Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
niu kol mazius nuluzes begu pasidaryt pusrycius 😀
Buna Loretuke. Mano kazkaip aplamai pradejo nedavalgyti, po 40-60 ml palieka, jau pradedu nervuotis ar tik "neatsibodo" jam tas misinukas ☹ Laukiu labai sverimosi, paziuresim kiek priaugom
labas rytas mamutes 😀 na mes gime rugpjucio 23d. o man 26metai
Sveikutes mamytes,ar jusu mazuciams buna taip kada nors kad noretu valgyti,bet nevalgo o pyksta,pavalgo truputi ir pyksta rekia,poto vel truputi ir vel rekia rekia,mum kartais taip buna tai galvoju kazin kodel taip kartais buna
Na vat visos mamkos jau miegateo man nesimiega tikslaiu mano mazoji katik uzmigo vat ja kai ismaudau tai oi energijos daug sakiau daugiau niekada vakare nebemaudysiu :-)mielai lila susitinkame kad ir pas mane i svecius visada maloniai prasome :-)
Oi Ginkunus puikiai ir as zinau, mano gimines ten gyvena, mano abu tevai siaulieciai 😀 Gaila tik retokai jau beapsilankau Siauliuose.
Knopke, o kiek jums laiko? ir keliu cm ir kg gimet?
mes siandien buvom pas gydytoja,tai sveria mano mazyte 6,900 kg o ugis 61 cm..tai daktaras klause kuom maitinu kad taip uzaugo ir kad toks geras kraujas 😃 o del amziaus,tai kaip nuevo sako vyriausia,tai gal as jauniausia man 21 metai,bet gruodzio 30 jau 22 sukaks..
O kaip gaila kad mergycku cia jau nebera ☹
Musu vaikai bendravardziai Jokubai ir tik viena diena skirtumas Jusu 21d. o maniskis 22d 😀
oi lila mano uosvene jau nebegyvena archteku gatveje ji issikele į Ginkūnus :-) o su jumis susipazinti nu visai smagu butu, nors manau jums draugu paztstamų netrūksta. :-)
na kaip amatu mamukai vis radusios minute kita laisvene apslinkote cia :-)
Mums taip pat kita savaite 😉
O mums pas gydytojus dar tik po geros savaites 😉
Nuevo, niu jau tikrai rimtas vyras 😃
Labukas, mamytės 😀 Ale tikrai, kad pripliurpusios 😀 Na tie nereikalingi kg manau visoms čia bado akis 😃 Nieko, susiimsim ir numesim 😉
Mes pirmadienį buvom pas gyd., tai vėl paaugom 3 cm ir 600 g. Darė kraujuko tyrimą, tai žemokas hemaglobinas, teks vitaminukų pagerti ☹ Greičiausiai dėl to ir mūsų svoris taip ne per daugiausiai auga ☹
Siandien mes baisiai rimtai nusiteike 😃 😃 😃
Labas mergaites, na ir pripyskinot cia kol manes nebuvo 😀
Pirmiausia reikia i klausimelius atsakyt gal 😉 LILA, zinok as kazkaip po truputi pradejau atpratint nuo supimo. Ir ant ranku laikydama stengdavaus nesupuot, tik ramiu balsu kalbint, kad nusiramintu, jei verkdavo. Kaip va daktare ir sake, neskubedavau kelti ant ranku, jei verkdavo, kad ir kasip sunku budavo, iki paskutinio bandydavau gulinti nuraminti. O labiausiai man migdymui ar raminimui padejo brsukymas svelniai per kaktyte ir nosyte. Tai stebuklingi vaistai 😃 Mano Martynelis is karto nurimsta ir uzmiega 😉 Aisku ne visada tai padeda.
Tai ka merginos, as tikriausiai vyriausia is jusu, m? Man 31 😉
Oi, reikia pasveikinti ir nauja mamyte prisijungus i musu buri 😉 As Aurelija, auginu 2 men ir 3 sav, suneli Martynuka, gimusi rugpjucio 26 d.
O su kilogramais tai taip..... Man ju 14 reikia numesti. Bet as jau savo mityba pakeiciau, tai kilogramo stipraus jau nebera 😀 Nu neas busiu, jei nenumesiu iki pavasario. Numeciau 60, ka dabar 14 nenumesiu! 😃
garbaniuke as jums asmenine zinute isiunciau i jusu profili :-)
engrida negavau adresiuko
Engrida, smagu girdeti kad patiko 😀 Na merginos einu bamblio drabuzelius lyginti, kaip nekeista snd jis ramus ir leidzia daug darbeliu nuveikti 😀
Ai moterys bukim ramios, ateis diena kai visos busim dracijos 😀 Tik susiimkim ir isugdykime valia 😉
OI dziurdzita mes si savaitagli garzu baliuka turejom pas vyro seseri Anykčiuose 40metu jubilieju sventėme , tai aprode man jūsų keleta ižymių viečikių, tokių kaip Biliūno kapas , ...
garbaniuke ar gavo mano adresiuka, na mano dičkiui jau 2m.3mėn mazajai jau 3 mėnesiukai bus 24diena, tai man 26metukai, mano vyreliui 35m, na tai tikejausi kad po pirmo nestumo nukris nenukrito svoris ir dabar vat stovi vietoje tai po pirmojo as emaiu gerti kontrocept .tabl.tai ir dar padejo isispusti , o dabar sakaiu jokiu budu negersiu tai bet vat ir salotu labai nepadeda
Jo, cia mano pirmas lelius 😀 Siaip pati esu is Anyksciu, na kolkas cia ir gyvenu.. Teko issikraustyti is Vilniaus,nes vyras isleke i Airija pinigu seimai 😀 Siaip pati dirbau Santariskese reanimacijoje - slaugytoja..
mmm jauna mamyte...pirmas lelius?is kur esi?dziurdzita
nea man reikia numesti svorio na bent kokius 5--7 kg ir busiu patenkinta...
Na man 25m.
Tai tu garbaniuke turbut labai liekna esi?
kiek jums mamytes metu?jei nepaslaptis...😀