2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

30. Oct 2011, 22:35

Aciu Lila labai, tikrai pasiziuresiu 😀 O Loretukei taip ir neatsakiau 😃 : as zinok gelinius nesioju, man kazkaip jie labiau "prilipo" 😉

30. Oct 2011, 12:14

Oi, Lila, gali man i privata receptuka imest??? Sakes kaip uzsinorejau tokio 😀

29. Oct 2011, 11:42

Tai jau tikrai anksti pradejom, mano drauges berniukas dar anksciau 8men ir 2sav jau ejo vienas drasiai. Man ir keista buvo, bet taip yra 😀

28. Oct 2011, 21:53

o koks fainas tortujas kika,as irgi vis galvoju pabandyt tortuka padaryti bet kazkaip nedristu nes galvoju kad neiseis😀o dzurdzita kaip jus anksti pradejote vaikscioti eina sau😀nes kazkur 11menesiu

28. Oct 2011, 17:33

Mes ir jau dideli Nuevo, sveriam 11.9kg ir 82cm ugis 😀 Aisku ir didesniu leliu yra bet kadangi mes mazi buvom tai dabar super augam.Lila as ir dariau pyraga, uztrunka tik 15min., skanus kaip reikiant ir labai paprastas. Is meduoliu, bananu, grietines ir cukraus pudros 😀 Mes vaiskcioti nuo 9men ir 3 sav pradejom 😀

27. Oct 2011, 23:30

na aisku,as nelabai nesioju labai retai:0mano tai jau senokai begioja jau du menesiai daugiau,o tu gelinius ar akrilinius nesioji?

27. Oct 2011, 22:47

Oi Simbalimba, aisku pamenu! Faina, kad sugrizai 😉 Ir vel bendrausim 😀 Lorteuk, na zinok jis pas mane dar tik pries pora savaiciu gal pirmuosius zingsnius zenge. Pirmavo visur - su ropojimu, atsistojimu, o va noro eiti jokio nerode, visur jam gerai ropom buvo. Ir dabar dar dazniau ropoja, nei vaiksto 😃 Bet as kazkaip neskubinu ivykiu, aisku sunku jau 11 kg ant ranku nesiot, bet ka darysi. Tik kartais jo keliu man jau gaila, nes ropom toki greiti isvysto, kad ciut speju pagaut ji 😃 O del nagu - pati dabar smailius turiu, atsibodo jau tie keturkampiai 😀 Ryt balius mano profesinis nusimato, tai vat lakuosiuos raudonai 😀

27. Oct 2011, 19:59

Sveikos, mamytes, labas nuevo. nezinau ar pameni mane, bet dar su pilvukais bendravome cia 😀 o kai atsirado angelelis musu gyvenime, laikas visas jam :0 seniai bebuvau cia 😀 smagu pasidalinti savo potyriais, idomu kap auga kiti vienmeciai 😀 mes jau o kokei dideli, visas vyras, su charakteriu, jau ne tik kad eina, begiot bando 😀 ir megsta daryt tai, kas jam patinka 😀 mamyte su visokiom knygutem ar zaisliukais gali nelist 😀

27. Oct 2011, 17:38

Tai va truputi apie mus 😀 Vaikstom-begiojam, valgom viska ir daugiau jokiu zaidimu su kosem makalosem 😀 Turim 8 dantukus ir jau pirmieji kruminiai ruosiasi lysti. Tik vat naktipuodzio bijo, nenori sedeti net nezinau kaip pratinti, ir sildau puoduka ir zaisti leidziu, gal tik kelis kartelius sysiu padare o kaku tik i pamperi.. Vat geriam vitaminukus Well Kid, labai jam patinka, vit D3 papildomai negeriam nes neprakaituojam.. Papasakokit kaip pratinat savo mazuosius ant naktipuodzio 😉

27. Oct 2011, 17:32

Sveikos mamytes.. Vaje kaip senai pas Jus buvau, tik speju skaityti kas pasikeite Jusu mazyliu gyvenimelyje 😀 Kokie jie visi saunus ir su dideliais pasiekimais, dziugu!!!

27. Oct 2011, 13:42

na aisku as irgi labai dievinu nagus,man labai labai patinka,as irgi jau pries kokius 6metus pirma karta uzsidejau,po to galima sakyti visada turiu na keleta tokiu pertrauku turejau ,kaip dirbau biski cia kur negalima nagu,ir per nestuma ir kaip leliukas buvo,o dbr vel turiu,bet man labaiu smailus patinka,o spalvos tai man visokios paTINKA visokiom lakuojuosi,dbr pvz raudoni😀o tavo Martynelis dar sunkokai vaiksto ar tik cia taip atrodo?

26. Oct 2011, 22:57

O ten tolumoj drauge su savo leliuku 😃

26. Oct 2011, 22:56

😉

😉

😀

Oi, zinok labai jau senai juos turiu, be galo su jais susigyvenau 😀 Ir mano pacios nebuvo prasti, bet paprasciausiai erzindavo - vienas nuluzta, kirpk visus ☹ Tai ir prisiauginau pries daug metu. Per nestuma ir pradzioj kai gime Martynelis gerokai juos pasitrumpinus buvau, bet su trumpesniais net nemokejau elgtis 😃 Nesakau, kad pas mane jie kaip vanago budavo, bet ir nebuvo visiskai trumpi. Man super zinok su jais. Vienakart susitvarkai i menesi ir uzmirsta. O prancuziskas tikriausiai tiesiog taip susitaiko, kad i nuotraukas papuola 😃 Siaip ir kitaip lakuojuosi, bet nesu megeja margu ar ryskiu, tai dazniausiai isvis skaidrius pasidarau arba kokiom pastelinem spalvom. Kartais mano manikiuriste "privercia" ryskiai nusilakuot, ale kad po savaites jau gailiuos 😃 Man ant kitu labai grazu pvz kokie tamsiai raudoni, nu sau negaliu ziuret ir viskas 😃 O mes va siandien lauke buvom, grazus oras buvo labai. Drauge savo leliuka vezesi, ir as prisijungiau fotika pasigriebus. Tai va keletas fotkiu 😀

25. Oct 2011, 23:19

fainai zinau kad fainai,kaip mazai plauku ir daug kuriu sukuosenu negalima pasidaryti ir panasiai,tik biski sunkiau su tokiais storais ir ilgais,bet pripratus visa gyvenima,man jie visada slenka ir dbr nemazai slenka bet vistiek kaip daug turiu taip daug😀o tu pastebejau visose foto turi priaugintus nagus,tu visada juos turi ir visada tik prancuziska ?

25. Oct 2011, 23:09

Eik, kaip faina Loretuke, kad stori tavo plaukai! Ir fotkese matosi, kad grazus, ilgi 😀 Mano kazkada buvo irgi storesni, bet po nestumo labai isslinko, tai iki siol atstatineju ☹

25. Oct 2011, 13:07

na aisku nuevo,pas mane tai labai daug plauku labai stori,tai uztat pries vestuves turejau labai kankintis vardan to kad tureciau grazia sukuosena,kadangi mano labai stori plaugai nebutu susigarbanoja per kelias valanadas tai suko isvakaro su tais metaliniais suktukais ir miegojau ta paskutine naKTI apie dvi valandas nes nejo per suktukus pamiegoti,o buvo labai smagu,nelb norisi prisiminti tos nakties 😀

25. Oct 2011, 08:21

O dabar jau rusvesne 😃

25. Oct 2011, 08:20

Man grazu tamsus plaukai, gi pati esu ir naturali juodaplauke, ir dazydavau juodai. Bet va po nestumo turejau proga siek tiek pasviesint plaukus, naturaliai nusiplove, tai dabar kirpyklos pagalba bandau rudaplauke virst 😀 Va juodaplauke:

24. Oct 2011, 23:35

na geras nuevo kad tu mane sviesia isivaizdavai😃deja as juoda galima sakyti visa laika,na sviesi kazkada buvau dvi savaites,bet man kaip ir netinka,dbr isidejau truputi tokiu auksiniu sruogeliu.Bet tavo Martynelis tai gerai cia nuluzes,mano nera dar nei panasei nuluzes.niagara sviesokas musu Tadukas,bet siaip bus manau veliau tamsesnis,nes mes tamsus,mum tik nesenai po krikstynu plaukuciai pradejo augti,taip tai labai mazai turejom,dbr tai jau biskeli turim😀

24. Oct 2011, 23:17

O cia va sia savaite antras kartas 😃

24. Oct 2011, 23:16

Jetus, as Loretuke kazkodel sviesia isivaizdavau 😃 Ir kodel kazi taip??? 😃 Oi Engrida, maniskis antra karta per dvi savaites mane nustebino sugebedamas pietu miego va sitaip nuluzt 😃

24. Oct 2011, 19:29

Miela. Bet jau koks mazylis sviesuoliukas 😀

24. Oct 2011, 15:20

na aisku engrida,o tai jis gal nenori skirtis.na va parodysiu musu seimynele,cia praita sestadieni per tecio gimtadieni

24. Oct 2011, 13:54

oi mamukai jei sakysiu kad aš laikausi blogai juk niekam neįdomu bus, tad laikomės tikrai neblogai, tik vat kad tie teisinei reikalai nejuda iš vietos vyrius laiškų nepriisiiminėja, tad kad šiemet išsiskirsme tai manau jau nebeįmanomas reikalas, o šiaip tai dičkis lanko darzeli, tai jam ten jau patinka . o ir man lengviau , tai su mazaja veiklos prisirandame , o kaip jūs mamaukai, rodykit jūs savo ir leliuku foto

24. Oct 2011, 13:45

fainos foto engrida,kaip tu laikaisi?kaip vienai su vaikuciais?

24. Oct 2011, 10:23

ir vat dar viena foto

24. Oct 2011, 10:23

juokėmės kad kažkas taip lūžo ir mes viena vakara taip sugebėjom

1 ... 25 26 27 28 29 30 31 ... 243