Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Sveiki😉 Esu Jolita P., atstovauju gyvybės draudimo kompanijai “Compensa“. Taip jau susiklostė, jog pati nusprendusi apdrausti savo mažiuką sūnelį, tuo pačiu ir įsidarbinau. Ieškau mamyčių, kurioms būtų įdomu taip pat išgirsti nemokamą finansinę konsultaciją apie tai, kaip galėtumėt jau dabar pradėti rūpintis savo vaikučių ateitimi: jų mokslams, įvairiems kitiems poreikiams, taip pat apsaugoti savo šeimą nuo įvairių nemalonių įvykių ir finansinių krizių. Jeigu susidomėjote, atrašykite, susitartume laiką trumpai konsultacijai.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=269056006456926&set=a.269035626458964.79964.100000575874217&type=3&permPage=1
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=269099103119283&set=a.269035626458964.79964.100000575874217&type=3&permPage=1
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=269056579790202&set=a.269035626458964.79964.100000575874217&type=3
dar keletas foto:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=269056579790202&set=a.269035626458964.79964.100000575874217&type=3
Labas su Valstybine svente. Negaliu atsiysti foto nes man neisikelia, nebent per adresa atsidarys:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=269054099790450&set=a.269035626458964.79964.100000575874217&type=3
Labukas mamukai na vat vasario 16 su Valstybės švente, o kaip jums sekėsi meilės diena pažymėti , na mamukai kur leliuku foto pasirom pasirodom ypač panduko vaikučiai kur ir pati mamytė ir kitos mamkos tai gal jau kas ir į darbukus sugrįžote? :-)))mes tai tinginiaujam per dieneles
Pasirodom kokios mes dideles jau 😀
beje saunu kad yra naujai prisijungusiu mamyciu.
labukas visoms.senokai buvau uzsukusi nes monitorius remonte buvo tai darbai nesibaigiantys tai prabegom uzsuku ir viskas.o siaip tai mes augame sauniai,protingejam kasdiena.vyresnele gal pora menesiu pratinosi prie puodo o mazoji tai labai sauniai susidraugavo gal kad sese pavyzdi parodo,o gal kad as salia atsisedu.jau trecia savaite kaip pampersa dedam tik nakciai ar i lauka.buna taip kad is po nakties veda i tuoleta sakydama sysia ir turi eiti kitaip pyksta.kakuti jau kelis kartus ir pasiprase arba pradeda daryti i kelnytes tada sako kaka ar sysia kaip jau iseina.o kas liecia kalba tai manau ir mokosi is seses,nors sese 1,8men jau labai daug snekejo.mazoji kai sisiuka daro man pareguliuoja:sesk cia sysia,skaityk.o zodziu tai kiek virs 20 jau sako.tokia laisve mazajai kai sese darzelyje tai niekas neatimineja zaislu,leliu ir kitos atributikos.vis matydavo kaip sese leles maitina tai dabar ir mazoji prie savo staliuko prikrauna kalna induku,i juos ideda kokiu smulkesniu zaisliuku ir pasisodinusi lele maitina,tai pusvalandi lova lelei kloja ar rubelius nesekmingai bando rengti.
Deivuke, rivaiste gal vaikuciu foto pasirodytumete?😀
deivuke jusu ant visu gyvunu sako ,,au" o musu ,,kat kat" 😃 o va pauksciukai tai ,,ssssssss" 😃 juokinga ju kalba 😀 na man ir atrodo mazai kalba, o pasako mama tete tiute, baba, get (gert), niam, kat, ate .. na liktais tiek ...viena kart taip pavyko pasakyti graziai ,,kate" tai tokia patenkinta buvau , bet speju netycia pavyko, nes nepakartojo 😀 o siaip ziuriu na ir saunuoliai jusu vaikuciai kad ant puoduko sedasi 😀
Na mano Saule, tai kartais nespeja puoduko atsinest, bet dazniausiai pati atnesa ir paduoda kai jau pribresta reikalas 😀 didysis reikalas ir vyksta ant puoduko ir visai be jokios baimes 😀 o su kalba, tai man vis atrodo, kad per mazai sneka, bet pasako mama, tete, ate, aciu, amam, kas cia, au sako ant visu gyvunu 😃
Labas, tai kad maniskis nei pagrindiniu zodziu nesako, tai man keista, nes dukryte tokio laiko daug snekejo😀
maniskis ir nedaug ka sako pagrindinius zodzius tik o sisiuko ir nesipraso tik kaip pasodinu tai padaro kartais😀
Mano sunelio vardas Dovydas. Gime 20100808
Mes taip pat jau pradejome draugauti su puodeliu. Sisiuko padaro i puodeli ir labai dziaugiasi kai padaro, bet visiskai nesipraso, nors kartoju kad kai noresi sises eik ant puoduko daryti. Todel kai nenutaikau pridaro i kelnes. Nors kai paklausiu kur puodelis ir kur reikiasises daryti tai parodo i puodeli. O su kalba tai visai liudnai, beveik nieko nesako, tai uzsiraseme pas logopeda, ziuresime ka pasakys 😀
Sveikutes, kaip saunu ,kad prisijungia nauju mamyciu. Mano sunus visa diena jau be sauskelniu. Buna visko: ir i kelnytes dar pridaro,nebespeja 😀 Bet esme ta zino,kad sysiuka reikia i puoduka daryti.Pats atsinesa puoduka, arba pasako sisi. O vat su tuo didziuoju reikalu vis vargstame,bijo daryti i puoduka 😀 Kaip jusu vaikuciu kalba? Kiek, kokiu zodeliu pasako? Nes man tuoj paranoja bus, nes zinau kad dukra daugiau ka pasakydavo, o mazasis tik mama,tete, sisi, ne.
sweika prisijungus rivaiste kuo vardu tavo berniukas?ir kelinta diena gimes😉
Sveikos mamytes, as esu naujoketai noreciau prie Jusu prisijungti, nes taip pat turiu 2010. m rugpjutinuka berniuka😀
Sveikutes, na mes su puoduku draugavom pries gerus 4 menesius, visa diena nereikedavo sauskelniu, po to teko kraustytis, ir kelias savaites puoduko nebuvo tai dabar jau per nauja pratinames. Dazniausiai atsinesa puoduka pati, nors kartais ir neklausus pasodinu ir padaro. Daugiau kaip zaidimas kol kas pas mus, visada paplojam, pasidziaugiam, tai kazkaip linksmai mergina i ta puoduka ziuri 😀))
engrida siprybes tau 😉 o rytojau tai nieko neplanuoju , leidziu vyrui pasireiksti 😃
na jau plaukuciais nesiskundziame 😀 jau pora kart kirpome, lyginome galunes 😀 ir va jau kasytes leidziasi risama, supranta kad va puosiasi 😀 visad begam prie veidrodzio pasiziureti kaip atrodom 😀 na bet jei papesu tai vaje vaje koks klykimas ir nebesileidzia ... ai va su kvepalais,kai save pakvepinu ir mergyte jei mato pakvepinu, tai kvepinu uz ausyciu tai ji jei pagauna kvepalus ir pati bando kvepintis o tas bandymas gaunasi kad kisa kvepalu antgaliuka i ausytes 😃
bEje mamukai ryt tokia graži raudona širdelinė dienelė artėja ar kažka esate suplanavusios gražaus :-)
Labuka ogogo sandraxa nu pašėlusi mergytė ir tikrai jau kasos kokios ilgos, na pas mane mazji dideli gali padaryti jei per piet pasodiname ant puoduko, bet sisius liejasi alisvai aks 10-15 minuciu kelnes slapios nelaiko man dar kantrybe, o as pati aju po akmenuku operacijos tai sende pirmadienikė namuose po operacijos rado 10 akmenuku 3 po 2cm 7 po 1cm , jau geraiu man sende siuliukus iseme turiu 4skylutes :-) blogybe tik kad kelti nieko negaliu, ir vaikai isiderino su seneleis islepino :-)
na mes dar tik pradejome pazindtintis su puoduku 😀 pakolkas jokio sisiu nepadarome, bet ir jau zino kad reikia ant jo sestis , daryti feee kaip mes sakome 😀 na zodziu neskubame ir nekankinu vaiko 😀
Nes maniskis tai nelabai nori sesti, zino kas tas puodukas, ka reikia daryti, su kelnytem atsiseda, rodo kaip daro sysiu, o tik pliksiuka bandau sodint, pyktumai, gal kam yra taip ? ka daryt? jau noriu atrpratinti nuo sauskelnyciu :0
Labukas, jau senokai lankiausi cia 😀 turiu aktulia temele, nezinau, gal jau mamytes kalbejot apie tai, norejau paklausti, kaip jusu vaikuciams sekasi draugauti su puoduku? ne geriamu, o tuo, kur sysiuka daryt reikia 😀)))
aktyvi mergyte auga 😀
😀
😀