kada pageidauja apmokejima padearyti. Jei is anskto tai bankinio pavedimo reiks. O norint uzsakyti reikia sekti ju nurodomas instrukcijas internetiniame ju puslapyje. as tai pagrinde vaikui zaislus drabuzelius per internta uzsakau. Ant kiek pigiau nei parduotuveje 😀
bet kaip sunku apsispresti del torto.vyras pasakytu koks skirtumas jei paklausciau nuomones.kaip jau rasiau siandien paskutine diena o iki pardes nulekti perversti daugiau foto nebus kada nes vyras ilgai dirba o su vaikais ir viesuoju transportu nesinori trankytis tai tenka rinktis is to kas yra internete nes kaip jos minejo kad galiu uzsakyma su savo foto daryti internetu tai as nemoku nes nei karto nieko neuzsakinejau
grazus tortai 😀
noriu pirmam gimtadieniu vieno aukscio tortuko, va krikstynoms darysiu keliu
😀
😀
😀
😀
o as sakiau nesiu foto kad pagal ji darytu, bet nezinau ir kokio noriu, nes vistik pirmas gimtatienis!
dar tokia foto radau bet kitoj kepykloj
ir kainos nedideles nes pas mus alkavoj tai 35lt kg o cia jei to mikimauzo tai 23,5lt kg
man ir dilema su tortu neapsisprendziu kokio noriu 😀 viena diena vienas patinka kita diena kitas mes uzsakynesim is pasvalio ausros, bus kriausinis, jau ragavome labai gardus tortukas
apie bijola internete skaiciau , tai neblogu atsiliepimu yra 😀
beje manoji princesyte bijojo smelio tai tik baseinuki prabuvo,o sekmadieni tai pramiegojo kol mes per bangas sokinejom.bandziau pasideginti tai jauciausi kad buciau uzkasama su smeliu kaip vejas smeli nesiojo.
lila mes lietaus gavom truputi sestadienines buvom iseje iki miesto bet kol kavinej papietavom ir nustojo lyti tada pasivaiksciojant nuejom iki bezdzioniu tilto ir pakrante namo iki supyniu nes ten gyvenom.o vakar tai negavom lietaus.tik baigem kepti mesa ant groteliu uz poros minuciu pradejo lyti tai per ta laika krovemes daiktus ir i tarpa nustojus lyti dar nulekem su pana pasisupti nes buvom zadeje,tik nespejom iki miesto kavos nueiti bet gal pavyks kita karta
niagara ir vilniaus ir kauno
man lyg ir su mike grazesnis,kita karta ziurint su katinu o mergaitei tai suniukai tai kitas,keiciasi nuomone vyresneles.butu nuotraku daugiau jei uzsakineciau parduotuvej o ne telefonu.arba sako gali atsiusti internetu bet kokia foto kokio nori torto.beta tai kad reikia siandien apsispresti ir uzsakyti nes paskutine diena.
Jei neapsirinku tai "bijola" vilniaus ar kauno kepykla, bet ziuariai superine 😃
mamukas labai grazus tortai, sunku net pasakyti kuris geriau. O mazeikiu kepyklom esu nusivylusi. Slekst tekst temoka ... ☹ na nors skanu iskepe tas svarbiausia.
ar sita
ar sita
sandraxa labai smagiai atsventet gimtadieni,o mes va paprastai atsvesim namuose.tik va neapsisprendziu koki torta isrinkti
niagara aciu uz komplimentus.man daug kas sako kad as jaunai atrodau.o del veido bruozu tai as griezta ir kartais bjauri tik idomu kodel veidas to neparodo.
Sandraxos mergyte man tokia didele pasirode, gal delto, kad jau metinuke 😃 Super svente, visi grazumynai, visi artimiausi zmones... O kaip tavo Martynukas laikosi Nuevo?
dekui nuevo 😀 daug komentaru sulaukem kodel prie to pacio nekrikstyjom, nes svente kaip pirmam gimtadieniui didele pakelta. Man tai ne krikstynom visko maza o svarbiausia suknyte nenumegzta 😀