Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas mamukai nu ir mes pasirodysime kaip paaugome
Vaje koks fainuolis!
simpatiskas berniukas,oi bus nepescias berniukas 😀
vadinasi siaure palepino 😀
labukas,o pas mus kaune tik viena minetiurine snaige nukrito ant zemes.ziemos net nematyti tik vejas labai jau stiprus.
o cia momentas kai snigo 😀
va 😀
oi pas mus ir sniego yra 😀
Labukas, mamukai kaip jus laikotes , na vat sende jau galutinai pabaigs meistriukas mini remontuka virtuveje ir kolidoriuje , visi namai oranziniai persikinei vienu tapetu spalvikė :-) dičkis darzelyje , mazoji snaudzia, o as tinginauju , dulkiu sluoksniai bet taip tingu kad vaje vaje :-) beliks iki svenciu sulaukti virtuvinio komplekto kol pagamins ir atves ,Geros dienikės mamukai
na va po vos ne metu pertraukos pas mus temperatura ... ☹ nekosti,nesloguoja ... bet va temperatura nakti sukilo. Ikisau zvakutes, ziuresim gal greit praeis ir psaveiksim ... ex
As ir gaminama naudoju - nepamainomas dalykas 😀
bepatentenas geras tepaliukas
labukas mano maziukas susirgo vemia ir viduriuoja taai visa diena negerai ant vakaro kaip ir geriau bet ziuresiu kaip bus nakti
oi sandraxa man ir smagu prisiminti vaikyste kiek kalnu isciuozineta.mums smagu budavo ir su rogem ir su padangom varydavom traukinuku puse kiemo vaiku bet tevam tai nekas budavo kai reikedavo kulniuoti atstumeli kad mus prisisaukti namo jau sutemus.teks man su merginom varineti,nes tetis tai sunkiai prikalbinamas,bijo suvaiketi.
ex neteks man siemet nuo kalniuko nuciuozti 😀 mes su vyru studiju laikais bei siaip su draugais varydavome su maximos maisiukais paciuozineti , na budavo smagu tai manu ir su mergyte mielai zaisime 😀
o man tai roges labai pagelbejo praita ziema as su jom vezdavau mergina i darzeli ir jei su vyru tai ir is darzelio,vis greiciau nei pesti kulniuoti.bet kad tampyti jas ir dar i ketvirta auksta tai kiek sunkoka,o dar tos roges neislengvuju.beto mes su vyru daznai eidavom pasivaikscioti tai vel roges gelbeja zinoma merginai juk ji sedi jose o ne tevai.o siemet tikiuosi pavyks su merginom nuo kokio kalniuko nuciuozti
mes tai deja nei tevelis nei pas mane namie nera islikusiu roguciu, nebent gal kokios aplamdytos 😀 o budas senas roges perdazyti tai puiku 😀 o del arkliuko tai taip , as maza net ir uzmigdavau ant ju besisupuodama 😃 mergyte mano tai dabar isikudrinusi suptis atsistojusi ... oi nerimstantis mano vaikutis 😀
sandraxa labai lengvai islaikiau.as daznai nuperku keliais zaislais daugiau kad tureciau ar kokiam gimtadieniui dovanu ar savo panai.pasinaudojau akcija su ta mintim kad gal kitais metais neturesiu pinigu kokiai dovanelei.o rogutes mes vienas turime dar tecio islaikytas tai perdazem ir vyresnele neturedama dveju metu jau veziojome,galvojam antras pirkti ir maziukei bet laukiu kaip visada akcijos kad kur pigiau.o kas liecia medini arkliuka tai ir as prisijungsiu prie visu nuomones kad jis gerai,bet mes kaip minejom gavom ruzava del grozio bet ne naudos,juokingai supa.kai prisimenu vaikyste mediniu arkliuku taip supdavomes kad po visa kambari slidinejo nuo judesio.
jei norite galite akcija dar pasinaudoti , kiek teko skaityti atsiliepimus tai va sitie dideiji puikios bukles, ne vienas brokuotas 😀 http://www.kasdienpoakcija.lt/deal/39-lt-uz-140-lt-vertes-stebuklinga-piesimo-vandeniu-zaidima-vaikams-80cm-x-80cm/
uzsakiau vaikui vandens kilimeli, gal kuri ji turite? gal kartais formels priedu kur nors pirkote? 😀
as tai roguteszadu ziureti pagal orus, kai tokia silta ziema prognozuoja tai kazi kiek cia mus palepins sniegeliu.. as nuevo tau siulau arkliuka
Tai gal tada geriau rogutes? Praktiskiau?
Na tai kada eglutes puosite? 😀 ar dirbtines ar gyvas puosite? 😀 beje su pirma kalendorines ziemos diena mergytes😀
as tai uz medini arkliuka, nuevo juk rogutemis nezinia kadapasinaudosite, juk net per kaledas maza tikimybes kad bus sniego. Mes turime medini arkliuka nuo pirmo gimtadineio kazkur tai supasi ohoho , ypac tuo met kai ziurime i ja ir skatiname 😀 mamukas kaip taip ilgai islaikiai dovana vaikams neatidaviusi 😃 mes tai nupirkome Scramble Bug vabaliuka paspirtuka, patiko kad guminiai ratukai, ne taip kaip paprastu masinyciu plastmasiniai, vienu zodziu barskalai. Matysim ar patiks, o stumdyti zaislus patinka😀
tai gal pas tave lila yra medinis arkliukas nes pas mus tas tipo pliusinis tai nestipriai judinasi
nuevo manau rogutes dazniau panaudosi nei arkliuka.mes turim nes Greta gavo pirmojo gimtadienio proga bet mazai su juo suposi o ir Migle gal karta per savaite ar dvi prisimena kad arkliukas namuose nebent uzkliuna su kokiu zaislu.
As galvoju Martyneliui arba rogutes, arba medini arkliuka pirkt 😀
o kaledine dovana nupirkusi esu pernai per akcijas tai siemet abiem kartu padovanosim dujine virykle,vos ne Migles dydzio.ir Gretai dar smulkmeneliu kaip vazelinas kvepiantis saldainiais,putas i vonia ir gal kazka dar sugalvosim
lila manoji ir nelabai pozuoja,kol kambaryje nufotkinau kiek kadru teko padaryti,tik pastatau kol atsitraukiu kad nufotkinti jos jau nera ir laksciau po visa buta.o kas liecia ugi tai mes pries pora savaiciu sverem 10kg ir 79cm.pas mano mergina darzelyje daug zemaugiu vaiku yra,o manoji Greta visada didesne atrodo nei yra istikruju,kaikurie stebisi kad mes abu tevai zemi o vaikas aukstas bet gali but taip kad dabar auga o veliau apstos juk nebus krepsininke kai mama 1,55cm ugio o tetis apie 1,70cm
ka merginos maziesiems kaledoms dovanu dovanosit? 😀 musu dovana jau namie ir ant spintos uzkelta 😃