Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Nea, pas gyd. dar nebuvom 😀 Pirmadienį keliausim, nes reikia ir Matuką nuvesti iš kaktytės siūles ištraukti 😀 Juk pirmadienį mano zuikis kakta su stalu "pasibučiavo"... Tai tuo pačiu viską atliksim 😀
nuevo gal tokios narsykles pas mane ir nera.dar bandziau issisaugoti kelias temas kad tik ijejus rasciau nereiketu visu narsyti kol surandu bet ir nezinau kaip
ogo Lila na smagu atu kad taip kretna svoris :-) cia baltimu ir vitaminu dieta pas tave panduk o jus pas gydytoja 3 menesiukku proga jau buvot?
Lila, jei tau nešalta, nelyja pas jus - galit trumpam ir išeiti 😀
Mes tai neinam tokiu oru į lauką. O dar ir mažoji biški pasloguoja (nuo tetuko užsikrėtė), tai tuo labiau namuose sėdim 😀
Ačiū ačiū visoms 😀 Mamukai, pabandyt tada į Blogus sukelt foto 😀 Gal tada pavyks 😀
lila o tu dar dietos laikaisi ?
svarbu lietus neplaiuptu ant galvos
o orasnera jau toks ir blogas nesalta , tik gal kiek drėgnoka :-)
labukas mamukai kas apie nuziurejimus as prie vezimelio ir pirmam ie dabar mazei segu tokia akyte melyna su baltu taskiuku turkiska atrodo nuo nuziurejimo kai pagimdziau drauge is anlijos atsiunte ji suturku gyvena tiki tokiais prietarais :-)
Mamuk, kelk per mozilla narsykle
parasau teksta,veliau spaudziu kur narsyti,ismeta kad pasirinkti nuotrauka issirenku,po apacia paspaudziu kur rodo koks formatas ir siunciu bet niekaip neikeliu gal kazkokios programos reikia
SVeikinimai Panduk!!!! 😀
Laikas tai lekte lekia 😉
vis neikeliu nuotrauku kad pasirodyti
labas rytelis visoms.panduk sveikinimai su trim menesiukais.as pirmaja mergaite stengiausi kas menesi fotkinti maudancia ar siaip su rubeliais o mazosios tiek nefotkinu gal kad didziosios kopija.labai jau panasios,atrodo kad didziaja is naujo auginu ir vadinu jos vardu nes sumaisau.nuotraukas sudedu kur maudosi tai nevisi atskiria kur kuri,klausia ar tikrai cia skirtingi vaikai.
Ačiū Jantur 😀 Tai jau taip, tas laikas tiesog lėkte lekia 😀 Nu gal tik žiemą kiek sustos tas laikas 😀
Lila, tai nieko tokio, greitai ataugs tie plaukai 😀
Panduk DIDZIAUSI SVEIKINIMAI !!! 3 menesiuku proga!!!vis stebiuosi kaip greitai laikas bega!toi ziurek prades visi sedeti, o poto ir vaikscioti
Ačiū Lila 😉
O tai kodėl sugalvojai nusikirpti? 😀 Permainų norėjosi? 😀
O aš tai namuose vaikų kambaryje esu pasikabinusi Rožinio kvarco pakabutį. 😀 Bet šiaip tai reikėtų ir prie vežimuko kažką pasikabinti 😀
Nuevo, Engrida, labai gražios foto 😉 O jau kiek paaugo kliackiukai 😀
Mes šiandien irgi paveiksluosimės, nes šiandien jau 3 mėnesiukai 😀 Tai čia pas mus jau tradicija tampa - susipuošti ir nusipaveiksluoti kas mėn. 😀
Labas rytas 😀 Man irgi patinka pasidžiaugti visais lialiukais 😀 O savo lėlytės kadangi stengiuosi į parduotuves nesivežti, o lauke būna pleduke "paskendusi", tai ne labai kas ir nužiūrinėja mano saulytę 😀 Saugau nuo svetimų akių 😀
Sako reikia butinai angeliuka prie vaikucio nesioti, bet kur, bet kokiu pavidalu, sako padeda. As irgi prietaringa, Jana 😉
oi bet man nepatinka kai kur einam ypatingai parduotuvese eina galvas persisukia ir ziuri i mano grozi!bijau kad nenuziuretu mano grazuolytes! na ir keistuole as 😃
Bet tai juk normalu! 😃 As irgi kai tik iseinu pasivaiksciot i parka, tai tik ir ziuriu i veziumus, i mamytes, i tai, ka jos vezimukuose vezioja 😃
Engrida, koks grozis! kaip greit auga leliukai! vyras sako kad as pamisau kad tik apliinkui mazus vaikelius matau 😃
Oi kaip grazu Engriduk, negaliu! 😀 Toks maziukas leliukas atrodo, tiesiog angeliukas 😀 Kiek jus dabar sveriat, koks ugis?
Sandroo, viskas susitvarkys, tikrai tikiu. O ta pagalvyte tikrai pabandyk, jas internetu parduoda, taip ir ivesk - "vysniu kauliuku pagalveles". Mes tai su vyru buvom tokios nuomones, kad viska isbandyt, nes tiesiog gaila vaikelio buvo, tai pabandem va ir stebuklas kazkoks ivyko 😃 Tik ima skaudeti, "prislegiam" vaika su karsta pagalvyte ir vaikutis nurimsta 😉
na mamukai pasirodykit kaip jusu lelei paaugo
oi kokiu tik grimasu neparodo
augam didėjam :-)
laba vakariuka pasirodom kaip paaugome
labas nuevo,ne tokios pagalveles nebandem, reikes isbandyti. lapkricio 22 mano justukui jau bus 3men, manau po truputi turetu aprimti jau tie skausmeliai. labai smagu papulti i tokia saunia mamuku kompanija 😀