2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

10. Feb 2011, 16:16

sulaukti😀

10. Feb 2011, 16:15

na manau reiktu pavasario tikrai sulakti...bent as tai labai noriu...nzn kaip kitos?

10. Feb 2011, 16:14

mano drauge persikrauste gyventi pas vaikina, tai ja maciau kai tik pagimdziau, o kada cia organizuojat susitikima siauliuose?

10. Feb 2011, 16:13

Manau visi vaikai mėgsta teliką žiūrėti, o ypač reklamas 😃

10. Feb 2011, 16:12

va kokie raminamieji jana....😀

10. Feb 2011, 16:12

jana butu galimybe atvaziuoti...

10. Feb 2011, 16:11

o mano mazajai tv patinka ypac kai pykta net uzsiziuri ir pamirsta kad jai reikia verkti 😃

10. Feb 2011, 16:10

o arbateles siaip netaip mano mazoji pageria diena, bet nakti kiek siuliau zviegia duok esti o ne arbatas 😃 o as dabar is panevezio ☹ 😃

10. Feb 2011, 16:09

panduk ir as taip sakiau bandysiu arbateles pasiulyti...paziuresiu kaip reaguos....ar jusu maziukai ziuri televizoriu?mes tai negalime net pasukti kai isgirsta reklama persisuka visa...net juokas ima kaip stengiasi paziureti tai tevelis maniake teliko pramine...

10. Feb 2011, 16:07

mes kartais ismiegame visa nakti kartais kas dvi valandas keliames kartais uztenka karto ir nzn nuo ko tai priklauso...

10. Feb 2011, 16:07

Nea, dar nebandžiau duoti 😀 Tai dėl to ir sakau,kad planuoju jau baiginėti, bet neaišku kokie planai pas mano dukrytę 😃 Naktį dar irgi valgo,tai dėlto tik pergyvenu 😀 Bet bandysiu naktį pasiūlyt kokios arbatėlės ar sulčių, nes man susidarė toks įspūdis, kad ji ne tiek valgyt nori, kiek gal atsigerti, prisiglausti 😀

10. Feb 2011, 16:05

leliukai kai paaugtu pavasari ar vasara...manau siauliai ir butu centras visoms...

10. Feb 2011, 16:03

tap padeda metu lasiukai ir yra vaistai bet vaistustik su gydytojo receptu parduoda kitaip ju vaistinėj nepapirkste,Mes iš Šiaulių tai nelabai čia bendra susitikimą pavyks nes visos mamos iš skirtingų miestų miestelių

10. Feb 2011, 16:02

o tu Panduk bandei jau duoti misinuka Meidutei, nebijai kad negers? o va vis sakiau paklausiu o jus naktinis lelius maitinat?mano vis reikalauja kad maitinciau karta kartais du

10. Feb 2011, 16:00

o mano mazoji nesivarto ☹ bet vat sunku irgi islaikyti rankose, o ir uzpakali atkisus miega, tarytum toi startas bus ir ropos

10. Feb 2011, 16:00

Tai reiks bandyti tada mišinuką 😀

10. Feb 2011, 15:59

Aš tai iš Mažeikių 😀

10. Feb 2011, 15:59

o tai kaip mazyles maitinsit?duosit misinuku? ar tik arbatas duosit

10. Feb 2011, 15:58

Na o mūsų Meidutė tai labai jau judri mergytė 😀 Net rankose vos nulaikau, tiek jai reikia viską matyti, paimti, paragauti, kažkur "eiti" 😃 Besivartydama, po biški atbulom ant pilvuko pašliauždama pusę kambario jau apkeliauja 😀 Jau kojytes pasikiša po pilvuku, pakelia užpakaliuką kaip jau pasiruošdama ropojimui 😀 Tik nesėdim dar.... Ir valgydama jau tiek barasi, ypač jei tenka kiek palaukti košytės 😃

10. Feb 2011, 15:58

is kokiu miestu esate mamytes? gal kada koki susitikima susiorganizuotume?ka jus i tai?

10. Feb 2011, 15:56

na reiks gydytojos paklausti kaip tik kita savaite eisime...

10. Feb 2011, 15:52

Labukas 😀 Apie tuos vaistukus aš irgi esu girdėjusi 😀 Bet pati nebandžiau 😀 Su Matuku nutraukiau natūraliai - paprasčiausiai nebemaitinau, o pienuką su rankom po biški nurtaukdavau ir taip man pamažu dingo 😀 Galima manau ir kokios stiprios mėtų arbatos pabandyt išgert 😀

10. Feb 2011, 15:44

as tai noriu maitinti iki metu, bet nezinau kaip bus su vyru vaziuosim metiniu proga i kelione be mazosios, tai nenusprendziau ar imsiu pientrauki ir nutraukinesiu piena ar visai baigsiu mainti, bet greiciausiu nutraukinesiu, aisku pienelio sumazes bet vel viskas susitvarkys, nes isvaziuosim kokiai savaitei. Garbaniuke as ir girdejau kad yra vaistu tam reikalui, tik tau cia reiktu klausti daktares

10. Feb 2011, 15:38

vasara nenoreciau jau maitinti...sake kazkokiu vaistu yra,net nzn...

10. Feb 2011, 13:33

labukas mamukai vat o mes antradieniį vasario 15d.eisme mažyle pasikrištyti 11valandžike nes ttetukas isvyksta ir nežine kada daugiau be prisiruosme o aš labai ja noriu dar mažyte pakrikštyti :-)

10. Feb 2011, 12:45

Sveikos mergaites,turiu toki klausimeli kaip reikia nutraukti maitinima?...Na as nenoreciau iki metuku maitinti dar koki men ar du ir viskas....PRASAU PATARKITE....
va mes vakar buvome pas neurologe esame LB stiprios....bet buvo daug asaru nes mano mazyte tik prie manes pripratusi tai kai gydytoja ja paeme ir pradejo verkti tad teko ja paimti ant ranku....o gydytoja viska parode ant leles😀...kai buvo pas mane jokiu asareliu jau neliko😀...tada sypsojosi gydytojai ir ja pati kalbino😀...na zodziu mamytuke😀...mes jau jogurtuko vakar ragavome- skaniai suvalge😀...sedime lovoje ir vezime...😀kaip gyvena jusu maziukai ir maziukes? kaip jus mielosios issilaikiusios?...😀

10. Feb 2011, 10:05

na nusipciaudet nebando bet pusti burbulus valgant kose taip pat daro 😃

10. Feb 2011, 10:01

Nezinau, sunkiai, bet va prisnudo dar truputuka. Gerai, nes jei i mankstele poto pikta vesiuos, bus negerai 😀
Oi, mano tai ir kose valgydamas burbulus pucia ir apsitasko. O geriausia tai kai tik ikisi sauksta koses, o jis sugalvoja nusiciaudet 😃 Linksma visiems 😃 😃 😃

10. Feb 2011, 09:47

o tai saunu maniau mano kazkas negerai, mano nepasakyciau kad labamba soka, mano kai gyvatele raitosi, virsu ir i apacia 😃 ir dar jau koki men pucia burbulus ir dar kokius, visa veida sau aptasko 😃 O kas cia dabar Martyneliui uzejo, gal dantukai? manoji per miegus dejuoja

10. Feb 2011, 09:11

Labas rytas. Katik nuraminau Martyneli, nes vel uzsireke per miegus ☹ Dabar jau pabudes, bet gal dar prisnus tikekimes... Musu siandien mankstele paskutine laukia 😀
Prisiduodu: mano dieta baigta, viso atsikraciau 5.5 kg 😉
Jana, mano ne tik uzpakali kelia, bet su juo ir "lambada" soka 😃 Siubuoja i visas puses pasikeles ant kojyciu, guledamas ant nugaros.