Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
aga apie sita,bet ana buvo sumazinta tai bel kitaip atrode o sitoji isdidinta atrodo
Niu Lila tai visose foto vis kitokia 😃
Ir labai skaniai valgėm tortą 😃
😀
😀
Dovanų gavom kelias lėlytes 😀
😀
😀
😀
O aš tai jaučiuosi šiandien kažkokia pavargus po ilgojo savaitgalio ir mažosios gimtadienio šventimo 😀 Pasirodom ir mes 😀
aciu panduk uz sveikinima.o as sakiau jau mumi visos pamirso.taip norejom demesio(bliush)
Labukas merginos 😀 Visų pirma sveikinam 1 metukų sukaktuvininkę 🌷 😘 Labai gražus tortas buvo ir merginos oi oi 😍 Labai gražios ir visų nuotraukytės su pabiručiais 😉
bet pati pirmoji nuotauka tai buvo jei neklystu fotkinta per kompa na kaip galima kai kuriouose monitoriuose tai ten veidas istemptyas i virsu todel ir nustebau pamaciusi tave toj nuotraukoj kur su vaikinu.juk ja jau rodei kazkada tai va ir pagalvojau tai visgi kaip tu atrodai.per krikstynas vel kitaip
MATYT APSIMIEGOJUSI ZIURINEJAU.
bet as kazkaip kitaip veodo bruozus iziurejau😃
liola kur dabar matyti nuotraukoj tai tokia plauku spalva esi ir dabar ar cia sena nuotrauka?kazkaip as tave kitaip isivaizdavau,gal kad pacioj pradzioj buvo nuotrauka kita ideta,kudute,auksta ilgu juodu plauku.nesakau kad dabar stambi tikrai ne bet toj nuotraukoj tikrai kitokia buvai
o cia su musu pozuotoja
o cia teko taisyti klaida kadangi pamirsom zvake uzdeti ant torto
o cia pirmas zvilgsnis i Miglutes torta
engrida manoji kazkaip nesugalvoja karstytis,Greta ir niekur nesikarste.anksciau sunku budavo ja fotkinti nes vis tai liezuvi iskisa tai vaiposi kol mane sunervuoja ir nenufotkinu o dabar pradejo panele pozuoti,busima zurnalu virseliu mergina.
labukas.visos ir taip mazai bepasirodo eteryje o dabar kai temele musu perkele i viresniuju gretas tai isviso visos dingusios.
nezinau ant kiek jusu maziejo karstosi bet mano vaiksciot dar prisibijo bet karstosi tai vaje vaje vat įrodymas...
o čia mes už Lietuva irgi mažoji palaikymo komanda :-)
vaje man taip garzu ir kai pagalvoju faina tai kad nestukės būdamos jau bendravome o čia jau kleckam metukai bus :-)
Labas rytas mamukai kaip laikotės kaip tylu ramu :-) na o pas mum lyja lietus tai sedim kambaryje , prieš pora dienikiu pas mum lila su savo kinderiukais apsilankė, ot gražuoliukas būsimas mano žentas :-))))
Na vat čia tai jo... stengemes neišsykraustyti ale ėmė ir iškraustė mumis :-) bet mes dar neturim metuku galim prieštarauti :-)
Aga, as irgi ziuriu kas cia pasikeite ir niekaip nesupratau 😃
vakar mano vaikas pirma kart vaiku issigando, nes viena mergyte 1,9 menesiu atsirado drasesne uz ja tai manoji iskart i mano kojas pradejo kabintis 😃 ot ir isgaravo drasa vaiko 😃
labas rytas 😀 bet labai grazios sventes laukia jusu vaiku kurie dar pirmojo gimtadienio nesutiko 😀 su vaiksciojimu ziuru mes lyg ir veliausiai pradejome,bet manajai kadangi nebuvo reikalo, labai greitai ir puikiai ropoja. Jei kelienai paskausta tai uzpakali iskelia ir toliau varo 😃 daktare klause ar vaikstom, sakiau ne sako na ir puiku,nes mes viska darome kas priklauso pagal; raida paeiliui. Nes sako buna vaikai ima ir persoka ropojima o pirma pradeda vaiscioti. Sako taip nera gerai. O pradeti vaikscioti turi vaiki iki 15 menesio 😀
Labas rytas mamukai kaip laikotės, oi tortadienių virtinė :-) tikra tiesa jie taip nesenai vos vertėsi , sėdosi, dabar jau ir vaiksto.... :-) sende pranašauja karštą dieną įdomu ar ji bus tokia karšta?