2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

16. Nov 2010, 17:53

Sveika lila 😉 Na maniskis tai dbr jau suvalgo 150ml per karta, taciau as duodu jam kada jis nori o ne kaip parasyta.. Tarp Dvieju maitinimu duodu atsigerti arbateles, bijau kad viduriukai neuzkietetu..Ir siaip mes vargom su pilvo putimu, na bet gerai tai jau tapo maza problema 😀 Dar koks meneselis ir manau jos isvis nebeliks 😀))))

16. Nov 2010, 14:35

Mes savo maudynems naudojam tik SEBA MED muiliuka ir paskui kremuku pasitepam uzpakaliuka, ir kitas vietas kurios galetu issusti.. Na kolkas bedu su issutimais neturejom, bet nezinai kaip bus toliau 😀

16. Nov 2010, 14:32

Aciu nuevo 😉 Aga, mano bambliukas turejo gimti rugsejo 3d., taciau nusprende su pasauliu susipazinti anksciau ir gime rugpjucio 22d., liutas tigro metais 😀))) Tai kartais su vyru pasijuokiam,idomu koks zveriukas jame gyvena ar liutas ar tigras 😀 Vat beveik kartu svesim savo gimtadieni, Jokubo rugpj. 22d., mano rugpj. 24d., o tetis rugsejo 5d. Jei bambliukas butu truputi neskubejas tai visi 3 zodiako zenklas butu mergele 😀

16. Nov 2010, 14:27

Sveiki mes taip pat gime rugpjucio 23d.

16. Nov 2010, 14:23

Sveikos,mes taip pat gimėm rugpjūti.. Engrida aš iš pradžių kai tik pirmosios maudynės buvo tai po kelis lašiukus įpyliau į vandeni aliejuką (jhonson) , paskui nepyliau,bet po maudynių ją masažuodavau su aliejuku bet mažylei labai nepatiko,tai nupirkau dušo žėlė su aliejuku(jhonson) visa problema mums ir baigėsi ir verksmai ir tai kad masažuodavau ja 😀 patenkinta mažiuke ir miega ramiai 😀

16. Nov 2010, 13:47

LABAS MES IR RUGPJUCIO MENESIUKA GIME 😀

16. Nov 2010, 12:59

Nu bet cia kaip tyluma kur mamukai pradingusios :-)

16. Nov 2010, 12:59

prašom prašom i svecius ir rodykite foto :-) Mamukai gal yra kas nerenkate maximos lipduku, o este susirinke nors po keleta , vat as sugalvojau kad noriu dabvar to maxsiminio kombaino bet vaje ten net 120 lipduku reikia o as per menesi sugebejau tik 25 susirinkti tai sakau gal kas turite atliekamų :-)

16. Nov 2010, 12:00

Sveikos,mes ir esame gimusios rugpjuti tkraja prasme abi. Mano Rugilyte 3 diena o as 4diena...😀

16. Nov 2010, 11:06

o čia brolis seses kepure matuojasi nu daznai pabando iįlysti į seses rubelius

16. Nov 2010, 11:05

niu dar mes labai labai šypsomės

16. Nov 2010, 11:04

keletas foto mūsų

16. Nov 2010, 10:32

labas rytykas jau papirkome ir mes sende vyra i vaistine nuvariau, o mamukai sakykite ar naudojate kas nors dar koki nors aliejuka kai maudote mazuosius (be jonsosn )

16. Nov 2010, 09:33

Labukas 😀 Mes porą kartų turėjom bėdų su dupciu... Tai paskutinį kartą išsigydėm tik su pataisų sporom ir šaltalankių aliejum 😀 Buvo net su žaizdelėm, o nepadėjo jokie kremai, tepaliukai...

16. Nov 2010, 00:04

Mes tfu tfu tfu tik viena 😃

15. Nov 2010, 23:38

Ptaisu sporos tie milteliai vadinasi Engriduk 😀 Nuostabus dalykas. Man sudocreamas visiskai nepadejo. O buvo be proto issutes vienakart. Dabar jokiu bedu neturim 😉 Tik nezinau ar vaistinese begausi, cia neva jau sioks toks deficitas, nes jos auga tik vasara ir kiek jau ju prigamina, tiek. Ziema sako buna sunku ju vaistinese rasti. Gal taip buvo anksciau, nezinau kaip yra is tikro. Nes as is karto nusipirkau ju daugiau 😉

15. Nov 2010, 23:13

Na mamukai hm labai tingiu skaitineti senesne temeles pasakykite ka jus naudojate nuo ruriuklo isutimo jei gerai pamenu kazkokias aukso dulkes ar kaip ten jusu tepaliukai vadinasi :-) mat mums sudokremukas nepadeda hm keista nes dickiui padedavo mat per baliuka buvo karsta ir maze pasuto ruriuka nors ir taip gulinejo plikom kinkom

15. Nov 2010, 21:18

Sveikinam Dzurdzita prisijungus i musu buri. Tai tavo vaikiukas irgi gimes rugpjuti? 😉
Man tai nukrites irgi vienas kg, bet po skanaus kugelio kaip mat atgal sugrizo 😃 😃 😃 Nieko, jau dabar vel ji naikinam 😉

15. Nov 2010, 20:21

Sveikos merginos 😀 Vat mums beveik 3men., bamblys auga kaip ant mieliu! Gimem vos 2890g o ugis 48 cm, o dabar mes jau dideli per 2men. uzaugom 10cm ir sveriam jau 6400g 😀

15. Nov 2010, 19:18

sveikutes
aciu Engrida uz info, tai man tie 97 lt nepriklauso. Lila kokie planai!manau nudziugsi jei svarstykles sumazes dar vienu kg 😉 man reikia susiimti, nes kuo toliau tuo ,, linksmiau,, auga svoris. siandiena buvau apsikeisti mazaijai pirktus rubelius, bet va vel pamatavau ir ziuriu vel reiks vaziuoti keisti vienus i mazesnius kitus i didesnius, jau net geda pries pardavejas nupirksiu koki sokolada kad jau nepyktu

15. Nov 2010, 16:05

ogo lila na saunuole tu, na as ir vat velniava musiau ir tos valios neturiu

15. Nov 2010, 12:15

Va Engrida viska labai aiskiai paaiskino 😉

15. Nov 2010, 12:15

tai ka kitos mamkos nubveikkete si savaitgali :-)

15. Nov 2010, 12:14

O as sende ryte jau sulaukiau pinigeli vaiko auginimo ir prieziuros kuriuos turetumeme gauti iki 2 metuku .

15. Nov 2010, 12:13

o jantur priklauso jums dabar vienkartine 1400 is savivaldybes ir jeigu gauni dekreto mazesnius pinigelius negu 525 iki 2 metu priklauso is savivaldybes dar 97lt o nuo 2 metuku iki berods 7metuku po 52 lt.

15. Nov 2010, 12:12

na tai mano dietos suniui ant uodegos tai per tas 2 dienas +3kg tai sakaiu sende iskrovos diena bus :-)

15. Nov 2010, 12:11

Labukas mamukai na vat laba diena :-) mes gryzome vakar is baliuko vyro sesers 40 metu jubiliejus , tai oi patikekit na ir savaitgalis siaip ačiū dievui kad mazoji ramute buvo tik gryztant pikta buvo tai ir vyras piktas nes hm jam labai bloga buvo ir miego norejo tai aciu dievui akd uozvene kartu vziavo tai visa kelione maze ant ranku pralaike visgi kelione ne trunmpa is siauliu iki anyksciu

15. Nov 2010, 10:51

sveikutes, mes tai su Rugilyte atvaziavome pas senelius, tai seneliai dziaugsis anuke, o as vaziuosiu tvakytis pasalpa, pabusim kokia savaitele, vyras labiau mus pasiilgs 😀 mergynos turiu klausima, kas gyvena lt, kam priklauso tie97,50 lt, mane drauge supainioje sake kad priklauso visoms, nes jos sesei mokejo+ dar gavo motinystes pasalpa, bet jos mergytei jau virs 2 metu, tai dabar jauciu viskas pasikeite gausiu tik motinystes pasalpa ane?

13. Nov 2010, 12:18

Man jau irgi gimdymas nebeaisus prisiminti, na gal siek tiek... Bet tie skausmai tiesiog nublanko visiskai 😃

13. Nov 2010, 12:04

mano oskarui sian 3 menesiai, o as net neprisimenu gimdymo😀 noriu dar bent 2 vaiku😀