Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
mes tai 83 cm cia pries menesi daug maz 😀 ar yra aukstesniu ? 😀 sveriam apie 10 kg na gal plius 200 - 300 gramu ... svarstykls mechanines tai grameliu nerodo ...
Na va, pas mane Martynelis jau poguliauja 😀 As vakar bandziau pasvert, tai rode 11.8 kg 😉 O ugis manau apytiksliai gal 80 kokiu cm.
,
.
keletas foto nors ir nenaujos
bega mergina per kambari rankas iskelus ir saukia dide dide tipo didele.tiapti sako ant visu batu ar kad eina kur nors,ati-aciu tai manau kad mum kolkas uztenka tokio zodynelio
na nenoriu perdaug girtožis bet Greta palyginus anksti pradejo kalbeti,gal metu ir 6men jau labai daug snekejo o ir mazoji jau nemazai sako zodziu.sia savaite pradejo sakyti sese ir teta o siaip tai duok sako da,ne,niamni-valgyti,liali-lele,lialialia-dainuoja,au-au,digdig-kad joja,aaa pupa-nors senokai girdejau,kai ismoko sakyti mama tai teti maziau sako,nera,ate,kuku-kai slepiasi,sisi-kai sisiuka daro,didi-kad vaziuoja,dabar galvoju gal dar koki zodeli ir primirsau tiesiog visu nemenu
na mno mergyte ir mazai sneka, keleta zodeliu sako o dugiausiai tai gestais praso, pvz kad nebenori kazko iskart purto galvyte, kazko nori linkcioja galvyte, kazko praso tiesia rankyte ... As ir manau kad ateina savas laikas kai vaikas pradedadaryti ta ir ana ... bet va kaip tai pasakyti kitiems kur pvz giriaisi va musu vaikas ta ir ana moka ... kad ir uosviene prisiklauso ka kaimynes anuke daro tokio pat amziaus tai ir mus kamantineja ar ta ir ana mokame, mat ji jau maziausiai 20 zodziu sako ... Ex na nesmagu tokie lyginimai , bet kaip pasakius neisvengiami. O paklausiau jusu kiek vaikuciai sneka nes pabijojau gal mano vaikas atsilieka su kalbejimu
Oi, mes tai tikrai palyginus mazai snekam ☹
oi mamukas gal isaugsite 😀 mano mergyte tai tikra tevelio mergyte, kai iseina tevelis pvz i darba tai mergyte iskart i asaras, bet tokios kaprizingos nesame 😀 ai nors uzmingant reikia manes . buvom palike pas mama tai nakti pasikankino bet uzmigo , manau bedos nebus . pacios mes taip pat valgome, o va buteliuko taip ir nepazinome, mokame is puoduko gerti ne trupucio neapsilaiscius . jau su valgio valgymu ir gerimu problemu neturime . sakykite ar daug zodeliu jusu vaikuciai moka?
kartais pagalvoju smagu ir gera kai vaikas sitaip prisirises bet pagalvoju kad bus daug streso kai vasara keliaus i darzeli o as i darba.
lelytes lovoj jau senokai pradejo migdyti bet va isigudrino pati i ja atsisesti ir suptis tai jauciu ka vyresnele nesulauze tai mazoji pribaigs.na nenoriu girtis tiesiog pasidziaugti kad mergina jau menuo kaip pati valgo ir tai velgi parodo kaip greit laikas bega ir greit auga merginos.tyik viena beda manes neramina kaip reiks maziuke leisti i darzeli nes uzmiega tik kai as salia stoviu,o jei iseinu is kambario tai baisiniai spiegimai.isvis oziuka nemaza turi jei kas nepatinka tuoj krenta ant zemes ir spardosi voliojasi,o jei mato kad nereguoju tai dar labiau pradeda rekti.o ir miega tik tada kai gali man ranka apsikabinti ir glostyti,jei kartais uzsidedubliuska ilgom rankovem tai tada kisa savo rankyte po rankove ar kakla apsikabina kad tik jausti nuoga kuna.isvis iki kokio lygio mamyciukas jei as laikau jai bliudeli su kose ir paprasiau kad tetis palaikytu kol as sesei koses idesiu tai krito ant zemes ir oziavosi netinka mat princesei tetis,ir su buteliuku sitaip-ryta pasiguldau i lova kad sugertu kevyra is buteliuko o as tuo paciu paguleciau ir tarkim man reikia keltis ar i tuoleta ar vyresnele i darzeli ruosti ir prasau vyro kad palaikytu buteliuka vel isterijos netinka tetis reikia mamos.kartais pati pasilaiko buteliuka o kartais bruka man i rankas kad laikyciau as ir taskas.net paveikslelius knygoj paemusi mano pirsta vedzioja kad tik as padaryciau.
as jau nekarta pastebejau kad va kur jau pirmas vaikas auga va ir antras yra tai antras viska greiciau daro nei pirmas tokiam amziuje, mat vyresnis jaunesniam kaip pavizdys 😀 o mano mergytei nera kas parodytu kaip lelyte migdyti, ar su indukais delioti, atseit gaminti valgyti 😃 beje lelyte veziojame vezimuke, bet nebutinai lelyte, isimeta ir kokius barskucius, idomu tik vezti 😀 tai kiekvienas jos mergaitiskas poelgis man tolygu stebuklas, negaliu atsidziaukti 😀
labukas visoms,senokai uzsukusi buvau.sandraxa kadangi mes turim vyresne sese ir zinoma kalna jos zaislu tai mano mazoji jau senai leles ir maitina,migdo leles lovytej,vezioja su vezimuku,o dabar kai antra diena be pampersu nes einame ant puodo tai kad jei butu idomiau paimu i kompanija lele si leles sikpuodziu tai mergina pavarto zurnala.su lele pazaidzia ir visai neblogai mums gaunasi.sakyciau geriau nei Gretai.nes ji myzciojo i kelnytes po truputi bet daznai kol ismoko vienu kartu daug pasisioti.o Migle isbuna valanda sausom kelnytem.
nuevo kas keisciausia kad galvoju ir as ar tam ar tam zailsui per maza bet imu ir nuperku o ziuriu su tokiu susidomejimu zaidzia su juo 😀 cia pries keleta dienu pirma karta pliusiniam zailsiukui myliu myliu dare - na apsikabino ir glaude prie saves, bei pasigavusi va nuo tos rasymo lentos rasikli kiso prie burnytes, tai juokiames kad maitina 😃 o ligi tol i pliusinius zaislus net neziurejo
nuevo manau verta o jei ne padesit ir veliau galesit duoti 😀 mano mama kai mergyte buvom palike ismoke su tusinuku braukyti tai vaikas tiek uzsivede 😀 na o ta lenta nepavojinga ir sienu neaprasines tai manau super 😀 ai va kai blogumai man praeis nuo nestumo tai manau po naujuju metu zadu pirkti ta vandenini piesimo kilimeli ir va butent paziureti vandeniniu dazu kurie butu nepavojingi vaikui ir va tapeta issitiesus pasiterlioti su vaiku, tai pvz rankyciu antspaudus dayri ir tt ... manau smagu bus na ir jau pusantru metuku vaikas😀
Oi Sandraxa, sakai verta, ane??? As buvau nusiziurejus ja, bet irgi galvojau, kad dar per mazas, gal ir man tada reiks pasiziuret 😀
Sveikutes kaip jums? 😀 mes tai ismokstame kiekviena diena vis kazko naujo, va nupirkome mergytei rasymo lenta, na tos paprastos kur su magnetuku raso, ar kaip ten hmmm tai kiek raso brauko, idomu vaikui 😀 o as maniau kad dar per maza suvokti 😀
Beje, prisidedu prie sveikinimu lilai bei sandraxai 😀
Sveikos mamytes, vos speju skaityti jusu pokalbius, bendraujat matau, o as vos laiko randu 😀 galiu prisesti tik kai miega mano sunelis, nes taip tai neimanoma - silpna, kaip jam reik kompiuterio 😀 o kaip jusu pipiriukai? ar ramus? ar duoda jums laiko pasibut ssu savimi? 😀
😀
Dekui nuevo 😀
Oi, ir as prisidedu prie sveikinimu! Ir Lilai, ir Sandraxai!!! 😀
Tajus2010mamyte dekui 😀
Na jau najau Lila ar tik sendeina ne kokį tortuką rytojui kepi, juk jei gerai pamename kazkieno tortadienis rytoj Lila slapukė :-)Sveikiname iš anksto
sweikinam sandra 😀
Sveikutes na dabardrasiai galiu pasigirti kad laukiuosi 😃 puiku viskas pas mus 😀 siandienai esame 10 sav ir 4 dieneles 😀 pykina baisiai... vemiu daug ... bet nieko isgyvensiu 😀 va ir mazyle mazai fotografuoju ... ☹ na keleta foto tuime , tai gal yt ikelsiu
Pas mus ir kolkas jokiu didesniu pokyciu 😀
labas vakariukas, mamukai , kaiplaikotes, mes tai tinginiaujame , nuomuodziaujame, tyluma ramuma jokių kolkas didesnių pokyčių :-) o pas jus? :-)
Ir dar viena 😀