2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

10. Feb 2011, 08:26

labas rytas bet uztai maziau nei man nes turiu nuridenti 16 kg, bent jau 10 kg pradziai tai labai reiktu 😀 Beja jusu vaikuciai didesni uz mano, tai iskylo toks klausimukas mano mazoji pradejo sliauzioti ant nugaros kilnodama uzpakali, tai daro ir i virsu ir i apacia.Jusu leliukai taip daro????

09. Feb 2011, 22:54

Jana, kas is to, vistiek dar liko ka mesti! 😉

09. Feb 2011, 22:11

na man jauciu irgi noras treniruokli isigyti, bet sportuoti nebenoresiu 😃 Kaip fainai merginos taip numetet svori...reiks maziau valgyt !o as savaja nezinau kiek maitinsiu, gal tiek kiek bus pieneslio, bet nedaugiau negu metai

09. Feb 2011, 20:34

Oi, as kai pagalvoju, kad numeciau 60 kg! o dabar liko 7 bendroj sumoj ir tu negaliu iveikt! 😃 Bet ir taip is 25 per penkis menesius kiek atsikraciau, paciai net gera 😉
Pas mane namuose pirktas tas didysis treniruoklis, kur eiti reikia, su lazdomis toks. Spekit kiek as ant jo sportavau? 😃 O noras buvo didelis, kol neturejau 😃

09. Feb 2011, 18:30

Kad galvoju gal jau pakaks 😀 Matuką maitinau pusmetį, tai ir su Meidute taip pat buvau nusistačiusi 😀 Bet matysu kaip mažylė, ar ji leis man jau nebemaitinti 😀

09. Feb 2011, 18:23

na mes ir nelabai svenciam ta valentino diena, bet siek tiek pasedesim 😀 Panduk o kodel cia jau nusprenti nebe maitinti?

09. Feb 2011, 17:58

O apie te treniruokli, tai mano daruge turi toki, kas vakara po 10-15min pasportuoja, tai berods per 2-3menesius numete 12kg ir jokiu barankeliu neliko... Tik man rodos ji kazka minejo apie kokybe..., bet rezultatas akivaizdus.

09. Feb 2011, 17:56

Mes ir nelabai svenciam, tik kad gal ilgiau pavakarojam. Vakariene uzsisakysim is kinieciu, o vietoj visokiausiu dovaneliu....uzsiprasiau tikro sampano 😀 Tai ziuresiu, ar teks paragauti to tikrojo sampano skonio.

09. Feb 2011, 17:08

Aš tai nieko negalvoju apie tą Valentino dieną 😀 Mes kažkaip jos ne labai ir švenčiam 😀 Nu šampano taurę išgeriam, vyras rožytę padovanoja ir tiek 😀

09. Feb 2011, 17:06

Aš tai kažkaip tais topshopais netikiu 😀 Niu tik Dormeo čiužinukas gal geras, o visa kita man kelia abejones 😀

09. Feb 2011, 17:05

Nu vis dar maitinu, bet jau galvoju baiginėti 😀 O Meidutė dar nesėdi, tik labai jau judri yra 😀 Bando po biški atbulom pašliaužiot 😀

09. Feb 2011, 17:05

mamytes ar neteko girdeti atsiliepimu kur topsope yra melynas treniruoklis atsilenkimams daryti.parduotuvej teko pabandyti tai gan lengvai ir greitai mankstinasi pilvo presas,labai jo norisi tik kaina kiek didoka.bet panasu maciau senukuose tik gerokai pigesnis tai gundausi pirkti gimtadieniui

09. Feb 2011, 17:04

tai mamukai kokios mintys valentinui tai musiau jau savaitgali pradėsite švesti :-)

09. Feb 2011, 17:03

nu as dabar turiu tokia mintį vat kai mano vyrelis isvaziuos o tai bus jau 19dieną nu tada griežtai imsiuosi nes dabar buna nu gaminam valgom valgom gaminam ir tos veiklos nedietk jau daug to judesio arp 2 kambarių butuko

09. Feb 2011, 17:02

na sunku prisiversti, bet tai sunkiausia 😃 o Panduk tu dar pati maitini ar jau nebe?gal Meidute jau sedi?

09. Feb 2011, 16:59

Bet aš manau,kad toms kurios turi didesnį ansvorį, joms lengviau pradžioj ir krenta tas svoris, o kai tereikia tik kelis numest, nu kažko labai jau sunku....

09. Feb 2011, 16:57

o man irgi nemazai reikia numesti, kai pagalvoju kad net iki 20 kg siaubas 😃

09. Feb 2011, 16:54

Oi, Engrida, neįsivaizduoju kaip numesčiau 30 kg, nes man ir tų 5 kg niekaip neišeina išjudint 😃

09. Feb 2011, 16:53

Nu vat treniruoklio ir aš norėčiau,gal tada prisivesčiau 😀 Nes į sporto klubą tai vakare nebelieka jėgų važiuot, kai visą dieną sukies su 2 vaikais... O dieną vežt vaikus pas mamą, paskui juos pasiimti, tai daug vargo ir laiko užimą...

09. Feb 2011, 16:52

vaje vaje mamukai as ziuriu skaitau ir mastau na jo jus po 60kg ir mesti svori ka ten jums be msti nebent sportie isvaizda palaikyti o as nebezinau man +30kg ir bevale vaje vaje

09. Feb 2011, 16:52

va dabar pagalvojau kad pries nestuma sveriau 67 kg prie savo 1,77 ugio as sau neatrodziau ideali, o va dabar sveriu apie 85 kg ir man tas svoris idealus man, kad vel tiek sverciau

09. Feb 2011, 16:45

Bet kad labai jau sunku prisiversti sportuoti ☹

09. Feb 2011, 16:40

Lila, o kiek tu sveri,koks ūgis? 😀

09. Feb 2011, 16:38

Nu man tai matosi, nes prieš vaikučius, tai svėriau apie 53-55 kg 😀 Man ne tiek svoris trugdo, kiek negražus tas pilvukas ☹ Vistiek po dviejų vaikų pasekmės matosi ☹

09. Feb 2011, 16:31

Dabar apie 60kg, ūgis 169 cm. 😀

09. Feb 2011, 15:58

panduk geras klausimas ka reikes vasara daryti,as daznai uzduodu si klausima sau,ka reikes renktis kaip atrodysiu bet vistiek noras valgyti nugali pries visokius klausimus.atrodo tiek nedaug reikia numesti,juk tik tris kg bet vistiek sunku

09. Feb 2011, 15:48

Oi, Nuevo, gerai būtų 😃 Kai pažiūriu į savo pilvuką tai nebe liksma darosi ☹ Ir barankytes reikia numesti, ir kažkaip pilvuką pagražinti ☹ Jaučiu žingsniuosiu jau užsirašyti vakuminams masažams (nors taip nesinori, nes skauda kai dar), bet reikia jau susirūpinti... Nors dabar dar išeina užmaskuoti rūbais tuos nereikalingus kg, bet ką reikės vasarą daryti ???? 😀

09. Feb 2011, 15:40

labukas visoms.diskutuojat apie svorio metima.man ir sunku susilaikyti nevalgius juolab saldumynu,nesvarbu ar tai pyragas,sokoladas ar sausainiai,saldainiai.tik pavakarieniaujam o po pusvalandzio as jau valgyti noriu.blogiausia kad i rubus neilendu ir niekaip nesusikaupiu kad atsispirti pagundai valgyti.ot pavydziu savo vyrui jis tik sausainius ir bankuchena valgo,na kartais per gimtadieni torto paragauja ar gabaleli sokolado.jis pavalge kiek jam reikia ir viskas gali visa laika nieko nevalgyti kol sedim prie stalo.sako kam persivalgyti jei bus blogai,juk dar arbata gersim.o as jei ir soti bet kaip neparagausi to ar ano

09. Feb 2011, 15:40

Ei, Panduk, kad neber tau kur daugiau kudet 😀

09. Feb 2011, 15:32

Labukas, merginos 😀 Žiūriu kalbat apie "kūdinimas" 😀 Aš irgi esu supykusi ant savęs ir nuo pirmadienio nebevalgau po 6 val. vakaro, atsisakiau saldumynų ir matysiu ar kris nors kiek čia tas svoris. Kažkaip iki vasaros reikia numesti 5 kg., nes daug vestuvių bus, reikia įlįst į kokią gražią suknutę 😃