2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

laurora laurora 28. May 2011, 16:06

vakar knygyne pirkau eiviltei knygute. issirinkom ir padaviau jai. kai reikejo duot pardavejai, kad nuskanuotu, siaip ne taip is rankuciu istraukiau. pardaveja nuskanavusi jai dave knygute, bet eivilte tokia persigandus i ja ziuri ir neima. kai padaviau as, iskart paeme 😃

laurora laurora 28. May 2011, 16:04

sveikutes. jo, eivilte irgi purtosi, kai sysio nori. bet pastebejau, kad ir vyras taip pat daro 😃 manoji ant puodo neseda ir net minties tokios neturi... iskart rekimas. mes ir leles, meskiukus bandom sodint, bet ji nenori i juos net paziuret

28. May 2011, 14:19

mes tai irgi jau senokai sėdamės,tai padarydavo normaliai,buvo tarpas nebenorėjo sėstis,daba vėl sėdamės,stengiamės rimtą reikalą padaryt ant puodo,tai dažniausiai pasiseka 😃 tai jei kur būnam išvažiavę tada į pampį prisikrauna,ir kai atsikelia iškart sėdam ant puoduko,pasysioja ir taip juokingai nusipurto 😃 matyt labai jau nori sysiot 😀

28. May 2011, 12:36

as, tai sodinu, jau gan senokai, bet tik pagrinde, kai pavalgo ir vakarais dazniau pasodinu, kai paleidzu po namus lakstyti be pampes, tai kartais pavyksta pagauti, kol nespeja i kelnytes pasisioti 😀

27. May 2011, 21:46

mamytes, o ar jus jau sodinate savo pypliukus ant puoduko? 😀 as galvoju, kad jau gal reik pabandyti, paziuresiu kaip reaguos 😃 nes pagal psichologus idealiausia apie 13 -14 men. bet jei vaikas pasiruoses ir suvokia ko is jo norima tai galima ir anksciau 😉

27. May 2011, 21:41

mane tai ir labai nervuoja, kai atvaziuoji kur nors ir pripuola svetimi ir dar kai sako duok man panesioti, o to vaiko akys jau ir taip persigandusios. Tai net neleidziu, sakau veliau, palaukit kol apsipras 😀

27. May 2011, 14:02

tai jau jo,būna tokių kur nesupranta ir apspinta visi iškart ir šnekina,o visi nepažįstami vaikui ir stebis paskui kodėl verkia vaikas 😃 mano močiutė net įsižeidžia,kad paima ligitą ir ji verkt pradeda,sakau tai kur neverks,kad mato į kelis mėnesius kartą 😀

laurora laurora 27. May 2011, 13:18

tai ir suaugusiems ne visiems lengva naujoj vietoj miegot. o cia tokiai maziukei. o dar kitur beveik neteko nakvot, tai stresas mazei. dar ir kaimo mociute retai matoma, o cia iskart puole nesiot ja visai nesuprasdama, kad vaika po truputi reikia prisipratint, o ne pult iskart nesiot

26. May 2011, 23:10

tai jau taip,vieniems nieko,o kitiems sunkiau pakeist aplinką,nežinau kaip mums reiktų svetimoj vietoj miegot,atsimenu kelių mėn kai buvom tai pas mamą norėjau miegot,tai pirmą nakties važiavom namo,nes maniškė tik ant rankų miegojo,tik paguldau ir verkia,o kai grįžom namo,nieko nereikėjo,paguldžiau į lovytę ir užmigo laiminga 😃

26. May 2011, 19:45

Sveikos 😀 tai Eiviltyte ne kaip jautesi sveciuose, varksiuke ☹ vieni lengviau prisitaiko, kiti sunkiau svetimoj vietoj. As kai pas sese nakvojau 2 naktis tai ir galvojau, kad kazin kaip bus, bet nieko jis gerai jautesi. Matyt Eiviltei dar nesisveikavo, dar ir tevelis grizo daug ispudziu! O zinoma vaikas yra svarbiausia! 😀

26. May 2011, 14:09

tai pripratus vaikas prie savo namų,o čia svetima aplinka,ne savoj lovytėj,matyt,stresas gaunas vaikiukams,tai mes kai kraustėmės ligita mažesnė buvo,bet kol priprato tai siaubas,tai aišku,ko ten ir būt jei vaikui negerai,ligita kažko šiąnakt irgi blogai miegojo,atsibudo puse pirmos ir kad verkt pradėjo,paskui jau pas save pasiguldžiau,o ji man ant pilvo užsirioglino ir miega sau,o man tai nelabai patogiai taip 😀

laurora laurora 26. May 2011, 13:35

sveikutes. na ir priraset 😀 mes tai vakar is kaimo grizom. buvom issiruose ilgiau pabut, bet eiviltei ten negera buvo - daug atpylinejo, verksminga buvo, uzmigt sunkiai sekesi, o apie palikima nors minutelei ir kalbos nebuvo 😕 tad vakar atvaziavom namo. uosviene supyko, kad sunus negali pabut ilgiau ir padet jai darbus nudirbt. kaip ir as likau kalta, kad namo susiruosem vaziuot. bet man vaiko sveikata svarbiau nei jos kaimiski darbai. maza to, sianakt labai prastai miegojo eivilte. kelis kartus reke kaip ir issigandus ko butu. paimu i rankas, viskas gerai - glaudzias ir uzmiega.. tik dedu i lovyte, vel zviegimas. tetis irgi negalejo niekuo padet, nes nebuvo su juo - verzes pas mane rekdama. pasiguldziau i lova, tai atsisuko i mane, prisiglaude ir uzmigo. kai jau svist pradejo, paguldziau i lovyte. norejo rekt, bet mate mane gulincia ir taip ziuredama uzmigo

25. May 2011, 22:41

Titas tai 21 val dažniausiai miega, kartais susiveluojam tai apie puse dešimt, kartais net prieš devynes 😀 jis pats jau nori miegučio tokiu laiku 😀 šiandien tvarkiausi spynta, tai Titulis buvo tikras padėjėjas 😃 net bandė į spintą įsiropšti 😃

25. May 2011, 17:11

tai normaliai užmigo,mes visada prieš 22 val užmiegam,o tik vieną kartą per dieną temiega,nežinau kaip šiandien bus,pas mamą į svečius atvarėm tai tik pusvalandį temiegojo pietų,bus nervota vakare visai

25. May 2011, 16:37

na, bet titas miega uz du kartus diena, o vakar ir tris... 😀 bet sakiau daugiau trecio neleisiu miegoti. Masinoj vaziuodamas uzmigo po vakarienes, tai leidau pasnausti siek tiek 😀 uz tad nuo 21 iki 22 val migdziau, ir tik palei 22 val uzmigo 😀

25. May 2011, 12:55

šiaip tai mes apie 9 dažniausiai keliamės,bet kai atsibudo 6,sakau reik pampersą pakeist,nes jau buvo pilnas tai matyt prasijudino ir miegai išgaravo 😀 tai titas būna ankstyvesnis 😀

25. May 2011, 11:33

na man irgi kartais atrodo kad ji man kazko pavydi 😃 tik nesuprantu ko 😀

25. May 2011, 09:41

Laba ryta visoms 😀 oi kokia Ligitele ankstyva 😀 Manasis ir kazkaip pradejo pries 7 ar puse 7 keltis 😀 tik siandien pries 8 atsikele tai jau galima buvo ilgiau pamiegoti 😀

25. May 2011, 08:39

maniškė šiandien atsikėlė 6 ryto,tai dabar vėl užmigo,o man jau nebeina užmigt,gal dar būtų miegojus,bet vyras pradėjo žaist su ja ir kur jau bemiegos panelė 😀

25. May 2011, 08:37

tikrai,giedrina,jjuk iki birželio 10 dar daug laiko,gal ir pradės pati eit 😀 o jei ir nepradės tai pradės tada kada jai reikės 😀 kai bus mergytė pasirengus ir eis,tik nebespėsi lakstyt paskui 😃 ir nekreipk dėmesio į kažkokią brolienę,gal ji tikrai pavydi,kad turi tokią gražią mergytę 😉

25. May 2011, 08:33

nu įsivaizduoju kai reikia nukirpt tai sunku turi būt,juk nepasakysi tokiam,kad sėdėk ramiai 😃 o jiems juk reikia eiti,skubėt,viską apžiūrinėti 😀 aš ir galvoju,kad reiktų nusipirkt,tik nežinau kokį,turim dabar drėkinamąjį,bet kai reikia pasitept ji labai nemėgsta,ypač veiduką kai tepam,nes pas mus sausoka odelė

24. May 2011, 22:53

Giedrina, tai gal vyro broliene pavydi, kad turit grazia dukra ir ironizuoja?! 😀))) zinoma juokauju 😀 tai dar iki birz 10d. yra laiko! 😀

24. May 2011, 22:47

Tai zinoma uzaugs 😀 bet kai man reik ji nukirpti, kai jis mustosi i visas puses, tai oi oi 😃 gerai, kad dar turiu nusipirkusi zirkles kur kirpejos naudoja, tai dar nors plaukas nepraslysta. Nes pries du metus dar turejau pudeliuka, kuri pati kirpdavau 😀 bet dabar jau nera jo..... Domiuosi Titui nusipirkti taip pat ir sau ekologiska nuo saules krema, gal kurios mamytes naudoja jau tokius? tai idomu butu suzinoti atsiliepimus apie juos 😉

24. May 2011, 22:32

aciu merginos uz gera zodi 😀 mane ramina ir tas kad va turim drauge 10val jaunesne uz mus ta irgi dar pati neina tik truputi skauda sirdi kai vyro broliene su ironija ziuri kad mano vaikui birzelio 10d bus metai o pati eitt bijo ☹

24. May 2011, 21:55

tai taip kai pabando tai greit ir išmoksta,maniškė irgi jau kai apvirsta nebereikia pagalbos atsikelt,atsikelia pati ir toliau eina 😀 atsitupia ir kokį žaisliuką ant žemės pasiimt,nebereikia atsisėst kaip anksčiau 😀 greit mokosi tie mažiai mūsų 😃 tai fainai kad tokie plaukučiai,pas mus tai mažai dar 😀 bet užaugs,kur dings 😀

24. May 2011, 21:30

taip Titas gime labai plaukuotas ir plaukuciai juodi, juodi buvo 😀 Jau 3 kartus kirpomes 😀 tik, kad dabar spalva jau pasviesejusi 😀 siandien mazius jau is vis vaiksciot pradejo, jau po kokius 2 metrus nueina. lauke ant zoles ir vaiksciojo 😀 tik, kad pats atsistoti neprisilaikes nemoka, reik padeti 😀 o jei su tokiais tempais jis praktikuosis, tai manau po sav jau gal ir vaiksciosim 😀

24. May 2011, 11:23

koks fainuolis titas,o kiek plaukučių turi 😀 pas mus gėlytės irgi kenčia 😃 ir kuo labiau sakai negalima tuo labiau lenda 😀 giedrina,gal skaudžiai virto ir bijo dabar eit?bet nepergyvenk,ne visi vaikučiai juk pradeda eit iki metukų,vyro puskės berniukas pats pradėjo eit kai buvo 1 ir 3 mėn,juk nuo vaikiuko priklauso 😀

24. May 2011, 11:18

Sveikos 😀 Giedrina, nepergyvenkit, tikrai kai ji bus pasiruosusi tam savarankiskam zingsniui ir prades vaikscioti. Tai mums ir 11 men su biskiu o dar tik kazka bandom. Svarbiausia vaiko neversti to daryti, nes tada gali visai nustoti skatintis ypac jei prisibijo. O siaip dauguma kudikiu pradeda zingsniuoti po pirmojo gimtadienio, o jei ir tarp 14- 16 men. tai yra visiskai normalu. Dar turi ir paveldimumas itakos, pasidomekit kada jus patys pradejot vaikscioti. Pasivaiksciokit vedama dukryte uz ranku ir pasigerekit tuo laiku 😀 juk taip greit viska jie mokosi... 😀

24. May 2011, 00:20

mamytes patarkit ka daryt mano dukryte beveik metuku o pati nevaiksto? kazko bijo ☹

23. May 2011, 22:50

pas mano sese (ji turi dukra), tai ziaslai buvo leles, tiko jam! tyrinejo akis, burnas....😃 Ikelsiu nuotraukele is tu akimirku...😀

1 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 75