Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)
Sveikos,sveiki mazuliukai pipiriukai ir grazuoles mergytes, sveikiname panduko dukryte su tokia sukaktimi...😀
Labukas 😀 Oi ačiū ačiū, Jana 😉 Juokiamės su vyru, kad šiandien Meidutei pusės torto su puse žvakutės diena 😃
Sveikinimai grazuolytei Meidutei 6 menesiuku proga!!!! 🌷 🌷 🌷 😘
labas rytas man nesimiega tai noriu su jumis pasidziaugti kad mano sesuo pagimde vakar berniuka 😍 smulkmenu nezinau laukiu kada mums pasuks ir papasakos smulkiau
Blyn mergaites, gera diena siandien buvo 1.5 val su Martyneliu lauke prasivaiksciojau, poto islekiau i miesta, tai pripirkau visokiu gerybiu kleckui - pizama, zaisliuka, dar visokiu smulkmenu, poto dar interiu prisakiau visokiu reikalingu daiktu, dar plaukimo rata nupirkau, tai bandysim kita savaite 😉 O vakara apvainikavo ilgai laukta pica! 😃 Ir nepatikesit suvalgiau du gabaliukus iki dabar amen, pajudet negaliu, fe..... Ryt iskrovos diena 😃
As uz susitikima, tikrai noriu su visom jumis susitikt, kai pagalvoji jau tiek laiko kartu bendraujam, ka? 😉
O mano Martynukas ant sedejimo - beviltiskas 😃 jam neptinka! iskart rieciasi, bando stotis (t.y. kad mes ji prilaikytume, o jis tuomet issisiepes keliauja).
Man nepavyko graziai susitvarkyti su savo pieno likuciais, nors rodos visuomet nusitraukinedvau, bet nuejus profilaktiskai pasitkrinti pas ginek., pasake, jog man kazkokia forma pienliges (o jauciausi perfect), tai israse 4tabletes (ir papildomu svirksteliu), kurias reikejo gerti kas trecia savaite ir viena tablete reikejo duoti vyrui isgerti 😀 (bet tos tableteles brangokos, vnt kainavo apie 15euru) Jei norite nutraukti, geraiu iskart pasikonsultuoti su gydytoju.
Jus cia taip sparciai bendraujate, kad vos speju skaityti, taip jau noris ka parasyt...ir cia ta tai tau, Martynulis saukiasi 😀 Pas mus orai liux, +12, vaikstom be striukiu, avim lengvus batelius- liux! Tai siandien prabuvom laukely 2val. taip gera, paukstukai ciulbauja, zole zaliuoja... Visai smagu butu susitikti, mes kaip tik birzeli parskrendam 😃
o man vaikscioti patinka tik ne per tokius karscius 😃 ka nors pirkti man patinka, ypac dabar mazajai bet vyras stapdo, nes mes perkames baldus, norim pagaliau viskas namie susitvarkyt, o pietu pas mus vakar dienos lkuciai 😃 bet ziuriu ne as viena tingiu gaminti.mamytes man dar klausimukas atsirado va maitinu mazajai 5 men ir susirgau mm, maniau susirgti galima kai nemaitini ar praejus 6 menesiams,o jus jau visas aplanke tos dienos?
ir as laukiu grazesniu oru daugiau lauke pabutume...😀 kai buvau nescia tai vis eidavai ir eidavau net ir per karscius...😀man patinka vaikscioti...tik po parduotuves nepatinka):
oi bet smagu mamukai aktyvus hm tai ir mastau vyrui bulviu pakepsiu ir gal nebambes tingiu ir as
engrida tik neperdek del to svorio gal nematei zmoniu kurie turi svori ir nebijo rodytis pleze...daugiau optimizmo...😀dar nieko negaminu nesugalvoju..eisiu gal bulviu iskepsiu..😀tingiu...
noriu pakrikštyti nes nežine kiek laiko vyrius darbuosis o mazike auga isvis tik gimusia nolėjau bet vis tas tai anas ek....
todėl kad vyras 18 -19 išvyksta ir krištysme tik keturiese po to tortuka namuose su kavike ir jokiu svečiūūūū
mes pernai vaziavome prie luksto ezero buvo fantastika...tik visi skersai i mane ziurejo nes buvau nescia,viena moteris net davo geru patarimu...😀
ka mamukai gaminat vakarienei kolkas dar nepradėjau nieko :-) mano dičkis miega pietuku vyras zvejoja o mazoji vartosi ant zemes
ek pajuris neeeee nėra tokiu maudimuku ant mano svorio , o šiaip Šventojoj super tik zmoniu daug daug ten būna
vieta daug maz nustatyti...faina butu...vasara pats geriausias laikas...db belieka sulaukti vasaros ir viska detaliau aptarti...tas laukiame vasaros...jahu kaip smagu...😀
na jei reiktu laukti kol numesciau lasiakus ir ziema ateitu 😃
Lila, vat ir stimulas bus mest lašiakam 😃 😃 😃
o musu seima nelabai lt i pajuri vaziuoja, ten nesulygint 😍
čia toje naujoje bažnyčioje pietiname kur delnai :-) nežinau net kaip vadinasi
as tai keliuose panevezio mamyciu susitikimuose buvusi visai patiko, kita savaite eisim vien mamytes zaisti boulinga 😃 as ir uz pavasari ar vasara kada bus silciau, o ir i pajuri fainai butu nulekti 😀
Mes irgi vasarą važiuojam į pajūrį 😀 Tai smagu būtų 😀
va ir pasiulymas😀
Nors aš mieliau daryčiau susitikimą vasarą prie jūros 😀
jo ir musu dziaugsmeliai didesni bus...😀
jo ir musu dziaugsmeliai didesni bus...😀
niu mes už susitikima jei tik šiauliuose tai wow smagu būtų bet yra mamytės kurios ir svetur gyvena :-)tai vat ruoskitės į mamyčių susitikmą sakykite pigesnius bilietukus :-)
Aišku, kad būtų smagu visoms pasimatyti, bet reikia šiltų orų 😀