Ingos blogas: Prisistatymas

Ingos blogas: Prisistatymas

22. Jun 2018, 08:12 picama picama

Gerą dieną!

Štai ir pirmasis mano gyvenime blog‘as! Kaip smagu ir keista. Ir atsakinga. Trumpai papasakosiu apie save ir šeimą. Taigi mūsų šeimą sudaro 5: tėtis, mama (aš, Inga), du vaikai (6 m., 2 m.) ir katinas. Labai mėgstame keliauti į svečius arba į gamtą (parkas šalia namų, upė/ ežeras, sodas, seneliai kaime, lankytinos vietos...). Jau šią vasarą visa mūsų šeima pradėjome keliones dviračiais (mažasis sėdi kėdutėje, vyresnėlis važiuoja pats), tikiuosi patirsime daug smagių įspūdžių nauju keliavimo būdu.

Aš mėgstu skaityti, tiksliau vėl atradau šį pomėgį kiek paaugus pirmajam sūnui – ankstyvi rytai, jo pietų miegas tinkamiausias laikas skaitymui. Dabar tai darau mažojo pietų miego laiku. Pati esu vieno Vilniaus rajono bendruomenės bibliotekėlės įkūrėja, tad, galima sakyti, gyvename tarp knygų tiesiogine to žodžio prasme – ant palangės knygos, vitrinoje knygos, už durų visa knygų lentyna. Smagu J Vaikai bet kada pasiima knygą, ją varto, prašo paskaityti. Skaitome. Bent po knygą kasdien. Toks slaptas mano tikslas – išugdyti skaitymo įpročius. Taip pat man patinka rankdarbiai ir visi kiti kruopštumo reikalaujantys užsiėmimai.

Prie MK blog‘erių prisijungiau, nes panorau save išbandyti, prisiminti rašymą (kaip taisyklingai bei sklandžiai tą daryti). Taip pat tai turėtų būti įdomi patirtis ir galbūt naudinga informacija ar veikla, kuria dalinsiuosi su kitomis mamomis.

Šį savo blog‘ą norėčiau rašyti apie tai, kas man įdomiausia ir aktualiausia – apie knygas ir apie veiklas/ renginius, apie keliones, apie... visa kita, kas pasirodys man įdomu ir verta dėmesio.

jaldija jaldija 22. Jun 2018, 20:13

Smagu, kad nusprendėte rašyti blogą👍
Bus įdomu

Egelė Egelė 22. Jun 2018, 14:08

Kaip smagu! Aš ir labai mègstu skaityti. Taip pat daug skaitome su dukrytèmis. Bus įdomu ką skaitote jūs 😀

Kristina B. Kristina B. 22. Jun 2018, 08:21

👍