2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

07. Oct 2010, 08:32

Visko gali buti, labas rytas. Nes daug kam norisi saldumynu po gimdymo kai pakalbi 😀

06. Oct 2010, 22:47

vadinasi ne man vienai norisi saldumynu,gal cia kokios hormonu audros po gimdymo kad dauguma traukia prie saldumynu

06. Oct 2010, 19:46

as megau visada bet dbr isvis galeciau vien saldumynus valgyt😀

06. Oct 2010, 19:20

Oi oi, man irgi tik duok saldaus! Nors niekad nebuvau saldumynu salininke 😃

06. Oct 2010, 18:59

as irgi taip pat kaip tu nuevo,ir plius man saldumynu norisi😀

06. Oct 2010, 18:54

Oi, man liko 14! Ir visai nekrenta, nes valgau kada papuola ir kas papuola, nes norisi visa laika kleckiukui skirti 😀

06. Oct 2010, 16:39

kaip tau gerai missk kiek mazai kilogramu liko,o liko dar tik 13😃ir tikrai nelabai krenta

06. Oct 2010, 16:05

beje missk nerasai kaip tavo vaikiuko akytes,klausiau arjau nepuliuoja.

06. Oct 2010, 16:04

labukas,missk ar niekur neskauda kad sportuoji.man ligoninej sake be dvieju menesiu nesportuoti,tai laukiu kitos savaites kai panelytei bus du menesiukai tada bandysiu daryti atsilenkimus kad tik nesigundyciau valgyti saldumynu.kaip mazas vaikas niekaip nepavyksta atsispirti taip norisi.taip ir auginu svori o jo buvo like gal pora kg.

06. Oct 2010, 12:36

Labukas mamytes😀 Ar visos jau sugrizot i savo svori ,koks buvo pries nestuma? Jei ne -tai kaip kovojate su tais kilogramiukais? 😀 Man dar liko 6kg ir niekaip nekrenta. Ir pasportuoju laisvu laiku,kaip stovi svoris vietoj taip stovi.

06. Oct 2010, 08:23

Labas mergaites, kaip jus begyvuojat, matau kiekviena su savo rupesteliais 😀
Ingele25, ziurek, jei jis rieciasi, gniauzia kumstelius ir raudonuoja rekdamas, gal jam tikrai diegliukai, taip tik susitaiko, kad jie buna tada, kai tu valgydini. As pakeiciau 2 misinukus, dabar valgom treciaji ir tfu tfu tfu lyg ir visos problemeles dingo. Mano suneliui menuo ir 10 dienu. Nors matai, mano valgus itin, tai problemu su maitinimu mes neturim 😀

05. Oct 2010, 23:11

Lila na mes gyvenome architektu gatveje 38 name bet hm gyvenome ten pries metus dabar persikrausteme , na o del jaunumo man 26 tai netokia jau ir jauna :-)

05. Oct 2010, 22:07

na mes visa menesi ji sauniai valgem (aptamil 1) tik vat jau antra diena kaip jis man nenori valgyt tiksliau neina jam pavalgyt nes pradeda riestis ir verkt kai tik pradeda ryti maisteli o tada ir visai nebevalgo, o pakeiciau misinuka tik siandien bet vistiek tas pats. As irgi galvoju kad esme ne maistelyje o tiesiog uzejo diegliukai tik gasdina tai kad negali normaliai pavalgyti

05. Oct 2010, 21:57

Sveikutes. Ingele25 tai gal ne misinukas blogas,o gal tiesiog diegliukai jam. Siaip del visko butu geriau pasikonsultupti su vaikucio gydytoju. Jis daugiau patars apziurejes jusu vaikuti. Ir be to daznas misinuko kaitaliojimas nera gerai mazyliui.

05. Oct 2010, 21:50

sveikos mamytes, turiu tokia problemyte su savo suneliu kuriam dar tik menuo ir keturios dienos, maitinu ji su aptamil 1 misinuku nes savo pienuko neturejau nuo pat kaip pagimdziau, pradzioj si misinuka valge normaliai ir va lyg su viena diena pradedant valgyti ima nervuotis verkt issitiesia visas ir daugiau nebeina jam isiulyt valgyt spjauna lauk verkia, pakeiciau i kita misinuka hipp 1 su probiotikais bet vistiek tas pats net nebezinau ka daryt

05. Oct 2010, 11:05

beje su kokiasi skalbimo milteliais skalbete? ar su bendrais?

05. Oct 2010, 11:04

Na kokie leliukai visi grazuoliukai, super :-) na taip Lila mes gyvename pietiniame Sevastopolio gatveje , tai lankomes daug kur ir berzynelio parke ir lieporiu , su dičkiu lankome Jamahos muzikos mokiklele, o jus kurioje gatveje gyvenate ( jei ne paslaptis )

05. Oct 2010, 08:27

O cia sia nakti va taip mes sugebejom uzmigti besikeiciant uzpakaliuka 😃 😃 😃

05. Oct 2010, 08:27

Labas rytas, mamytes, va kaip nuo ryto mes miegam 😀

04. Oct 2010, 20:37

Va kaip mes siandien vaiksciojom laukely 😀

04. Oct 2010, 15:14

missk o kaip tavo vaikiukui akytes,ar jau nepuliuoja.mum tai kartais dar pasirodo pulinuku,ismasazuoju,isbega puliai ir vel svaru iki kito karto.

04. Oct 2010, 14:54

labas mamytes.nelabai noriu girtis gal labiau pasidziaugti bet mano maziukei pora dienu uzpakaliukas grazus na tik vienas spuogelis ir tikiuosi taip bus ir toliau.tad manau kad maniskei tikrai reaguoja i maista,o pampersus pampers firmos naudoju kaip ir su pirmu vaik.bandziau kelias firmas bet teko gryzti prie iprastu pampersu.

04. Oct 2010, 14:48

cia susiruosem i laukeli 😀

04. Oct 2010, 14:41

pabandysiu ikelti savo maziuku foto 😀

04. Oct 2010, 14:39

Sveikutes . Kokie fainuliai jusu maziukai 😀 Mes tai pat vel vargstam su dupce. Ir tikrai nuo sauskelniu turim paberima per kirksni. Tik nezinau kokias reietu itas sauskelnes isbandyti nes Huggies mums taip pat netinka.

04. Oct 2010, 08:42

labas rytas,
Nuevo,kaip saunu kad pas jus viskas geryn 😀
o mes visa seima sergam, baisiausia kad lelyte sloga didele turi, nevalgi, veerkiam visi na kaip nors pasveiksim valom nosyte su juros vandeniu, duodam lasiuku
ryt mus turejos skiepyti, bet kol nepasveiksim neskiepys

04. Oct 2010, 07:24

O cia vakar laukely parpiam 😃

04. Oct 2010, 07:23

Oi kokios grazios foto Engrida! 😉
Panduk, mes jau issivadavom is uzpakaliuko, isivaizduok!!!!!!!!! Tas tepalas kazkoks stebuklingas! Jokio raudonumo, jokiu berimu, grazi nauja odyte! PAMPERS irgi atsisakem, tai dabar uzpakaliukas myli HUGGIES 😃 😃 😃
Va mano kleckas 😉

03. Oct 2010, 19:13

O lila as klausiau apie taksi nes hm mano vyriskiui labai matyta pasirodei, tai skau gal darbe teko vežti jus mat jis vairuotojas Neo taksi :-)

03. Oct 2010, 19:12

O cia vakar is sventes po parko pasivaiksčiojimo šiek tiek foto susipažinimui :-)