Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
grazuoliukas nuevo Lelius :-)
grazuoliukas nuevo Lelius :-)
grazuoliukas nuevo Lelius ( h)
Cia mes is pasivaiksciojimo po parduotuves siandien 😀
sweikos mamytes mano svogierkos mergaite bere nuo visokiu pampersu niekaip negalejo isgydyt su jokiais kremukais tai ji nusipirko sauskelnes daukartinio naudojimo tokias medziagines i ju vidu dedas paralonas ji keist reikia ju yra vaiku mieste pirkt ir kitose parduotuvese ir nebebere nebesuto jos mergaite tikrai geras dalykas .
Svarbiausia nepersildyti vaikiuko einant i kiema. Va ko pasimokiau. Nes jei tik silciau aptuloju, uzpakaliukas is karto reaguoja 😉
As irgi keiciau pamperi, dabar apsistojom ties Huggies ir mums super 😉 Tfu tfu tfu neprisikalbet, bet jau kuris laikas dupcis kaip veidrodukas lygus 😃 O naudoju tik paprasta vandenuka nuprausimui ir pataisu sporas 😉
Mamytes pasakykit kiek reikia atimti daliu matuojant temp. o gal nereikia atmti, kysau matuoti i uzpakaliuka
o del eko pampersu tai juos kelis pabandymui turiu, bet jie man nelabai, labai kieti, nesiryztu juos isbandyt
Tai tas Vibrocil vistiek kažkiek atkemša tą nosytę, nors kad pavalgyt galėtų 😀 Niu nieko, praeis 😀 Manoji šiąnakt irgi kažko papuškavo per nosytę valgydama, bet šįryt išvaliau nosytę su jūros vandenuku ir lyg viskas gerai 😀
Nu su tais pamperiais tai taikrai bėda... Niu atrodo ir keičiam dažnai (išskyrus naktį), ir vandenuku plaunam tą dupcį, tepam - bet vat užeina ir kad užrausta, išberia, siaubas kažkoks... Nu dabar mes bandysim naudot tuos Huggies. Dar esu nusipirkus tuos vadinamus ekologiškus, bet man jie ne labai prie širdies - tokie kietoki, nepatogūs atrodo...
Panduk naudoju tuos vib...pamirsau pavadinimu, tie homeopatiniai lasiukai, laukiam pagerejimu
o musu mazytei irgi netinka pamersiukai, atrodo tik uzpakaliiukas susitvarko ir vel, jau bandom naudoti skirtingu firmu, kaitaliot juos, bet efekto nera...nezinau ka dabar naudoti
O mes pakeitėm sauskelnių firmą, dabar bandom naudot Hugies. Juk vėl buvo išbėrę mūsų dupcį ir dar taip stipriai, su žaisdelėm ☹ Kuom tik aš netepiau 2 savaites, visokiais kremais, tepalais kur išrašė gyd. - niekas nepadėjo. Tai galiausiai sumečiau visus tuos tepalus į stalčių, išsitraukiau tik Pataisų sporas ir atsiminiau, kad turiu Šaltalankių aliejų - ir mūsų dupcis per 3 dienas užgijo 😀 Net nebūčiau pagalvojus, kad tas šaltalankių aliejus toks geras 😀
Labukas, visoms 😀 Aš irgikavinuosi, mažoji šalia čiauška su žaisliukais 😀 Mes irgi valgom apie 15 min. kažkur 😀
Jantur, o tu nelašini kokių lašiukų nosytei (neskaitant jūros vandenuko)?
As irgi su kavute, labas rytas 😉
Merginos, o kiek laiko jusu kleckiukai valgo? Nes pas mane ponaitis su pasipasakojimais, linksejimais, pirstu rodymais, kaktytes kilnojimais ir galvytes sukiojimais valgo beveik pusvalandi, kaip naujagymis 😃
sveikutes, sunki naktele pas mus, lelytes slogyte labai didele, isvalom su juros vandenuku, bet jau valgo sunkei, verkia, vel valom kelis kartus kol bent siek tiek pavalgom, miegojo ji su mumis, taip sunkiai kviepavo, dar irzlesne pasidare, dar vakare nedidele temp. turejome
dabar pavalge atrodo uzmigo, einu gerti kavutes
Oi kaip cia tylu, visos mamytes tikriausiai su kleckiukais savo 😉
sveikutes, mes sergam, buvo ir temperatura, gavome vaistuku, lasiuku, zvakuciu dabar bandom gydytis
aisku mus neskiepijo
mus dar pasvere tai priaugom 900g ir paaugom 4 cm
Labutis visom,o nepastebejot kad missk kazkur dingus jau ilgokai😀
labukas nuevo na bandom bandom pereiti prie sveiko gyvenimo budo , oi pirkiniu sarase praktiskai darzoviu dauuug :-)
Mums irgi Tutelis netiko, nors is pradziu super buvo.
Engriduk, nepergyvenk, as kad ir laikausi, man irgi vis dar stovi kaip ikalti kilogramai. Kai organizmas uzsinores lieseti, tada pats susipras 😃 😃 😃 Tik svarbu issilaikyti nepersivalgant 😉
ogo lila tik77 labas rytas nu man ati hm nei pirmyn nei atgal;l stovi tie 96 ( musiau organizmas nebesupranta gi sokolado savaite jau negauna tai galvoja kristi ar ne kristi :-) kaip jūs mamukai besilaikote, mes tai irgi judam krutam vakar aps uosvene buvom sende su dickiu muziikos mokiklele laukai tai vat taip ir gyvename mazoji rami valgo miega tai vat tas Tiutelis kolkas mum tinka
Jantur, tai jau jūsų neskiepys tada, jei sloguojat 😀 Sveikit greičiau 😉
O mano mažylė kad nori sėstis.... Jau tiek kelia tą galvą, riečiasi.... Dar vyrui pasijuokiu, kad man toks jausmas, kad ji ims ir tuoj pati atsisės 😃
Labas rytas 😀 Mano mergina irgi mėgsta "valgyt" kumštukus ir dar taip skaniai 😃
labukas visoms 😀
Manajam irgi seiles tiesiog siulais tysta, bet man taip grazu, taip kudikiska sitas seiliojimasis 😃
lila manoji taip pat labai seiliejasi kysa rankytes i burnyte, bet nemanau kad dantukai dyksta, dar labai anksti...
mes sirguliuojam, slogyte yra, tai pyktos, prastai miegam, nenorim valgyt, siandiena skiepuka turejome gauti, tai dabar nezinau ar skiepys..
mano sunelis ir kumsciukus kisasi ir seiliojas labai .visa kumsti moka susikist antras nelabai dar telpa bet bando vistiek
lila manasis irgi kumstukus grudasi i burnyte vis istraukiu bet jam dzin po keliu sekundziu kumstukai vel burnytej 😀
Na va, Lila, reiskiasi ne man vienai padeda, dziaugiuos! 😉
Kadangi mes turim dermatita, tai jau baigiam issivaduot su Eucerin kremu, kuris tikrai stebuklus daro - odele iskarto grazet eme. O jis ir nuo visu negandu apsaugo, taip, kad jokio papildomo kremuko nenaudojam 😉
pakolkas netepu jokio kremuko
kokia kudikio normali kuno temperatura ?