2010 m. birželinukų mamytės

05. Dec, 07:23 laurora laurora

Sveikutes. Va ir sukuriau jums temele :)

23. May 2011, 22:44

Isivaizduoju Sandra, kazkaip pati per vakar ir snd ta labai pajutau, nes koks greituolis pasidare, kojas mikliai sustato, tai atsiklaupia, tai atsitupia ir visur jau eina, i tuos kampelius kur dar nelysdavo. Isliukino i balkona, o ten gele ant zemes stovejo, tai krenta ant tu lapu, pleso ir juokias 😀 kai pamaciau, kaip pripuoliau, o jis patenkintas! 😀 Siek tiek nukentejo gelyte....

23. May 2011, 22:34

tai šaunuolis titukas 😀 jau pradės vaikščiot,mamytė galės lakstyt paskui ;D kaip mes nuvažiavom į gimtadienį,o ji ir bėga tai kokią gėlę pačiupus,tą atimi prie kokio kito daikto lekia,tik bėk ir bėk paskui 😃

23. May 2011, 22:30

mano vaikinas snd pirma kart savarankiskai paejo kelis zingsnius! 😀 o jau pats koks buvo patenkintas! 😀 Laura, tai gerai pailsekit! Linksmu akimirku! 😀

23. May 2011, 21:56

tai paatostogausit biški 😀 tai orus dar rodys 😀

laurora laurora 23. May 2011, 20:21

tai saunuole tada. rytoj jau isvaziuojam i kaima visa seimynele bent 2-3 dienoms. tik orus praziopsojau.

23. May 2011, 17:07

tai aš niekur toli neinu,o iš virtuvės matau viską tai ir nebijau,bet ji jau gudri ir nebekrenta iš lovos 😀

laurora laurora 23. May 2011, 13:48

as tai bijociau palikt miegancia lovoj. o jei sugalvotu nelipt o krist? 😕

23. May 2011, 11:36

tai jau tikrai džiaugsmo pilni namai,kad sulaukėt tėvelio 😀 tai gerai,kad nepamiršta tetuko 😀 maniškė tai bijo visokių gyvūnėlių,vakar ėjom žiūrėt kaimyno triušiukų tai ji žiūrėjo,bet paliest tai bijojo 😀 kaimynas vis nori mums triušių atiduot,bet sakau kur mes juos dėsim 😃 maniškė išmoko jau iš mūsų lovos išlipt,tetukas parodė vienąkart kaip reik tai daba jau ir lipa,vakar pietų miegojo savo lovytėj,paskui dar mūsų lovoj,tai sakau kol miega virtuvę dar susitvarkysiu,tai paskui žiūriu jau ateina pana 😃

23. May 2011, 10:57

Labuka, smagu buvo, kad net pamiegoti spejo zoo sode 😃 ar nuo zvereliu ivairoves, ar nuo gausybes lakstanciu vaikuciu, kurie net kartais budavo idomiau uz pacius gyvunelius 😀 Laura, oi kaip smagu, kad grizo tevelis! Tai visiems dziaugsmo! Dar as taip pagalvoaju vakar, kad nesimato Lauros forume, tai sakau gal vyras grizo 😀 nes kazkada minejai, kad neuzilgo turi gristi. 😀

laurora laurora 23. May 2011, 09:59

sveikutes. linksma turejo but titukui 😀 mes tai miesto gyvuneliais dziaugiames. kas suniukus vedzioja, tai katyte kokia pralekia, pauksteliai skraido, tai eiviltei dziaugsmo labai daug. tiesa, sekmadieni jau tevelio sulaukem. nebijojo vaikas. turbut prisimena teveli, nes leidosi iskart ir i rankas paimama - ne taip, kaip su daktare kai buna (nesileidzia net palieciama ) 😃

22. May 2011, 19:49

o taip, smagu butu ir delfinus parodyti 😀 snd mano vaikas koks pasiutes, eina visur kaip tankas 😉 isivaizduoju kas bus uz kokio menesiuko 😃

22. May 2011, 19:15

tai nuotykių apturėjo titas 😀 aš ir galvoju Ligitą nuvešt į zoologijos sodą 😀 dar norėjau nuvešt pažiūrėt delfinų,bet,kad jie išvažiavę daba,turbūt,tik rudenį grįš,tai teks palaukti 😀

21. May 2011, 22:24

oi grizom is sveciu, nusikalem 😀 sugalvojom su sese nuvaziuoti i zoologijos soda 😀 tai Titui buvo pazintine isvyka su gyvunijos pasauliu 😀 labiausiai juoka jam sukele zirafa ir zebriukas 😃

laurora laurora 21. May 2011, 14:06

oi, jau pykt tai jie geriausiai moka.

21. May 2011, 10:33

ir mano i burna reik deti ir ypac pakroveja jei nusistveria 😀 taip musu maziukams ir maziukems idomiausia ko negalima, tada butinai dar reik ozius parodyti ir papykti, kad atemusi, negalima daikta atiduotum 😀

laurora laurora 21. May 2011, 10:21

laba. jo jo, laidai irgi labai patinka. jei basa laksto, tai stengiasi atsistot specialiai ant kokio laido, o jei paima i rankas, tai butinai i burna des

21. May 2011, 08:51

Sveikutes 😀 Eivilte nemazute tada, saunuole nemazai priaugo 😀 maniskis pries menesi 9300 svere, bet kai pradejo gert pieno misisni, tai pasidare jau riebuliukas tai nemie reiks pasvert kai grisime, nes dabar sveciuose pas savo sese 😀 o Tito zaislai geriausi ir plintusai, kuriuos krapsto, krapsto su pirsteliu ir nulupa 😀 arba laidai, ciupineja toks susikaupes nuo vieno galo iki kito 😀 tai reik pastoviai kavoti 😉 mes dar pampius su lipdukais kol kas uzsidedam normaliai, bet buna kartu, kai verciasi ant pilvo ir pyksta.

laurora laurora 21. May 2011, 00:16

popieriaus plesymas gal dar puse bedos butu, bet kad viska i burna kisa, tai jau negerai. neleidziu eiviltes i joki wc, padedu nepasiekiamon vieton visokius rakandus ir zinoma, saugau, nes kad ir kaip mums, tevams, atrodytu saugu, vaikas randa ka nors, kas musm net neuzkliuva uz akiu. net ir splintusas (ar kaip ten jis, kur tarp sienos ir grindu) pastoviai iskeltas buna eiviltes (toks lengvas pas mus, uzkabinamas ant plastmasiuku)

20. May 2011, 21:46

su toletiniu pas mus irgi tas pats,pačiumpa tuoj ir ka tik išvyniotų tai gerai būtų,o ji dar suplėšo į mažus skutelius,tai stengiuos,kad nepačiuptų ji jo 😃 jau jo,visko reikia ko negalima imti 😀

20. May 2011, 15:11

labutis musų ir geriausi žaislai samčiai puodai ir viskas ko negalima imti ,pas mus jei kas į wc nueina tai Mindaugas tuoj pat prisistato toletini tuoj visa išvynioja ir juokiasi 😀

20. May 2011, 14:11

tai jau Ligitos geriausi žaislai šaukštai,samčiai ir užtvoja paskui 😀 tai reik tetukui gi saugot paskui nebus nei broliuko nei sesutės 😉

laurora laurora 19. May 2011, 23:57

😃 man tai su saukstu mediniu daznai uztvoja. mat kazkada padaviau as ji grauzimui, tai tarp zaislu dabar jis yra. kai susiranda, tai mosuoja visur su juo. o geriausia, kai kazkada kocela buvau davus. salia jos sedejo tetis uzsidenges gera vietele 😃

19. May 2011, 22:19

pas mus irgi,ypač kai pampersas pilnas būna tai šikna dviguba atrodo 😃 nu tie plaukučiai pas mus irgi dar trumpoki,iki kasų toli gražu 😃 šiandien Ligita iš bulvių grūstuvo kai davė man į nosį,tai net ašaros ištryško,galvojau jau fanarą turėsiu,bet tik gumbas išdygo,sakau ir negaliu pykt,juk pati daviau 😃

laurora laurora 19. May 2011, 18:26

jo. pilnute tokia. ypac slaunytes nekudos 😀

19. May 2011, 17:40

tai jau tikrai,nespėji tvarkytis paskui juos,o dėžę tai tikrai Ligita apgraužė 😃 Mindaugėlis kažką graužia 😀 jau dideli tie mūsų išdykėliai 😀 tai Eiviltė irgi ne kūda 😀 kaip ir Ligita,mes ir tiek pat priaugom per du mėnesius 😀

laurora laurora 19. May 2011, 17:00

buvom poliklinikoj TA. paaugo eivilte 3 cm (76 cm), o priaugo 500 g (11 kg)

19. May 2011, 16:57

va ir nesigavo, nu, gal kada kita kart

19. May 2011, 16:57

ziuriu, savo leliu nuotraukytes vis idedat, reikia gal ir man pabandyt, tik nzn ar pavyks, kazkada bandziau, tai nesigavo

19. May 2011, 16:26

tie musu zmogeliukai tai tikri namu "darkytojai" nespeji viena kampa susitvarkyt, o jie jau kitam kuicia 😉 nors yra ka veikt 😀

19. May 2011, 16:25

su pamperiais ir darosi problema, nelabai nori atsigulti kai reik pakeis, tai galvoju, kad reiks isbandyti kelnaites. O gimtadienio torta tai galvojam uzsisakyti, pas mus yra konditerijos parduotuve, tai kepa koki nori dydzio, kokia nori proga, dar duoda pasirinkt is nuotrauku kaip kad atrodytu, ir zinau kad skanus, nes jau neviena torta is ten pirkom. net ten buvau vestuvini sau uzsisakius 😀

1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 75