2010 m. rugpjūčio mėn. gimę vaikučiai :)

20. Aug, 10:13

Labukas, mamytės :) Tai gal pasidalinkim mūsų džiaugsmeliais, rūpestėliais, klausimėliais, pasiekimais, auginant mūsų rugpjūtinukus :)

14. Feb 2011, 08:36

Labas labas, sveikinimai ir jums visoms! 😀

14. Feb 2011, 08:33

labas rytas visoms.sveikinu visas su meiles diena.

14. Feb 2011, 00:00

pora minuciu liko ir svesim valentino diena😀

14. Feb 2011, 00:00

aciu uz sveikinimus😘

13. Feb 2011, 20:34

Sveikinam ir mes visus lialius, kuriems jau 6 mėnesiukai 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 😀

13. Feb 2011, 19:11

mamukas sveikiname taip pat su puses metuku jubiliejumi :-) oi kaip man sendiena nėra nuotaikos kad vaje vaje ryt su dickiu vaziuosme pas logopede paskui i parduotuve apsipirkti maisto nes sende manes vyras is namų neištempė, kaip jūs mamaukai laikotės

13. Feb 2011, 19:09

Na va mergaites, mums siandien jau super, vaikutis kaip dave kakio, is sirdies 😃 Ir be jokiu slyvu. Dar nuosirdziai pabendravom Skype su Mergele35, aciu jai uz patarimus 😀
Matot mergaites, jusu dar ir nakti gauna misinuko, o maniskis nakti miega nesikeldamas. Paskutinis misinukas buna 23 val. o pirmas valgis ryte - tik apie 11 val. Ir tai jis nerodo alkio ir jei nepaduociau, pats tikriausiai ir neprasytu, nes atsikelia tai apie 🤓9... O diena mums gaunasi keturi misinukai, bet po 100-120 ml.

13. Feb 2011, 19:07

beje noriu pasigirti mes siandien irgi perkopiam sesis menesiukus😀

13. Feb 2011, 19:06

labukas visoms.nuevo as ir manau kad tu perdaug duodi misinuko.su pirmaja mergaite domejausi pas gyd del misinuku tai sake ant pakuotes yra orientacine lentele bet realiai vaikai gali tiek nesuvalgyti.

13. Feb 2011, 18:19

labutis😀 nuevo mums buvo irgi užkietėję viduriukai, bet slyvų tyrelė pramušė😀 girdėjau kad galima padėti vaikui pasituštinti jei jis steni iki pamėlynavimo😀 reikia tuo momentu kada steni, su termometro galiuku, pateptu aliejuku, pajautrint išangę, tik reikia labai atsargiai kad neužgaut...nors mums dar neteko šitos priemonės imtis ir tikiuosi neteks... nesinori kad vaikutis kentėtų ir geriau imtis visokių priemonių kad tik pagelbėt savo mažyliui😀

13. Feb 2011, 15:57

Sveika, Nuevo, mes misinuka valgom du tris kartus dienoje ir nakti dar keliasi du kartus, valgom kas 4val, o vaisiu tyrele duodu kaip maista😀

13. Feb 2011, 15:52

Nors kai daktarei pasakiau musu dienos meniu, tai ji nesake nei puses zodzio, tik kad "tiek jam tikrai turetu uztekti". Sake meniu tikrai geras. Jis gauna darzoviu koses vienakart dienoj, o i tarpus gauna vaisiu tyreles ir nemanau, kad vaisius galima laikyt pilnaverciu maistu. O ir nuo misinuko nuorodu ant dezutes nelabai nukrypstu: jis turetu gauti misinuko dar penkis kartus, o as tebeduodu keturis. Aisku, jei tais uzrasymais galima vadovautis 😉

mergele35 mergele35 13. Feb 2011, 15:50

per daznai maitini

13. Feb 2011, 15:49

Tai vat ir prasau patarimo, sakau gal ka negerai duodu.

mergele35 mergele35 13. Feb 2011, 15:45

nuevo tai kad tu savo puses metu vaika maitini kaip naujagimi kas tris valandas ir dar i ju tarpa iduodama kazka aisku kad jis nevalgo tada

13. Feb 2011, 13:06

Na, siandien kaip ir geris jau, tik va uzpakaliukas jau paraudo, nuo dazno kakinimo po akmenuka ☹ Ziuresiu, sakiau jei taip tesis dar pora dienu, skambinsiu savo gydytojai, klausiu gal ka negerai darau? ☹
O siandien paryciais tai juokinga net buvo: ketvirta ryto atsikeliu, nes girdziu, kad Martynelis kalba. Prieinu prie lovytes, o jis pacaniokas nusispardes kaldra, nugom leskom guli ( nusimoves pizamines kelnes ! ) ir skrebena rankytem i lovytes virbus. Pradejau grabinet kur jis kelnes pasikiso, tai jis juoktis pradejo balsu 😃 Taip ir prazaidem iki penkiu: tik apkloju, jis vel nusispardo ir juokiasi 😃

13. Feb 2011, 12:42

Sveikute Nuevo,net nzn ka ir patarti...o gydytojai nesiskambinai? as kai pati maitinu tai man reikejo slyvas valgyti,laisvinamuosius gerti,bet ir tai mano mazylei nepadejo poto kazkaip susitvarke savaime,,,

12. Feb 2011, 23:55

Oi mergaites, slyvu tyreles eina jau antra diena, na siek tiek geriau, bet ne taip kaip buvo. Laisvinu kaip imanydama: ir obuolio gryno duodu, prisigirdejau, kad gryna morka ir jos sultys laisvina ir ne velnio. Jis ramus pas mane, ir pokstauja, nes po mano visu prigalvojamu proceduru pakakina, bet tokiais kaip akmenukais, o stena tai atrodo pamels tuoj visas ☹ Buna stena stena ir isvis nieko... Nu ryskiai diagnoze aiski, uzkieteje viduriukai, tik va kaip be klizmutes ( ji sakiau krastutiniu atveju ) juos atlaisvint? Siandien jau pirkau slyvu sulciu hipp - be sansu sugirdyt, su Saulium net laikem, sukasi, stumia, ne pro kur, ir sauksteliu bandziau pilt, ir tuo puodeliu su snapeliu - ne pro kur. Va ta ir beda, kad jis skysciu pas mane negeria. Iskakot tai jis iskakoja, netgi pora kartu dienoj, bet po visu slyvu, obuoliu ir morku buna kakiukas kaip "plastelinas" ( gerai as cia, ane? ), o jei neduodi - kaip akmenukai ir vos vos, ta prasme kiekis nedidelis. Bet nedideliam kiekiui as ir paaiskinima turiu - vel prasidejo siaubingi nevalgadieniai: pvz siandien tik 11 val siaip netaip 90 ml misinuko sugirdziau, 14 val - per riksmus 100 ml skystos koses ) bulvyte morkyte kalafioras ), 17 val - 60 ml misinuko, 20 val - 100 ml, o 23 val vel tik 80... I tarpus ikisau slyvu tyreles induka ir obuoliuko su morkyte. JOKIU skysciu daugiau nei is toli. Nebezinau kas cia daros... Ir sitaip valgo beveik 6 menesiu vyras...

12. Feb 2011, 21:14

veukciojo 😀

12. Feb 2011, 21:13

bifoval baby - milteliai (gerosios bakterijos) mums padejo,jos sunormalizuoja viduriukus... poto galima espumizan lasiuku nes jie laisvina truputi viduriukus...duphalac sirupas bet manoji negere,nes labai saldus tai ji vekciojo nuo jo... klizmuoti galima kasdien tuo paciu laiku...slyviu tyreles duoti...na tikiuosi pades kas nors...uzjauciu nes ir mes vargome suprantu kas tai...sekmytes jums...

12. Feb 2011, 20:53

Turim beda mergaites. Martynelio viduriukai kieteja ☹ Gal turit kokiu pasiulymu?...

12. Feb 2011, 14:17

ir mano taip miega ...tik db jau beveik dvi valandas...

12. Feb 2011, 14:07

ir mes sedime nuobodziaujame ale mamukai mano mazoji diena praktiskai labai miega hm tris kartelius po 15-20 min ir viskas

12. Feb 2011, 13:57

sveikutes,mes ir namuose bet tevelis kalbina kur nors nulekti,tai manau pas drauge i mazeikius nuo telsiu visai netoli😀 db miega mano grazuolyte...😀

12. Feb 2011, 12:32

labutis😀 taip lauke tikrai labai šalta, vyras buvo išėjęs, tai sakė ir vėjas labai nemalonus ir labai labai jau šalta, tai nutarėm šiandien nekišt nosies laukan😀 mažylė ką tik užmigo pokaituko, o aš eisiu ką nors pietums gamint😀 labai gražios foto tavo mergytės panduk🌷

12. Feb 2011, 11:45

nu manau kaas akip nori bet mes nesirupinam maciau musu krikšto tėvai turi balta suknele papirke tai jie rengs mazike :-) oi ir mes tupsom namuose nes maatu uz lanngo vel sniego nemazai

12. Feb 2011, 10:32

Labas rytas mamukai na taip pandukas foto mene nepralenkiama super gražumėlis, wow 100balų .

11. Feb 2011, 23:49

Panduk, tikrai grazios nuotraukos 😀

11. Feb 2011, 21:24

Jana, koks gražuoliukas sesers lialiukas 😀 Jau net pamiršau kokie jie meilučiai, gražučiai ką tik gimę būna 😀 Pasaka.... 😀

11. Feb 2011, 21:14

7