Vilnius ir jo aplinkiniai miesteliai ir kaimeliai:)

10. Aug, 12:11

Renkames visos vilnietes ir vilnieciai cia:)

01. Apr 2013, 14:45

😀

01. Apr 2013, 14:44

Aha, dėjau, na recepte buvo jos parašyta, tai ir dėjau 😀 O taviškė be mielių?

01. Apr 2013, 14:43

lina o tai dejai mieliu kad lipo per virsu ?😃

01. Apr 2013, 14:39

Aš pasirodysiu irgi savąją bobą, gavosi ji pas mane jau net su pasijoniu 😃, nes labai norėjo is kepimo formos išlipti, tai taip ir palikau, nieko nedailinau... Šiaip tikrai skani, greitai suvalgėm, bet, kaip ir sakiau, tai paprastas keksas, nors ir dariau su glajumi... o papuošimai tai jau Rusnės, ji dabar pabarstukais visus skanėstus puošia 😀

01. Apr 2013, 14:28

labas! kas cia su tom ligom!!!! ☹ aciu uz palinkejimus,jums ir jusu vaikuciams sveikatytes 😘

blogietee blogietee 01. Apr 2013, 13:54

Sveikos gyvos, visas ir visus pabiručius su Šv. Velykom, kad ir pavėluotai.. mes jau parkeliavome namo.. oi savaitė sunki buvo, visi iš eilės sirgome atostogaudami.. mane mama stebuklingai per vieną dieną apgydė, nes tempa su 39 laikėsi visą dieną.. bet po mamos priežiūros sekančią dieną jau pusiau ridikas buvau, po to matyt nuo manęs vaikai perėmė, tai padieniui visi krito.. ir db grįžom, abu labai kosti, aš vis dar su snargliu... nu žodžiu..

01. Apr 2013, 13:47

na cia kas dabar per ligos vaikucius uzpuole,sveikatytes visiems,mes tai jau uzsirasem ryt i poliklinika ...

Krisliukas Krisliukas 01. Apr 2013, 11:23

Labas rytas, mes irgi prie ligoniukų ☹ Kasparui temperatūra vakar visą dieną, naktį..jau paryčiais pats prašė sirupo kad duočiau..toks be nuotaikos :/ nežinau kas čia jam yra

01. Apr 2013, 10:42

la rytas..sveikatos wisiems ligoniukams😉

01. Apr 2013, 10:21

Visiems ligoniukams taip pat linkime sveikatėlės 😀

01. Apr 2013, 10:20

Labutis 😀 Su šv. Velykomis visas ir visus 😘 Baltas baltas Velykų rytas 😃 vaizdas pro langą tikrai gražus, bet... jau ne tokio norėtųsi 😉 Mes vakar labai šauniai ir smagiai dieną praleidom, bet ir Rusnė šiandien atsikėlė su 38 tempa (kol kas stebuklingai ji pati nukrito), kosulys lojantis bando lįst, sloga, vakar vakare ji man jau užkimusi buvo, nes nemažai lauke pasibuvom... Šiandien į svečius dar planavom važiuot, bet jau sėdėsim namuose... ech

01. Apr 2013, 09:28

labas rytas 😀 visas sveikinam su sv.velykom 😀 na musu velykos ne is geruju,musu austeja irgi vakar buvo su temperatura,beveik visa diena pramiegojo,nakti viena syki uzkilo bet sunkiai nusimusinejo,tai miegojo man ant pilvo,o snd nervuota tai kazkaip itariu kad dantukas gal koks dygsta mum 😀 na o as ssavo boba nusivylaiu truputi per daug miltu idejau tai sausoka isejo,bet jei butu slapias koks glajus tai visai ir nieko butu 😉

31. Mar 2013, 20:26

vietaskelbimams.bugs3.com isbandykyte! geras portalas

31. Mar 2013, 20:17

sveikateles Austejai 😉

31. Mar 2013, 18:18

sveikos.. su Sv. Velykom.. 😉 vakar pas Austeja pakilo 23h temperatura,tai nakti vaziavau jos pasiimt is seses,visa nakti nemiegojo,nosis uzgulta,nei ikvept,nei iskvept. tai is ryto atsikelem stala pasidengem ir isvarem i vaistine,nes nei olythas,nei quixxx nepadejo. gryzom pasedejom prie stalo ir atvare kriksto tevai Austejos,tai dar sedim.. gailim vis vaiko... bet pas mus kaip per sventes,taip ir suserga.. 😕

31. Mar 2013, 14:09

Sveikinu visas su sv. Velykomis 😀

31. Mar 2013, 11:59

Su šventom Velykom visas 😉 🌷 bet kaip norisi sakyt Kalėdos tai ne tas žodis 😃 va db per tv rodo 2009 metų kovo mėn laidą apie kaimą, tai jau žolytė žalia, su striukytėm plonom žmonės, vien žo 😃 jau kaip anekdotas sklando, užsisakęs žiemos planą 3 mėn, ketvirtas dovanų 😃😃😃 na, tikėkimės greit atšils 😉 Kristina, gal čia tikrai reakcija į skiepą

31. Mar 2013, 11:58

sveikos 😀 su Velykom 😀 as tai irgi prastai miegojau mazius labai blaskiesi ☹ jam sluoga tai nosi uzguldavo ir net kosejo,su vyru kelemes pas ji kas valanda ☹ tai as tai jisai,sunki mums dienele nusimato

Krisliukas Krisliukas 31. Mar 2013, 10:27

Labas rytas.. su švente Jus 😘 nors esu žiauriai neišsimiegojusi, bet tikiuosi diena bus gera 😀 mažiukai naktį vis zirzė, vartėsi, blaškėsi, abu dejavo "mama mama"..o Kasparui temperatūra paryčiais pakilo ☹ sugirdžiau ibufeno, tai užmigo..penktad paskiepijom jį skiepu, kurio negavo 1m.3mėn.. nes tada labai alergiškas buvo.. žodžiu,tikiuosi viskas bus gerai

31. Mar 2013, 09:48

Sveiki sulaukę šventų Velykų! Sveiki pakilę šviesiausią rytą! Sveiki išvydę stebuklą brangų! Džiaukimės, laimė visus aplankė. Su Sv.Velykom 😉

30. Mar 2013, 22:41

pas mane viskas suruosta 😛 dar sian netiketai gavau pasiulyma i pirti,tai nesenai gryzau,uch kaip gerai issigarinau 😛 ryt is ryto atsikelsiu,apsitvarkysiu ir lauksiu sveciu,nes turi atvaziuot Austejos kriksto tevai. i jogurta supyliau apie 80gr zelatino,pabuvo valanda ir jis jau sustinges,o kazkaip galvojau,kad mazai bus zelatinos,bet uhuuuu gavosi 😀 o beje,sian kepiau vista ant 1kg druskos,tai irgi labai gerai gavosi 😉 dar kepiau sausainius,ale kaip gerai,kad ne daug,o tai pamirsau apie juos ir sudeginau 😃

30. Mar 2013, 22:15

aš nieko nekepiau, kažkaip užtingau 😀 ryt pas mamo tėvus eisim, o pirmad pas anytą važiuosim

30. Mar 2013, 21:28

tai velykine Boba ir yra rusiskas Kulic 😃 Kurie pravoslavai kepa jau daug daug metu 😃Bet as irgi vadinu keksu 😃 tada pas mane irgi boba iskepta 😀 Nes kepiau pagal rusiska recepta 😃 ant virsaus su glaju baltu is baltimu ir cukraus 😃

30. Mar 2013, 21:10

mano boba issikepe,visai gerai gavosi,o visu kokie grazus kaisuiniai,siemet nlb stengiausi j udazyt,visai nesijaute velykos 😀tik glajaus ant virsaus nedariau,kad austejai nepakenktu cukrus 😀

30. Mar 2013, 20:49

Mano boba dar tik kepa, lipa per kraštus visa, net baisu žiūrėt 😃 aš kai su mielėm nelabai esu bandžius kokio pyrago kepti, tai kažkaip vaizdas mane gąsdina 😃 kaži kaip Daliai sekėsi ją kepti?

30. Mar 2013, 20:46

Kriste, aš dar pernai išbandžiau su juodaisiais serbentais, man visai graži spalva gaunas, o šiemet rezultatas išvis pranoko lūkesčius 😀 Na, o kiaušinukai tikrai gražūs visų 😀 Tik jūs tiek daug jų pridažėt, aš tai tik 10, ir tai garantuoju, kad ryt pareisiu namo su daugiau 😃 Gytis tai tikras šmaikštuolis, prajuokino čia gerai 😃 Vika, smagios akimirkos 😀 Su Rusne kartu žiūrėjom, tai ji man dar po to sako: mama, einam dar sykį pažiūrėt Gabytės kiaušinių 😃

30. Mar 2013, 19:59

nu jau kaip gražu 😉 👍 o Gabytei laimės kiek, kad dažo kiaušus 😀

30. Mar 2013, 19:33

o cia musu tortas😀

ir stai rezultatas😀

cia mano maze flomasteriais darbuojasi😀