2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

08. Oct 2010, 21:15

Labas vakarelis merginos, mes ir vakarojam, neuzilgo eisim valgyt ir migdytis 😉

08. Oct 2010, 19:28

Labukas mamukai kaip jus laikotes. lila o tu nuo vaikystės tame architektu name gyveni?na o as vis tebeplaukiu tai nakti lyg maziau skrndau o daba vel tas pats tai tikiuos kad jei praeis neteks pas gydytoja zygiuoti, o siaip musu tetukas sendiena jau darban isejo naktij tai vienisausime dickis vietos neranda vis mast ka sukimiciti katik spageti makaronus po virtuve isdeliojo

08. Oct 2010, 13:10

Oi Panduk kaip uzjauciu, as labai dziaugiusoi, kad man po gimdymo jokios ligos neprikibo. Mes tai ruriuka issigydem, o dabar gydomes galvyte, nes baisiai pleiskanoja, uzsidejes "luobelis", taip negraziai vaikiukas atrodo.... Oi tie kudikiai... Kol isciuciuojam juos 😀

08. Oct 2010, 12:09

Labukas mamytės 😀 Biški prapuolus, nes sirguliuoju, jau visą savaitę be nuotaikos, gydausi... Po nėštumo ir gimdo pasilpo imunitetas ir pasireiškė Candida grybelis (dar kitaip vadinama pienligė, tik pas mane išangės tas grybelis, vadinama "plaštakė").... Nu niekam nelinkėčiau to jausmo, kai viskas ten paraudę, dega, niežti.... Jau ir apsiašarojus vaikščiojau ☹ O po to man nuo vaistų prasidėjo alergija.... Tai daug kur paberta oda, kaip nuplikyta, niežti... Žodžiu, kelias dienas čia pralakščiau pas gydytojus ☹ Niu tikiuosi greitai praeis man tie negalavimai 😀 Džiaugiuosi tik tiek, kad mano lėlytė sveikutė auga, baigiam ir dupcį išsigydyti 😀

08. Oct 2010, 11:53

Nuevo na mums atsinaujina. Siaip kiek zinau kitiems lobele susidaro stora,kieta. Na turi palaipsniui viskas susitvarkyti. Jantur mane nestumo pabaigoje kankino hemarojus,buvo ziaurus jausmas,dabar taip pat bet ne tiek. Turiu as susidariusiu mazgeliu,kuriuos manau reiks naikint hirurginiu budu☹

08. Oct 2010, 09:47

reiks visa spinta iskuisti, gal rasi didesniu smutkiu, toks pilvas liko kai 5 men nestumo ☹
merginos dar norejau pasikalusti ar jusu nekankina hemorojus?man po gimdymo prastai buvo bet lyg pasitaise daktare man israse doloproct tepala, isties labai geras numalsina skausma ir cyclo3 forte tabletes, bet kai maitinu ju nenaudoju
oi leliu mazoji toi prabus

08. Oct 2010, 09:23

Man lygiai taip pat, Jantur... nei vienas ankstesnis rubelis negeras ☹

08. Oct 2010, 09:12

sveikutes, vakar tepiau lelytes kakta aliejuku, tai lyg geriau, ziuresim kaip toliau
o kas liecia kg tai zinokit jums gerai kad jus telpat i paltus, nezinau ka reiks detis ziema, nes praeita ziema buvau lieknesne o dar ir krutine labai padidejo, tai nezinau jauciu kazka teks pirkti, nors visai nesinori, tikejausi kad priaugti kg savaime pasinaikins bet ne, net priaugau kg

07. Oct 2010, 23:36

Missk, o tai tos pleiskanytes turi savybe atsinaujint? Nezinojau... As tai kiek girdejau, kad tas luobelis nusilupa, jis toks kaip raginis sluoksnis ir baigias pleiskanytes... Sakes, tai kaip reiks kovot, jei vel atsiranda? O tai kaip tu tepi, jei plaukiukai yra? Ir plaukiukus tepi? As tai tik sukuoju gerai, bet laaaaaaaabbbaaaaaaaiiiiiiiiii daug ju paskutiniu metu, na, visa galvyte lupasi ☹

07. Oct 2010, 20:52

Oi engrida kokia lydekaite didele. Nu saunuolis jusu tetukas 😀 Nuevo as tai su aliejuku galvyte tepu ir su vaikiskom tom sukom prasukuoju,pries maudant ir gerai sutepu aliejuku. Tai mums nusiima tos pleiskaneles visos,bet ziuriu po poros dieneliu vel padaugeja.Na praaugs musu maziukai visa tai 😀 Mamukas o as viska ka galejau isbandziau: ir alu,ir pankoliu arbatele,ir kmynu su pienu. Niekas nepadeda. Nors pradzioje maniau ,kad ismaitinsiu ilgai savo leliuka. Na manau dar nuovargis daug ka padaro,nes nelabai turiu laiko kada pailseti ☹

07. Oct 2010, 20:28

o apie tuos kg geriai kad ziema vistiek visos kaip meskutes vaikstome prisirengusios paltuku

07. Oct 2010, 20:14

O zinokit mamukai as tai prisijungusi nuolatos pirma foto paziuriu man taip grazu kai maziukai vis kitaip aprengti kitaip ispuosti vis paruosti pozavimui ir foto sesijoms :-) na ziuresiu jeigu ir ryt taip skesiu tai jauciu teks kreiptis tiesiog sakau gal taip tur but na siaip niekada tokiu gausiu ir greitu neturejau beje mūsų tetukas ne taip senai tokia lydekaite pagavo vat pasigirsime

07. Oct 2010, 19:35

Mes tik is kiemelio 😉

07. Oct 2010, 16:12

na taip missk kvailoka dbr su tais kilogramais,man irgi panasiai,bet gerai kad as budama nescia daug rubu ,nepirkau,

07. Oct 2010, 15:34

o as nezinau ar cia sutapimas ar tikrai padeda vitaminai,o pora kartu ir alaus stikline kad ir be alkoholio,nes krutys buvo kaip bombos pilnos pieno,net guziukai daresi.tik pasilenkiu ir jau bega upeliu,net perdaug vienam kartui budavo mergaitei tai duodavau antra karta tapacia kruti kad tik suminkstetu papulis.o siaip tai viena maitinima viena kruti kita maitinima kita duodu.

07. Oct 2010, 15:31

Oi, man irgi kaktyte visa ir galvyte, net luobele uzsidejusi, net nezinau kaip cia geriau ja nuimti ☹

07. Oct 2010, 15:11

Labukas visoms. Mamukas nebepuliuoja akytes jau po vaistuku,tik kartais daugiau paasaroja pvz.kai is laukoelio griztam. Loretuke ,o man tie kg tiek daug atrodo, nei rubu daug prisipirkti negaliu, nei i savo ankstesnius neilendu dar. Engrida,o gal tyu geriau daktarytei pasirodyk del kraujavimo,gal kokiu vaistuku israsys,nes kiek zinau negeraio taip kai daug kraujuoji. As tai jau taip pat diena misinuku maitinu maziuka, kartais savo pienuku. Su dukrele buvo tas pats,is vienos visiskai nebera pienuko,kita dar gamina,sianakt net slapia nuo pienuko atsikeliau😀 As tai dar nesergu,po dukrytes nors ir nebemaitinau po puses metu tik pasirode menesines,tai dabar gal taip pat bus. Jantur mums taip pat pradejo odele pleiskanot,kaktele ir galvytej luobele darosi,bet as su aliejuku tepu,kai atminksteja visas pavalau gerai ir vel su aliejuku patepu

07. Oct 2010, 14:33

Ne nemaitinu pati nes ploksti speneliai tai nei pirmas neeme nei antroji , tiesiog valgome Semper Baby mes misinuka kakojam e1--2 kartus į para ir naudojam espumizan lasiukus ,
o kai pagomdziau sirgau 7-8dienikes ir velaiu net netepliojo bet kai nuejau aps gydytoja po men laiko sake viskas gerai gimda susitraukusi ir t.t. bet vat dabar kaip sergu net baisu

07. Oct 2010, 14:31

na paprasaciausioai jantur jeigu turi jonsn aliejuka patepk patek ir nesauses ir dar pries pat maudynes 10 minuciu aptek ir kai maudysi pamatysi graziai atsoka tos pleiskaneles , pas mum mergytei irgi pasimate bet tose vietose kur antakiukai mat lenda pro pleiskanike splaukeliukai antakiuku

07. Oct 2010, 14:25

nezinau pabandysiu geriau praplauti, bet mes sirguliavom, neejom maudyt kelias dienas, nes sildymo neijunge :/ gal ir del to

07. Oct 2010, 14:22

jantur gal blogai nuprausi,nes man pirmai mergaitei taip buvo.kai gyditojos paklausiau kas vaikui tai ji nusisypsojo ir sako daznai taip buna vaikam nes mamos bijo toj vietoj prie akyciu stipriau paplauti.

07. Oct 2010, 14:22

jantur gal blogai nuprausi,nes man pirmai mergaitei taip buvo.kai gyditojos paklausiau kas vaikui tai ji nusisypsojo ir sako daznai taip buna vaikam nes mamos bijo toj vietoj prie akyciu stipriau paplauti.

07. Oct 2010, 14:13

engrida o tai tu nemaitini?taip greit susirgai?
merginos jusu leliuka kakta neissausejo, maniskes pleiskanot pradejo tokiom net demelem, nesuprantu kas jai pasidare :/

07. Oct 2010, 13:08

panduk kur prapuolusi,gal apsirgot kuris?

07. Oct 2010, 12:52

engrida norejau paklausti tai tu po gimdymo kraujavai tik savaite ir daugiau net netepliojo kad jau susirgai.man iki sestos savaites ne krauju bet tepliojo kol issivale viskas ir dabar apie pora savaiciu visiskai svaru.o del namu silumos tai pas mane namuose silta 22laipsniai nes saule i visus langus sviecia.beje mazule jau uzrasiau i darzeli

07. Oct 2010, 11:45

mamukai o jus savo naujagimius adrzelin uzrasete jau?

07. Oct 2010, 11:44

klausimas kazin kuom cia man viskas baigsis ir kazin kame saknys

07. Oct 2010, 11:44

Labas rytas mamukai kaip jsu alikotes , pas mum namuciuose sende brrr jau tikejomes kad sildyma pajungs bet pasirodo pencininku namas nubalsavo kad nereikia siaubas
ir nieko neistaupysi , tai vaikus prirengiau kaip meskiukus
reikes sende kazka kepti orkaiteje kad namai prisiltu :-) kaip jus laikotes
vat pas amne tai cirkai hm po gimdymo sirgau tik kokias 7-8dienikes ir stop svaru pas daktareli pasirodziau po mensiuko o jis sako sulaukste menesiniu vel pasirodysite , na o as dabar kaip pradejau sirgti tai net baisu bega upeliuaks bet jau net baisoka darosi paketas olvais naktis minimum geras pusvalandis ir yra , ir taip jau 4 dienike neskainatnt prie tai dar kokias 4 dienikes normalaiai sirgau

07. Oct 2010, 09:46

labukas visoms.kokios ankstyvos.kaip nuotaikos atvesus orams,kaip maziukai auga?

07. Oct 2010, 09:12

sveikutes, matau kalbejot apie svori, kryto mano svoriukas ssekmingai, bet iki kol nepradejau dazniiau atidaryneti saldytuvo 😀, o saldumynu megeja visad buvau, tai nezinau kaip pavyks atsikratyti tuos nelemptus priaugtus kg, jauciu lapkricio men pradesiu lankyti koki sporto kluba