Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
labas rytas mamytes 😀 kaip gyvuojat? mano maziukas po tecio isvaziavimo pasidare baisiai neramus nakti ☹ vis blaskosi
Taip taip Kleopatrute, zodziu man ta pagalvele tai atradimas buvo 😀
sveikutes, taip kainos leliukams tikrai nemazos, o tie drabuzeliai greit isaugami
o ta pagalevele gal ir ramina vaikiuka kai labai neramus buna?
tai kad jis ir taip vakarais megsta parekt buna turbut isikrovimo laikas.diena labai ramus geras snekus vaikas.o kokiose parduotuvese ju pirkt yra?kazkaip nemaciau niekur.is kokio tu miesto nuevo?
Kleopatrute, mano Martyneliui irgi vakarais uzeidavo diegliukai, tai rekdavom ir be miego budavom, kosmaras kazkoks, nezinojau nei ko griebtis, bet aciu Dievuliukui jau rimsta ir jau retai kada vakarai tokie sunkus buna 😉 Mums labai vysniu kauliuku pagalvyte padejo, dar ir dabar ja naudojam 😀
sweikos memytes man gydytoja sake iki puses metu tie diegliukai gali but praeina jie visiem skirtingai.kaip laikotes kaip vaikiukai auga?mano sunelis biski pakosti lyg slogyte biski prasideda tikiuosi nesusirks labiau .mano justukui tik vakarais uzeina skausmelei pilvo tai reke kaip turi but net neiseina nuramint atrodo valgyt nori o pavalgyt neiseina .bet uzmiega apie pirma keles 7 puse astuoniu tai as isimiegu jau patenkinta
na ziuriu vis daugaiu mamauku pas mus prisijungia :-)smagumėlis
labas vakariukas mamukai , na musu mergina oi parpia pasisypso nusikakina ir tolaiu miega net juokas ima ritmas sakaua tsiaro abu lelius paguldau 9 valanda vakaro miegoti ir megaujuosi vakaras mano :-) o sendiena buvome prekybos centre uzsipirkom maisto atsargu savaitei vel kakzaip tradicija patapo sekmadieni apsipirkinėti :-)uzbegau i vaiku mieta nauju slaiuztu bet nu kainos labai jau negrazios tai sakaiu reiks su maze siaip pasivaikscioti po kokia pigesne parde arba akciju pajieskoti
Labas Sandro, malonu, kad papildei musu gretas 😉 As Aurelija, auginu 2 menesiu ir savaites suneli Martyna 😀 Ziurek, o tu vysniu kauliuku pagalvele bandei? Man tik ji padejo (arba atejo paprasciausiai laikas rimti diegliukams, taip ir nesuzinosiu 😃 ). O kankinomes siaubingai iki tol.
sveikos mamytes, labai malonu matyti tiek graziu vaikuciu ir tokio pat laiko kaip mano suneliui 😀 mano suneliui du su puse menesio, mes labai kankinames su pilvo skausmeliu, viska isbandziau,niekas nepadeda , vaikas verkia ir as verkiu taip gaila mazylio ☹ sakoma iki triju menesiu buna tie skausmeliai o paskui praeina, tai taip laukiam,taip laukiam greiciau praeitu tas laikas....
Oi, mes jau buvom atsikele, pasibendravom, pavalgem ir dabar jau miegelio parpiam. Pas mus grazus ras, tai tikriausiai keliausim i laukeli 😉
ačiū nuevo, labas rytas mamukai kaip laikotes tylu pas mum visos dar musiau miegate sekmadienis....
Engriduk: picjoke.com arba kinderyata.ru 😀
labukas nuevo o kokiam puslapi tarukei radai tuos remelius
Radau internete visokiu graziu vaikisku remeliu, tai pridariau graziu nuotraukyciu 😉
As irgi siandien laukelyje buvau 😉 Pirkom nauja kepuryte Martynukui 😃
labukas mamukai aks naujensio kaip dienike leidziate
pas mum tai sende drauge buvo atvykusi su trimeciu suneliu tai oi dickiui linksma buvo su kuo pazaisti pasigincyti o dabar mana abu lelei miega
Labas rytas merginos 😉
Aciu aciu ENGRIDUK, cia tikrai lavinimo kilimelis 😉 Matai, o man nuo Tuteli pirma savaite buvo tiesiog super, netgi oda susitvarke, o poto kaip pradejo berti... kaip pradejo kieteti viduriai... teko keisti. Dabar vartojam Bebi ir kolkas viskas gerai, kakojam vienakart dienoj 😉
Beje mamukai pasakysime kad pasirodo mano mazajai alergija buvo kaip ir nuo misinuko tai zinokite pabandziau ir as ta Tiuteli nu ka manote mano mergina kuri kakodavo tik viena karta paroje dabar kakoja po kieikvieno valgymo , tai isvis toks jausmas kad vaiko ner valgo miega kakoja sakaiu nesigirsiu bet vat jau trys dienos taip vat ir nuo kremuko odele nebe taip pleiskanoja ir nebetokia siurksti
ogo nuevo koks grazus lavinimo kilimėlisjeigu teisingai ivardinsiu , o man mamukai nesimiega abu mano lelei miega tai as oi daraiu tvarka virtuvėje ir siiap at internete skitineju si bei ta ,
😃 Va musu siuomomentinis uzsiemimas 😃
labas vakariukas mamukai kaip laikotes tikriausiai visos su antrosiomis puselemis leidziate vakariuka as tai su maziais maniski naktiniame darbuke tai vienisaujame
O mes siandien su pagalba apsivertem nuo pilvo ant nugaros !
ir dar viena
sveikutes, maniske pradejo ilgai stebeti zaisliukus virs lovytes, taip grazu ziureti i patenkinta besisypsancia dukryte
Labs rytelis 😀 O mes tik prieš valandėlę atsikėlėm 😀 Kaip jūs begyvenat? Gal ko naujo jau mokat? 😀
Labas rytas mergaites, siandien kelemes 5 ryto ir miegot nebenorejom, dairemes ir kalbejom 😃
bet lila jusu dieta griezta pagal valandas ir kasdien ta pati kaip ir ?
labukas lila o jus dar nemiegate na dickio vezimas budavo melynas , o mazyles raudonas riko sportline su juodais , na musu tai visusr pilna ir berzyneli pasivaiktom ir aplink iki ir lieporiu parkeli ir lyra daznai aplankome na sukame ratus,