Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
man nepatinka mano figuros tipas,as visa tokia lygi nera pilvo nera uzpakalio didelio...sese net juokiasi kokia tu be siknos...😀 ir is po gimdymo dingo visi priaugti kg nors tik apie 9kg ir buvau priaugusi...ligonineje palikau 11kg...
man nepatinka mano figuros tipas,as visa tokia lygi nera pilvo nera uzpakalio didelio...sese net juokiasi kokia tu be siknos...😀 ir is po gimdymo dingo visi priaugti kg nors tik apie 9kg ir buvau priaugusi...ligonineje palikau 11kg...
o mano svoris laikosi vis toks pats gal jau kokius 5 metus na buna kartais plius minus 2kg...galiu daryti ka noriu nekrenta...tik kai pastojusi buvau va tada nukrito kokie 5kg...
Ai man liko dar 9kg iki seno svorio, gal dar kazkaip numesiu, nes pilna spinta drabuziu ir niekur ruriaus neikisu 😃 Sako tik nuo 8men moters organizmas pradeda atsistatyti po gimdymo..
aha galeciau..tik engrida brukstelk adresiuka savo...
ek tik 69o as 97 vaje tai as o i valios neturiu
kolkas ne ☹ kaip 69 taip 69... gal kazka netaip darau.. na viskam reikia laiko ir pastangu 😉
ir rezultatai matosi?dzurdzita?
Na as panasiai valgau tik kas 4val. ir atsisakiau saldumynu ir bulviu.. Vaje kaip sunku buvo ☹
lila o tavo dickis iseina i mokykla tai tu lieki kaip ir viena su mazuoju kuom dar uzsiimi?
garbaniuke tai kokiu budu galetumete jus man perleisti lipdukus? ar jus atvykstate kada nors i siaulius ? o gal galetumete i voka ir i pasta eidama su mazaja pasivaikscioti :-)ačiū
garbaniuke tai kokiu budu galetumete jus man perleisti lipdukus? ar jus atvykstate kada nors i siaulius ? o gal galetumete i voka ir i pasta eidama su mazaja pasivaikscioti :-)
kad as noliu matai nes jau paciai kazkaip nekaip ir vat reikia bet as kazka musiau neteisingai darau
oi nebegaliu jau pykstu ant saves visur gelbejimo ratai aplinkui
ir nu nekrenta nei kiek
taip pirmoji musu....strigo intikas kazkadatai ir neisidejau...
lila o as sende badauju vanduo arbata kava
garbaniuke o jusu foto kur ? pirmas lelius pas jus?
tai vat kazin kaip juos man is jūsų pasiimti :-)
engrida aisku kad galiu.man negaila juk nerenku...
o as esu is raseiniu tik vyras is cia ir man teko parbegti i telsius...
garbaniuke ar galetumete juos man padovanoti?
as nerenku tik kad prisikaupia ju nemazai...
tai visai netoli...musu kuminas siauliuose gyvena😀
reiktu paskaiciuoti kiek ju yra...
o tu lila is kokio miesto?
as turiu tu lipduku...turiu jau priklijuotu truputi ir dar yra neklijuotu..vyras sake neklijuok gal kas rinks nes as tai nerenku bet arti musu yra maxe tai ir prisikaupia ju...😀
oi o jūs garbaniuke daug lipduku turite mastau tos mamokos kurios is kito miesto tai prasyt tektu kad i vokeli idetumėte ir oro pastu mums pasiųstumėte? as labai noriu to philips virtuvinio kombaino , bet vat surinkti 120lipduku mno seimai be sansu
na kaip amukai einate kas dien i lauka pasivaikčioti? kazkaiop lauke man jau sniekgo noretusi nes uz lango karatsi taip nyku tamsu apsiniauke buna
as is telsiu esu
taip renku
labai labai renku Maximos lipdukus :-)