Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
😀
😀
va mano mergyte 😀
Drasiai priimsim 😉 Va pasirodysim, senai besirodem 😀
Sveikos mamytes 😀)) uzsiregistravusi senokai, bet esu naujoke 😀 prasausi i Jusu draugija 😀
Aga, visiska tyluma cia pas mus. Kazkaip nieks nebebendrauja 😀
labukas tai jau tikrai kad dingusios visos tylu kaip niekad gal su vaikuciais labai uzsiemusios mamytes😀
Sveikos mamos, kur visos dingusios? Vis uzeinu cia ,bet niekas nieko neraso. Ka veikinejate tiek ? 😀
Labas vakaras mamukai na ir tyluma , tai vat aš prasipliurpsiu, pries pora dienikiu visgi amno akmenukai sukele man skausmo priepoli panasu kaip gimdymas tik vaje ir pykino ir per kita gala bėgo :-) tai vat uzdegima su laseline ir vaistukais sumazino , tiksliau sende nieko nebeskauda , bet vat antradieni viszgi operuojuosi tuos tulzies pusles akmenlige :-) bijau velniškai , kaip begemotas, kaip jus mamukai, kaip pipiriukai auga kaip laikotės, lauke šalta šalta tai musiau namučiuose tupite, na papasakokite kaip jum sekasi, beje gal yra mamyte kuri jau turi turejusi tokia operacija ar draugike kokia laukiu informacijos mamaukai :-)
Sveikos, mamytės. Esu čia naujokė, priimsit? 😀
Nuevo, labas. Pažįstamos iš TD 😉
Grazios nuotraukytes Engriduk 😀
nu va kolkas uzteks ku ku mamukai kur jūdų kinderiukai kur foto , ir išvis kuom mamkos taip užimtos?
o cia didysis mano
o čia siaip pasirodom kokios dičkės mes
o čia mano kalėdinė dovana :-) įgyvendinta svajonė :-) virtuvinis :-)
:-)
o čia dideli reikala jau darėm ant puodo hm kai netingiu sėdim jau ir padarom :-) tik asš tingu užsiimti labai rimtai bet jau laikas
nu ir vat ziemužė
linksmuolis
dar
dar maze vartėsė po sniegeli
Labukas mamukai na ir tylu čia pas mus forumuke, na mes irgi pasidžiaugsime kartu su sniegeliu šendiena buvome kieme tad keleta foto :-)
😀 Dziaugiames sniegu 😀
Ei, bet tai vaišių skanumas, galėjau geriau vakare neužsukt čia, net seilė nutįso 😃
Na as nelabai kaip, net nesinorejo svesti. Bet buvome pas mano tevus,kita diena vaziavome namo. Man uzteko vaiku krikstynu, tai po ju jokiu svenciu nebesinorejo 😀
labukas visai gerai naujus metus sutikome buvom pas tevus mano tai pasibuvom dar kelias dieneles😀 o kaip tu atsventei missk?
Ir kur mamytes dingusios? 😀 Kaip atsventete naujus metelius?
ir as prisidedu prie sveikinimu 😀
labukas,sveikinu visas su naujaisiais metais.
Visas visas su Naujaisiais Metais 😀