2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

23. Sep 2010, 12:29

Labas Mamukas😀 mano maziukas tai ramiai valgo,o pasimuisto tik del pilvuko putimo,burbuliavimo. Musu veidukas stebuklingai gyti pradejo,esu nusipirkus tepaliuko su cinku,tai ant uzpakaliuko visi spuogeliai dingo. Vakar pabandziau viena puse zanduko patepti tuo tepaliuko ir siandien skirtumas akivaizdus ryte buvo,tai patepiau ir kita puse-tai spuogeliu kaip ir nebeturime. O akytems mes naudojome Fucithalmic klampius lasiukus,tai po poros dienu praejo,kainuoja apie 26lt,ir jie galioja tik 30dienu nuo atidarymo.

23. Sep 2010, 11:06

labas mamytes.norejau paklausti ar ramiai valgo jusu mazyliai.mano panelyte kaip tik pradeda traukti piena is papulio tai ir pradeda spurdeti,nuolat niurzga,stena.tik patraukia pieno ir pameta papuli ir taip kokius 5 ar daugiau kartu kol pavalgo o kartais ramiai valgo ir suprask nuo cia taip.o del berimo pas mus netik veidukas bet ir visa galvyte,ausytes pabertos ir pradeda plestis ant kunelio bet as galvoju kad gal nuo pieno nes paskutiniu metu daug jo vartojau.o ir gyditoja sake kad nuo maisto.ir dar viena bedele atsinaujino,vel pradejo puliuoti akyte.jei nepuliuoja tai smarkiai asaroja.😥

22. Sep 2010, 20:38

as irgi tuom labai dziaugiuos kad tik kuo ilgiau taip butu😀

22. Sep 2010, 20:15

Lila as tai tutteli misinuku kartais primaitinu. Ir neberia nuo jo,ir viduriukai nekieteja ,kaip siandien galvojau,kad uzkietejo nes nekakoja,bet per pietus padare kaip reikiant 😀 Loretuk,tau faina del pienuko 😀

22. Sep 2010, 19:22

na taip,tikiu kad pavydit,bet taip jau yra,tikekimes tai ne trumpam😀

22. Sep 2010, 19:00

Oi, Loretuk, tai tu tiek daug pienelio turi?... Jezau kaip baltai tau pavydziu...

22. Sep 2010, 19:00

Jėtau, kaip smagu tau Loretuke, kad tiek pienuko turi 😉 O pas mane yra tik tiek, kad pavalgytų mažoji... 😀

22. Sep 2010, 18:06

tikrai nesigyriu,bet taip yra 😀

22. Sep 2010, 17:58

as tai jokiais neprimaitinu,tik mano pieneliu,ir dar saldiklyje jau apie gal kokius 5litrus turiu susaldyto

22. Sep 2010, 16:52

musu irgi ismiegojo jau klias naktis per visa nakti tai taip smagu😀

22. Sep 2010, 13:39

Sveikos. 😀Na musu veidukas taip pat dar pabertas,bet maziau. Vakar maziukas ,taip pat nemiegojo ilgai,buvo irzlus del pilvuko. Issimaudem velai vakare,pavalgem ir nuo 22val ismiegojom iki ryto. Vakar nupirkau tepaliuko su cinku,tai uzpakaliukas jau grazeja,nebera spuogeliu tiek kiek buvo vakar. Tik kazko negalim pakakot ,uzkietejo turbut viduriukai,nes kartais primaitinu jau misineliu,kai per daug nuvargstu tai ir pienuko nebeuztenka maziukui☹

22. Sep 2010, 11:37

Na mergaites, o as niekaip neatrenku nuo ko galetu, nes jau taip saugausi su visu alergizuojanciu maisteliu. Nors matot, mano gydytoja ir sake, kad cia ne nuo maistelio, o valymosi berimas, bet kad jis jau toooookkssssss ryskus.... Plaunu ramunelemis kiekvienadien veiduka zinokit, i akytes vaistukus palasinom vakar, tai siandien net graziau ziureti i vaikiuka. Net nezinau, vakar kelis spuogelius ant vieno zanduko tuo tepaklu patepiau, tai siandien zinokit tikrai ju raudonumas bent jau praejes... Tikriausiai su tuo tepaliuku viskas susitvarkytu, bet taip nesinori jo tept...

22. Sep 2010, 10:59

Niu va, aš pasidariau išvadą, kad visgi mus beria nuo maisto 😀 Vakar suvalgiau biški džiovintų abrikosų, šiandien jau žandukas vėl pabertas biški... Prieš tai buvo lygiai tas pats... 😀

22. Sep 2010, 10:09

Vakar aš gyd. klausiau, ko čia mano mažoji dieną taip nepamiegojo... Tai sakė, kad čia viskas dėl pilvuko 😀 Pienligė niekuo čia dėta 😀

22. Sep 2010, 10:08

Labukas 😀 Niu kas čia tiems mūsų lialiams, kad tiek beria? 😀

21. Sep 2010, 19:52

Labukas 😀 Nuevo, aš tai gal dar neskubėčiau tepti tokiam mažam zuikiui antibiotinio tepaliuko... 😀 Gal paklausyk savo vaikučių gyd. Manoji irgi buvo labai jau išberta, galvojau, kad jau čia tikrai kažkas negerai, bet aš neskubėjau nei su hormoniniu tepaliuku tepti ar dar su kokiu... 😀 Praėjo kiek laiko, dažniau paplaudavau veiduką, patepiau tui Iricar kremuku ir mums jau beveik susitvarkė tas veidukas 😀

21. Sep 2010, 17:04

oho nekas tau nuevo,mes irgi truputi paberti vis keli spuogeliai ,dinksta atsiranda,ir vel,o akyte mum viena irgi ziauriai puliavo,praejo ir vel labai puliavo,bet dbr vel praejo,tai va😀

21. Sep 2010, 17:01

Labas mergaiciukes 😉 Siandien prisipirkom vaisteliu ivairiu ir gydomes ☹, nes ir akytes uzpuliavo ☹ O geriausia, tai vakar veziau savo klecka pas odos gydytoja, ji mano krikstomama: tai israse antibiotinio tepalo FUCIDIN veiduko berimams, sake cia jau infekcija ir reikia gydyti ☹ Veliau i namucius atejo vaiku pediatre, ji pas mus labai giriama, apziurejo Martyneli, tai sake nesukt galvos, cia dar valymosi berimai ir akytes tos prie to paties, nes latakeliai valosi, tai sake veiduka tik ramunelem paplaut, o i akytes lasiuku palasint. Zodziu su Sauliuku dabar isvis likom nezinioj: du skirtingi daktarai - dvi skirtingos nuomones. Tai to tepaliuko nusipirkom ir tepsim viena zanduka, ziuresim poveiki. Zodziu mamka su tete nebezino ko imtis, kad tik vaikuciui padet.

21. Sep 2010, 15:13

o mums sestadieni irgi😀

21. Sep 2010, 13:40

O aš tai neatsidžiaugiu savo mažyle 😀 Jau pašnekinta guguoja, nusišypso (aišku, čia dar nėra ta tikroji šypsena), bet labai jau smagu... 😀

21. Sep 2010, 13:30

Na, kadangi maniškis dar tik neseniai pradėjo kalbėti, tai sunku pasakyti ar netrugdys kalbai... O ką ir pakeisi, jei kiek trugdys - juk tų dantukų vistiek nėra... ☹ Galima juos daauginti (Vilniuj, Klaipėdoj, gal Šiauliuose), bet tada reikia migdyti vaiką, daryti kaip operaciją ir nežinia kiek laikys... ☹ Aš tai palauksiu iki 3 metų ir tada jau žiūrėsim ar reikės logopedo pagalbos... O dėl dantukų padengimo tuo "laku" - tai padenginėja tik naujai išdygusius, sveikus dantukus (kiek skaičiau).

21. Sep 2010, 13:05

vietoj ę norejau parasyt kad iki 3 metu....

21. Sep 2010, 13:04

Panduk manajai taip pat 4 priekiniu nebera,matosi tik prie dantenu ir visi kiti virsutiniai su skylutem. Vat as pagalvojau ar netrukdys kalbai ,kai nera dantuku. Nes labai jau daug š raidės taria. Gal reikėtu pasikonsultuoti su logopedu. Ir siaip manau iki ę metu daug prarasim sveiku dantuku nors ir valomes. Dar kazkur skaiciau,kad sugedusius dantukus stomotologas gali padengti fluoro geliu ar laku,kad toliau nebegestu jie

20. Sep 2010, 19:59

Niu vat manoji irgi naktį tik kartą tesikelia, ramiai išmiega... O vat dieną jau sunkokai... Anksčiau dar dieną užmigdavo kelioms valandoms, o vat paskutines kelias diena - niekaip... Bet svarbiausia, kad tik naktį miega....

20. Sep 2010, 19:50

na mano amzoji hm mano manymu isvis mazokai miega pastoviai kviksi net nejauciu kad ji miegoti ilgelaiu hm vis pastoviai kiau kaiu , otacaiu vat nakti ismeigame nuo 11-12val iki 7-8 ryto

20. Sep 2010, 18:08

Niu mano mažoji kažko nuo vakar tiek mažai temiega - atrodo įminga, palieku ją ramiai, o ji po 10 min. vėl kviksi.... Ir taip visą dieną šiandien... Galvoju gal čia dėl tos pienligės tas neramumas vaikučiui.... O jums taip nebuvo?

20. Sep 2010, 12:08

Na, as pirmiausia pabandysiu misineli pakeisti, nes man greiciausiai atrodo su tuo bus susije... Ir aisku reikia kazkaip is tos pienliges issivaduoti... ☹

20. Sep 2010, 11:38

Mums tai matos, kad nuo pienligės čia tas bėrimas... Juk prižiūrim irgi labai jau užpakaliuką...
O matukui tai iš priekinių 4 viršutinių dantukų beliko tik vienas (ir to pusė), turim jau porą skylučių kituose... ☹ Žodžiu - ne kas... O jums ?

20. Sep 2010, 11:30

Nu pas mus irgi keli tokie buvo didesni, paraudę, su pūlinukais... Bet paskui išsiplėtė toks smukus bėrimas.... Bet irgi kaip su pūlinukais.... Bet labai daug jų buvo... O jei pavieniai tie bėrimai - tai gal ir ne alerginiai tada... Gal tie naujagimio spuogeliai...

20. Sep 2010, 11:27

Musu uzpakaliuas taip pat pabertas,galvoju,kad pasuto,bet ir sauskelnes daznai keiciam ir prausiames,pragijo ir vel tas pat. Panduk ar tavo suneliui labai istrupeje dantukai?