Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Tikiuosi, kad per sv.Kaledas Jusu sirdys prisipilde dziaugsmu ir meile. O belaukiant Naujuju metu noriu Jums palinketi, kad laukimo sviesa tegul suteikia vilties ir stiprybes ateinanciu metu darbams ir siekiams. Bukite dar karteli pasveikintos Jus ir Jusu artimieji 😘 P.S. Prisimenant 2010metus 😀
Jetus kokie tie musu vaikuciai grazus 😀
pasirodysiu ir as
.
o cia mazoji princesyte pas sese sventeje
.
ir raudonais zandukais mergaite nes susivelinom tai begom lekem ir nespejo atsigauti tuoj i svente
o cia eglute darzelyje,manoji su ruzava karuna
nuo begiojimo uzkaitusiais zandukais
labukas,sveikinu visas su praejusiom sventem ir zinoma artejanciais Naujaisiais metais.man siemet kazkaip nesijaucia kad sventes,ziuriu i papuosta egle ir galvoju o kokia proga ji stovi,kazkaip labai jau greitai laikas lekia.o kur naujuosius sutiksim tai greiciausiai namuose kiek liudnokai.parodysiu keleta foto o tai vis neikeliu tuoj kitu reikes fotkinti.
Nuevo mano sunus taip pat staliuka nesiojasi 😀 labai daug kartu buvo nukrites nuo visur stacia galva,net iki apsvaigimo. Labai isgasdina tokie dalykai. Kad bus hyper aktyvus vaikas jau matesi nuo pat maziausiu dienu,gydytoja mums jau pasake ,kad bus toks aktyvus . Melynes nespeja gyti,kaip atsiranda kitos. Kur sutiksite mamytes Naujus Metelius?
Oi Missk, pas mane ir aktyvumas nesvietiskas! Šiandien staliuką nupirkom prie kėdutės, tai šakės, ateinu, žiūriu NUSINEŠĘS tą staliuką kur jam reikia ir krausto viską kas ant komodos 😃
plati sypsenele 😀
ir mazasis isdykelis 😀
dukryte
Sveikos mamytes. Sveikinu visas su praejusiomis sventemis ir dar artejanciais Naujais Metais😀 Mums didziausia svente buvo abieju mano vaikuciu krikstynos . Mazasis labai aktyvus berniukas ,visur lipa,bega,krenta. Turi vis dar tuos pacius 8 dantukus. Kalba labai mazai: mama,tetis,dam - reiskia valgyt, da -dar . Na ir keletas foto pasirodyti 😀
Va 😀
😀
Nusitvėrė nuo stalo, nes jau pasiekia 😃
Mano jau įkeltos, va dar pora, su seneliu:
Labukas mamukai, tai kaip laikotės? kaip tos šventės , kur jūsų ir leliuku kalėdinės foto ( jau nebe leliukai , o vaikučiai) :-)
😀
😀
Aš irgi prisidedu prie sveikinimų Jums visoms 😀
Lai gerovės, ir laimės Šv. Kalėdos Jums teikia
Te pildosi viskas, ko tik širdžiai reikia,
Daugiausia - sveikatos, giedriausių dienų,
Šeimyninės laimės ir metų ilgų.
Engrida, kokia tu šaunuolė - visada su šypsena 😀
nu žodeliu neturi gražiai fotkintu foto :-)
čia pamaiva
Čia namuose dar prieš darželi
mažoji ir ppikta buvo