Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
ar kas nors dar valgote Semper Baby? ar jusu neberia nuo sito misinuko
Labukas mamukai, na vat vakar sventėme draugų berniuko krikštynas tai mažoji puikiai visą švetę atlaikėme, na tik vat silumos nesame labai megejos, o triukšmas nekliudė.kaip jus laikotes, beje kokiais skalbimo milteliais skalbete kudykeliu rubelius, nes mus nuo kazko beria hm na arba nuo misinuko arba milteliu skalbimo
Ir labai džiaugiuosi, kad jau kelios dienos kaip nebėra pilvuko skausmų, pūtimo (tfu tfu tfu ) 😀
Labukas, mamytės 😀 Vargstam mes irgi su tuo dupciu, tai vakar nuvažiavau į vaistienę, nusipirkau ekologiškų sauskelnių ( Pampers turbūt teks atsisakyti), pataisų sporų ir bandom gydytis. Tai vakar išsimaudėm, atmirkėm gerai tą užpakaliuką, pasitepėm vaistukais Klotrmazolis ir meigojom jau su naujais pamperiais 😀 Tai žiūriu, šįryt jau geriau atrodo mūsų dupcis 😀 Šiandien pabarščiau tų pataisų sporų, tai gal ir išsigydisim 😀
Pienuko pas mus užtenka ir net sakyčiau kad padaugėjo 😀 Gal sutapimas, bet pradėjo daugėt, kai pradėjau gert tą pankokių, ramunėlių arbatą iš Hipp.... Nors sako kad čia tik mitas, bet mums arba padėjo arba sutapimas gavosi, kad daugiau to pienuko atsirado 😀
Labas mamytes, va ir as pasidalinsiu patirtimi: pazistama vaistininke man papasakojo apie Baby Fen - tai reklamos reikalas. Is tikro juose pilvuko dieglius raminanciu ingredientu yra zymiai mazesne koncentracija nei pvz Sab Simplekse ar Espumizane, jie yra zoleliu pagridnu, tai jei nepadeda anie du, Baby Fen sake tuo labiau nepades, nes jie zymiai silpnesni, o ispopuliarejo tik reklamos deka. Mano viena draugyte naudojo, tai kazkokio didesnio poveikio sake nepastebejusi...
Del sauskelniu, tai va mano kokia patirtis: kol naudojome PAMPERS, mums va taip blogai is atsitiko, kad taip odyte issuto ir isbere, kad vaikiukas man pasisiojes klykdavo mazutis, ant kiek jam skaudedavo, jau uz galvos emiausi, nes kuo tolyn, tuo blogyn ejo, odyte luposi, zaizdytes veresi...Pirmiausia pakeiciau sauskelnes i HUGGIES ir jau kitoje dienoje berimas nebe toks raudonas buvo, slopo. O dar pas mus Didziojoje vaistineje nusipirkau gaminamu vaistu - tepalo, kurio pagrindas irgi cinkas, bet ten dar linolinas ieina, vazelinas ir dar kazkokios dalys. Nemalonaus kvapo jis, ale mano kleckiukas po dvieju dienu jau duoda uzpakaliuka nuprausti net nerekdamas, kazkoks stebuklas ! Manau issigydysim jau neuzilgo 😉
Su soskiuku mes draugaujam, nes ismokom ciulpti nyksti, o tai jau negerai ☹ Bet tik su vienos rusies, kitu jam neisiulysi.
Pienukas jau irgi i pabaigele... Jau beveik misinuku maitinu, tik karta i diena mano pienuko kleckiukas begauna...
Mamukas, ne tas tepaliukas (Neutral baby) kur turiu nedziovina,jis nera grynai cinko tepalas,o tepalas su cinku,kuris skatina gijima ir dar jo sudetyje yra sviestmedziu aliejaus,kuris drekina,minkstina,maitina oda, taip pat vilnos vasko,kuris taip pat drekina bei apsaugo oda. Mes taip pat jau vargstam su pienuku,jo beveik nera pas mane,vat pabandziau nusitraukt pienuko ir jo per visa diena tik ~125ml . Tai maitinames misineliu,o mano pienuko uztenka tik nakciai. Siandien pradejom gerti pankoliu arbatele,tai jau labai skrandukui nepatiko ir viska atpyle net nedaug teatsigerus. Su soskiuku dar nelabai draugaujam ir nemanau ,kad susidraugaus 😀.Stacias ant ranku gali nors ir visa diena prabuti,ir uzmiega taip net kartais,o tik paguldau i lovyte ir akytes vel stacios. Diena miegam mazai,o uztat nakti keliasi maziukas tik 1 karta 😀 Engrida, mano sunus tai uzmiega po maudyniu,tai kai neramus stengiuosi maudyti velai vakare.
lila o tu kartais su neo taksi daznai nevazineji? beje esi is centro ar pietinio?
Lbukas mamukai matau kovojate su isutimais na mums ftiu kolkasviskas gelai, bet mes naudojam tik ppamersu pamperius kitu as nepripazystu dickiui bandziua hugesus nepatiko man jie stri ir pralaidus fe... tai kazkaip geriau jau kita liat daugaiu moket bet vat bent jau rura nebuna raudona kad ir uzlaikius ( žinoma mamyciu klubas labai reklamuoja žinoma del tokiu rėmeju kaip huges ir gyvuoja pagirtina )o maudomes mes su mazja kas 3 dienikes vakarais mums ptinka tik neptinka lipt is voneles ir po maudyniu buna tokia gyva kad nemiega vis zvalgosi, vat dickis luzdavo kaip lapas 2valandom miego
vaje raudau nezinau ka daryti 😥 😥 😥
man tikriausiai truksta pieno, visad uztekdavo o dabar nebe, vis praso valgyt ciulpe papuka o matosi kad neuztenka
ar tai gali lemti kad persalau, turiu sloga?negi reikes misinuku, lelyte labai irzli
nuevo mano merginai ir daznai rausta uzpakaliukas ir spuogu buna lyg puslytes,poto jos nusitrina ir lieka zaizdeles.manau panasiai kaip pas tavo leliu.tai as itariu kad gali buti nuo to ka as valgau.tik apsidziaugiu kad grazus uzpakaliuka ir vel po kazkiek laiko pasirodo spuogu ar paraudimu.pora kartu tai viska bandziau ir krakmpla,bepantena,medetku tepala ir sudokrema sluoksniaistai padejo.missk o tavo leliui nedziovina odeles cinkas nes man vaistinej jo nepatare,nes labai issausina odele
Siandien pamaciau reklama vaistukai nuo pilvo putimo kmynų lašiukai BabyFen. Gal kartai girdejot as vartojo juos,ar vartojat gal kuri. Kazi gal jie geresni nei kiti
Na va, dar ir tepaliuko pagaminto vaistinej specialiai nuo issutimu nusipirkom. Sauskelnes pakeitem. ZIuresim ar kas keisis. Taip tikiuos ...
nuevo tai gal su gydytoju pasikonsultuok tada
musu tai siaip lupas visa jau baigia dbr tik kojytes,pedutes labai,o musu uzpakaliukas gerai patepam vis bepantenu
Oi, isbandem ir cinko tepaliuka, ir sudocreama, dabar pataisu sporas beriam, tik blogyn... jau nebezinau ka daryt... Tai leksiu va kai vaikiukas atsikels i parduotuve, keisiu pampersus, gal tai pades, nebezinau... Ir taip graziai augom iki kokiu savaiteliu, o poto kai pradejo rausti odele ir luptis, berti, taip ir nestoja, tik pleciasi... Kosmarelis kazkoks ☹ As itariu irgi sauskelnes. Bet jei ir jas pakeitus nepades, nebezinau jau tada ka reikes daryti. Vaikiukas tai ramus, nerekia, nesupranta mazutis tikriausiai, kad jam odyte atsilupus...
Labukas 😀 Pabertas ir mūsų dupcis ☹ Atrodo tiek prižiūrim, po vandenuku plaunam, dažnai keičiam sauskelnes, tepiau ir Bepantenu ir Sudokremu, bet niekas nepadėjo ☹ Pasiskambinau gyd. ir papasakojau koks tas paraudimas-bėrimas, tai sakė kad turim grybelį nuo sauskelnių, tai liepė tepti Klotrimazoliu 😀 Tai dabar bandom gydytis 😀
Nuevo as maximoj nusipirkau tepaliuko su cinku tai per dvi paras mes issigydem,o buvo irgi baisiai pasutes ir spuogeliu,nors ir prausemes ir sauskelnes daznai keiciamos. Tas tepaliukas daug geresnis man nei sudokremas.
as turbut netaip parasiau, mums vandeny but patinka bet kai nurengiam maudyt ir kai istraukima tai vaje, spiegia lelyte,niekas nepadeda, ozius baisius rodo
o tu Nuevo nenaudoji sudokrema, mums padejo, bet mes tik paraudusia odele turejome
Labas labas, Jantur, o jus rekiat, kai maudotes? Maniskis tai zinok paciam vandenyje jau ziovauti i maudyniu pabaiga pradeda, o poto labai skaniai uzmiega 😀 Mes vakar ir plaukiojom ir prausemes, tai miegojom gerai, kelemes tik karta nakti 😉
Merginos, gal kam buvo kad netiktu sauskelnes? Kuo tai pasireiskia? Net nebezinau zinokit ka ir galvot. Vaikiukas mano per siltas dienas tas buvusias biskuti pasuto, tai odyte raudona, gydomes, bet kad dabar eme berti, ir pimpaliuka, ir pati ruriuka, tokiais raudonais spuogeliai arti vienas kito... Nebezinau nei kuo gydyt, nei nuo ko cia... Toks negrazus uzpakaliukas ir kirksniukai... Patarkit ☹
Labas rytelis 😀 Sveikinam, Jantur, tavo saulytę su pirmuoju mėnesiuku 🌷
Mes tai miegojom labai gerai, tik miegot nuėjom 1 val. nakties 😀 Bet kėlėsi tik vieną kartą naktį, ir dabar dar skaniai miega abu su broliuku 😀 Pas mus tai šiandien bus maudynių diena, nes kelias dienas neturėjom šilto vandens 😀
labas rytas, mums jau menesiukas 😀
kaip jusu leliukai miegojo?
manoji tai buvo pykta vis prasesi valgyt, tip padedi i lovyte bliauna, nesupratau kodel nes pieno yra nemazai, o dar maudyt reikejo tai buvo bliovimo :/
As ir galvojau apie tokias supynes, bet as turiu gultuka, kaip Pandukas, tai jame labai gerai uzmigdyti 😉
bet labai gerai jam labai patinka,miega labai gerai ,tiksliau labai gerai uzmiega,o priprast tai pripras tai ir supsis jose,o as buvau jau senai girdeju ir macius kad tokiose supynese jie labai gerai miega
tai va as ir mastau ar tos supynes butinos
o mes dar neturime jokios supynes ,tai vat pagunda nekyls ir suptis per anksti
va as gundausi kazkokias panasias supynes nupirkti bet dvejoju, ar nepripras but supamai joje...
engrida kokia grazi fotosesija 😀
sveikutes,lila musu supyne kainavo 70svaru,nezinau ar lietuvoj tokiu yra😀tik maciau panasias
tai vat vadinasi ir as senamadiska bet darau foto ir dedu i albumsu zinoma ir kompe yra bet vat man labaiu patinka padarytas tai karts nuo karto o keleta isireminame i remelius, vat elektromarkte vyksta akcija pigaiu grybo foto 10*15 po 20cnt daro tai oi kai sulelaiu net 226foto bet kainuos tik 45lt oi kaip laukiu dabar kada reiks eit atsiimti
Aš irgi vis ruošiuos pasidaryti nuotraukytes ir susidėti į albumą, bet vis nerandu laiko atsirinkti kurias pasidaryti 😀 O jų kompe labai jau daug 😀
o kaip jsu ammaukai nuotraukytes tavrkotes ddarote ir dedade i albumus ar viska laikote kompe kompiuteriniame variante