2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

18. Aug 2011, 20:49

na kadangi mano vyras neisrankus ir ta pati maista gali valgyti kelis kartus tai as perdaug ir neeksperimentuoju.pradzioj vestuviu tai daugiau kazko prigalvodavau bet dabar gaminu kas greiciau.bet buna ir isimciu.bet jei vyras valgytu daug tai tektu daugiau ir gaminti

18. Aug 2011, 20:36

Malonus bet kartu varginantys darbeliai jusu laukia merginos 😀 o mes su mazyle pora savaiciu galesim pasilepinti, musu vyras ryt isvaziuoja i komandiruote. Dziaugiuosi bent tuo kad vyrui valgyti nereiks daryti, o virtuveje sukiotis laaaabai nemegstu 😃

18. Aug 2011, 20:05

Na pas manes jau visas sarasas darbu rytoj 😀 Nors tikroji diena ryt Martynulio, bet tetukas dirba, tai nutarem sestadieni daryti. As planuoju daryti: balta misraine (pas mus ji cia egzotika 😀 ), krabu ir dvejas imantresnes, toliau kiausinius idarytus, pomidorus idarytus krevetemis, wrap sumustinuku dvieju rusiu, tesloje keptus krabu lazd. ir pievagrybius, iskepti vist. blauzdeliu, ir penkiu rusiu vieno kasnio sumustinukus bei tingini padaryti, nes airiai net nenumano kas tai yra 😀 O visa kita suruosti, papuosti bei parsivesti torta... Patinka kartais pasmirineti po virtuve, bet kai yra tam laiko, kai nereikia tekinom lekti ir dar kai vaikiukas ispaskos prasosi pakeliamas jog matytu ka as ten darau...

18. Aug 2011, 19:15

oi lila net nezinau ka tau patarti is manes prasta kulinare naujiems receptams.as dariau sumustiniu su silke tai visiem patiko ir kiek nauja(400g silkes supjaustytos kubeliais,4kiausiniai pjaustyti kubeliais,svogunas ir skiltele cesnako su trupuciu majonezo nes majonezu reikia tepti juoda duona)dar misraines,vistytes ir rukytos zuvytes.kai z
oniu nedaug buvo tai pagrindas buvo tortas

18. Aug 2011, 19:08

labukas.jana mano nr 867043496.gal geriau susirasom gal ir pavyktu susibegti nebent sugalvos uzsukti sveciu paveluotai sveikinti su gimtadieniu ar vyras pas mociute nores vaziuoti.bet jei neklystu tai turi pas mama darbu tai issiusiu darbuotis.

18. Aug 2011, 13:22

pradingusios visos, Mamukas na man atrodo tu is kaires ar klystu?del susitikimo rasiau Loretai tai jai tinka labaiu sestadienis, man tai nelabai nes vaziuosim vakare namo, nenoriu pupos nuvarginti nebent kokiai val ar tau tiktu 6ienis? ar isleistu jus vyras?

17. Aug 2011, 10:48

lila as matai viliuosi kaad pilvas ir klubai sumazes be sporto.nes tik per juos ir isplatejusi.vis mastau pirkti is topshopo ebrokets ar kaip jis ten rasosi,na kur atsilenkimus daryti reikia,bet supermamose skaiciau kad per interneta uz simta litu galima nupirkti,tik gal be jokios garantijos?

17. Aug 2011, 10:45

taip mes dvynes bet ar atskirei jana kur as o kur sesuo?

17. Aug 2011, 10:45

labukas,jana del penktadienio gal pasitikslinam ketvirtadieni nes vyrui iseigine bus tai gal kur nores vaziuoti bet greiciausiai kad ir pavyks,issiusiu pas anyta padirbeti nes darbu turi.

16. Aug 2011, 16:13

beja mamukas ka veiksi penktadieni?parasiau Loretai gal susimatom?atvaziuosiu 2 dienom i kauna noreciau su jumis susipazinti gyvai, pamatyti jusu kleckucius😀

16. Aug 2011, 16:04

Mamukas o tavo sesuo dvyne?grazus jusu vaikuciai 😀

16. Aug 2011, 16:03

o mes jau namie pasivezinom su pupa iki centro, poto uzejom papietauti, tik va pyktute manoji, greit papietavom ir jau namie, eisiu gaminti vyrui valgyt, na mano ir kiek pamenu su pilvuku, bet man netrukdo jo pilvas, tik del sveikato noreciau kad prisiziuretu ka valgo, bet va yra kaip yra, as tai svajoju sverti vel savo 68 kg, bet ta svajone paliksiu ateiciai, gyvensiu su lasinukais 78 kg 😀 o jus kudutes kokios grazu ziureti

16. Aug 2011, 15:20

cia su sese abi sustambeje o pirmai ne ta ikele nuotrauka ten seses vaikai ispaniukai o manoji Greta sedi ant ciuzyklos

16. Aug 2011, 15:18

na as sveriu 56kg.nesu labai stora bet kelis kg gerai butu numesti nes neitelpu i savo rubus,vos pora sukneliu kur naujas pasisiuvau tai nesiojau kol buvo silta o dabar vaikstau rinkes ismetusi,pilvas laukan lipa.o nauju rubu gaila pirkti kai sitiek turiu

16. Aug 2011, 15:08

na as sveriu 56kg.nesu labai stora bet kelis kg gerai butu numesti nes neitelpu i savo rubus,vos pora sukneliu kur naujas pasisiuvau tai nesiojau kol buvo silta o dabar vaikstau rinkes ismetusi,pilvas laukan lipa.o nauju rubu gaila pirkti kai sitiek turiu

16. Aug 2011, 14:48

o kaip tau lila sekasi liekneti,laikytis dietu?as va sakiau isirasysiu i jusu gretas bet niekaip nepavyksta,isstorejau dar daugiau kai sesuo buvo atvaziavusi ir nezada kristi svoris.

16. Aug 2011, 13:59

jana kartais tenka cekius ziureti.dar vaistinej apsiperkant du kartus imuse ta pacia kaina.ilipus i masina ziuriu kiek kainuoja vaistai nes daug sumokejau ogi du kartus tas pats

16. Aug 2011, 13:57

Mamukas mes pupos gimtadieni svesim rugsejo 3 diena tai tikrai nemanau kad oras geras bus, nebet bobu vasara 😀

16. Aug 2011, 13:56

o as nebent bjaurios nuotaikos tada jau kabinuosi, sakau kad kaina ne ta :d bet siaip sumokam ir isenam su vyru eilini karta nusivyle maximos nuolaidom :d na mes varom su pupa pasivazineti iki pardes, pagaliau atgavau masina, reikia vel pratinti vazinetis 😀

16. Aug 2011, 13:55

jana gal dar oras pageres.juk jis toks permainingas,vakar kaitom trumpom rankovem o siandien eiti i darzeli su mergina jau vos ne striukes reikia.

16. Aug 2011, 13:54

Lila o niekaip nepavyksta vyro ikalbinti pririziureti su maistu?manasis ir nemaza pilva uzsiaugines,prisiziurejo save koki men ir mete lauk ta uzsiemima 😃 labai jau megejas skanei pavalgyt 😃

16. Aug 2011, 13:53

nu jo kartais nuolaidas padarao bet kainas pries tai sukelia.kai kas tai brangiau nei buvo pernai.as pries perkant kaip tas kurmis paskaiciuoju kiek gaunasi atmetus nuolaida ir tada ziuriu imt ar ne.anksciau maziau skaiciuodavau bet pora kartu yra apgave ti dabar tikrinu cekius.karta iki pardej pasiziuriu prie kasos ceki ogi ten kazkoks viniotinis mesos imustas penkiolika litu,as tuoj rodyti kasininkei ji perziuri maisa kad tikrai nera nes nebuvome nuo kasos nueje,tai pakvietus administratore aiskinomes,ji sako kaip taip gali buti kad is niekur nieko imuse kaina,tipo kur padejom ta viniotini kol kasininke pradejo pasimetusi sakyti kad tikrai jo nera tada grazino pinigus.

16. Aug 2011, 13:49

o mes pyraga ragavome, tevelis vis duoda pupai pasmaguriauti, o per gimtadieni ir duosi pasireiksti, idomu kaip ji reaguos, speju bus kaip Meidute 😃

16. Aug 2011, 13:47

na mums tik reikia puosnaus golfiuko, drabuzeliu nereikia, petkelniu gal reiktu, bet man kazkaip su nuolaidom nesiseka, sumokejus pamatau ka issirenku nuolaidu nera, visad man taip 😃

16. Aug 2011, 13:47

manoji ir bnde ciupineti rankom torta bet labai atsargiai o paskui ta krema tarp rankyciu ciupino,tryne ir ziurinejo kas cia

16. Aug 2011, 13:46

o as ruosiuosi pupos pirmajam gimtadieniui jis bus toks pirmas, aiksu nelabai ka ir prisimins bet liks foto atsiminimui 😀 va del aprangos nezinau, nupirkau linine sukne bet va bus su ja salta, mastau kaip issisukti 😀

16. Aug 2011, 13:44

ar matet kad maximoj sia savaite vaiku rubam,apatiniam trikotazui pedkelnems akcija 40%

16. Aug 2011, 13:43

sveikutes, sveikinam jubiliate su 1 gimtadieniu 🌷 graziu nuotraukyciu pridejot, man smagiausia kai svente lauke, jauciu mum su oru nepasiseks ☹ na kaip bus taip svarbu gera nuotaika 😀 O man Lilia tau graziau atrodo tamsus plaukai, na bet cia asmenine nuomone 😀

16. Aug 2011, 13:43

as ir nieko speceliai nekvieciau tai nieko ipatingo ir neruosiau,beto neturiiu tokios menines gysleles kaip pandukas

16. Aug 2011, 13:38

Niu šventėm lauke, nors oras tikrai nebuvo superinis 😀 Teko ir mažosios aprangą keisti, o buvau nupirkus tokia vasarinę rožinę suknutę su drugeliais ☹

1 ... 38 39 40 41 42 43 44 ... 243