Vilnius ir jo aplinkiniai miesteliai ir kaimeliai:)

10. Aug, 12:11

Renkames visos vilnietes ir vilnieciai cia:)

03. Apr 2013, 13:55

Vikute zinai kur tevai gyvena 😀 atvesi 😃tai kai nereikes atidosi 😀 be problemu ju tikiosi mums neprireiks

03. Apr 2013, 13:35

aišku, mamai dar jų reikia, bet kai jau nereiks...

03. Apr 2013, 13:35

aišku, mamai dar jų reikia, bet kai jau nereiks...

03. Apr 2013, 13:34

Olenka, o kaip ramentus tau reiks grąžint?

03. Apr 2013, 13:30

Vikute saunu

03. Apr 2013, 13:25

sveikos 😉 mūsų kosuliai jau ačiūdie eina į pabaigą 😀

03. Apr 2013, 13:25

alina vyrui reikia sutvarkyti kazkokius reikaliukus 😀 tai va ☹ praeiti technikine ir daug daug visokiausiu nesamoniu,tai iki birzelio tik suspes.ir darbe paprase pasilikti iki birzelio

03. Apr 2013, 12:40

Labas dienas 😀 Šiandien tik po 10 atsikėlėm, tai praktiškai dienos ir nėr 😃 Man tai kaip tik atvirkščiai, vyras visą pastarąją savaitę namie, tai laukiu nesulaukiu, kada pagaliau išeis į darbą 😛 ir toji diena bus rytoj 😃 uch 😃
O Rusnei lyg tempos ačiūdie nebėra, bet vakar vakare jau kosėjo tai siaubakas kažkoks 😕 čia matyt tikrai, kai atsigula, ta sloga subėga, nes diena tai praktiškai nekoso 😀

Krisliukas Krisliukas 03. Apr 2013, 12:37

koks nuostabus oras šiandien..išeisim ir su Kasparu truputį laukan, nes išbalęs siaubingai..paltukas nuostabus, visom rekomenduoju 😃 mergytė bus kaip princesė 😀

03. Apr 2013, 12:34

Labas rytas. Rasa, labai grazus paltukas, superinis 😉 Olenka, o kodel seimyna tik birzeli atskris?

03. Apr 2013, 12:09

Sveikos, na pagaliau as griztu prie normalaus ritmo, niekaip dar nepriprantu prie naujo rezimo ir gyvenimo be vyro 😃 reiks koki susitikima pasiorganizuoti 😉 beja, parsiunciau savo panai paltuka, ale per mazas mano spurgei 12-18 men, gal kuria sudomins, perleisciau nebrangiai 😃

03. Apr 2013, 10:08

Jisai cia pasirodo netoli musu gyvena 😀 gerai mamukai juokauju,del isimylejimo 😀 paprastai sakau kad tiek metu nesimateme,ir na tau.atsisedo lektuve butent salia manes 😀 jisai kazko tai nori,bet as jam tiesiai sviesiai sakiau,kad man apart mano vyro kitu vyru nereikia 😃

Krisliukas Krisliukas 03. Apr 2013, 10:07

viskas reik lėkt..iki

Krisliukas Krisliukas 03. Apr 2013, 10:07

matai, galima spaust kitose vietose..pvz jis irgi tingi eit į karatė..bet turi eit ir taškas 😀 vat gali nelankyt futbolo, bet šiemet irgi turi pabaigt visas treniruotes.. o skaityt jis skaito,bet tik todėl kad reikia užklasiniam.. skaityt nepriversi..bet eit į būrelį - būtina.. kas čia bus, noriu nenoriu..patiko, dabar jau nepatinka..jei turi duomenis, tai būtina!!!!! 😀 Olenka, laikykis..jaučiu kokie prieštaringi tavo jausmai..pavasaris ateis tuoj 😀

03. Apr 2013, 10:06

jo, visi keliai veda i UK😀

03. Apr 2013, 09:59

Vika darba pasiule 😀 kontrakta is karto 6menesiams,tai gerai labai

03. Apr 2013, 09:47

Kristina gal 😃 Vakar skridau i UK ir nu bliamba reikejo man imti bleta i ta lektuva,salia atsisedo mano pirma meile 😃 Taip idomiai,jisai manes neatpazino,tik paskui 😃 sndn visa nakti rasidavo smsus 😃 O del knygu gal dar pakeis nuomone tavo Benas

03. Apr 2013, 09:45

olenka aga, kas cia tau db? tai del meiles i UK atvarei, o seimyna iki vasaros namuose?😀

03. Apr 2013, 09:44

ogo, tikrai, kad vaikai pasako net nesusimastydami, bet zinai kaip tau pasakysiu? nereikia visko priimt arti sirdies, kad ir kaip butu vaikai lb daug visko nenori, o jau musu pareiga juos siek tiek priversti😉 nes as va tik neseniai supratau, kad man piesimas ir fotografavimas tai yra vienas atsipalaidavimo budu ir jeigu buciau pasimokius, gal, ko ir pasiekciau😉 o vaikysteje buvo taip, kad mama nuvede i piesimo pamokas, o as pasakiau, kad nenoriu ir mama atstojo, o reikejo biski spustelet, gal, ne iskart, gal palaukius....niekad nzn kas ir kada buna geriausia....visgi, Kristina, nepriimk arti sirdies apie ta skaityma, va db pagalvojau, gal, ir as Mantuka nuolat kankinu, juk jis skaito ir skaito, o as ji vis nuolatiniu skaitytoju vadinu?😀

blogietee blogietee 03. Apr 2013, 09:40

Labas rytas 😉

Krisliukas Krisliukas 03. Apr 2013, 09:39

knygų žiurkė............. negaliu atsigaut 😃

Krisliukas Krisliukas 03. Apr 2013, 09:38

Olenka, kas tau dabar nutiko? įsimylėjai? 😀

Krisliukas Krisliukas 03. Apr 2013, 09:38

bliamba, Olenka, jis pats zyzdavo, kad skaityčiau, vartyčiau, užsiimčiau...aš jau net pykdavau, nes nesvarbu kur būtume, reikdavo jam prieš miegą skaityt..pamenu, naujus metus šventėm Budapešte, su tais pačiais draugais, kur berniukas skaito.. ėjom miegot 4 ryto.. prieš miegą skaičiau Benui knygą!!!! visa apspangus, nes jis to prašė..ir kaip dabar pamenu to berniuko žodžius: "tau gerai, kai mama skaito knygą prieš miegą"... ir va...še tau kad nori 😃 kadangi Kasparui dabar knygos ir piešimas nepatinka, tai tikiuosi, jis užaugęs knygas skaitys 😃

03. Apr 2013, 09:37

O man stogas pavaziavo ☹ Tikrai sako sena meile nerudija ☹

03. Apr 2013, 09:34

Kristina oho 😀 Bet tikrai ir as apstebejau,ko daugiau bandai uzsiimineti,maziui mano paskui tai nepatinka,tai jam ir nekisu nei knygu,nei piestuku,jeigu jisai nenori.kai nori pats tada daro

Krisliukas Krisliukas 03. Apr 2013, 09:30

taip kad panienkos, pagalvojau, jeigu jūsų vaikai dabar piešia, knygas varto, dar nereiškia, kad pradėję eiti į mokyklą jiems patiks piešt ir skaityt 😃

Krisliukas Krisliukas 03. Apr 2013, 09:28

Labas rytas..Kasparas vakar kaip lūžo tai dar tebemiega..tempr nebebuvo, bet labai kosėjo paryčiais.. sėdžiu va dabar pasimetus, Benas išvadino mane knygų žiurke 😀 galvojau užsakysiu jam knygų porą, nes vis tiek užklasiniam reik perskaityt..sakau, ateik pasižiūrėk..tai jam visos nepatiko..sakė "ta nepatinka, ta nepatinka, ne, ne , fu".. sakau, tai Benai kas tau patinka?? dar pasiginčijom, o jis nueidamas ir sako: man knygos nepatinka, nenoriu būt knygų žiurkė kaip tu 😃 jaučiat??? sėdžiu kaip šlapiu skuduru gavus..vat ir susimąsčiau..va lavinam tuos vaikus, skaitom pasakas iki 7 metų, užsiimam.. o paskui jie tau pareiškia, kad knygų pakęst negali... skaičiau kažkur, jei tėvai skaito namie knygas - tai rodo pavyzdį vaikams, tuomet ir jie skaito knygas..pasirodo - nė velnio 😀 va draugė visiškai neskaito knygų, namie gal rastum pas ją vieną knygą, maximum dvi.. o jos sūnus (metais vyresnis už Beną) yra tikra knygų žiurkė, klasiką skaito!!!! še tau boba ir devintinės...va pasidalinau mintimis nuo pat ryto, nes labai Benas užgrūzino 😃 knygų žiurkė

03. Apr 2013, 09:05

tfu tfu tfu mes jau 3 diena neturime temperaturos,ir sloga mums.o as jau vel UK,mano seima tik birzeli atvazios ☹

03. Apr 2013, 08:18

labas rytas😀

03. Apr 2013, 07:51

Labutes 😀