labukas mes tai is justininkiu butu labai smagu
susitikti.
12. Aug 2009, 08:21
labusika visoms, dar kartelei😀)) as is nemencines😀)) cia
apie vairavima, tai ir as pasidalinsiu juokinga savo
patirtimi😃 kol gyvenau kaune ir dirbau tai rimtai
laikiausi, ir mokiausi, bet pyyypt 2 kartus emiau ir
neislaikiau☹ po to gyvenime ivyko daug visokiu pokyciu
kol pagaliau issikrausciau i vilniu, tai vel lyg ir pradejau
kartotis viska, ruostis, galvojau vel eisiu bandyt, bet kaip
tycia vel man sukliude,gyvenimo kelias😃na, aisku, buvo ir
tokiu dienu kad ir su finansais buvo ne kaip, ti jau cia
nieko nepakeisi....bet as tikiu, kad viena diena tikrai
islaikysiu😀 kazkodel vairuoti tai labai noriu😀)) tad
jau 3metai guli mano paruosti dokumentai, o kiek zinau tai
ju galiojimas tik 5metai, tad jei greit nesusiruosiu
issilaikyti, teks viska is naujo pradet☹(
11. Aug 2009, 22:03
Dar kartelį sveikutės. Aš jungiuosi prie jūsų. Mano
mažytei 6 mėn. Mes iš Fabijoniškių.
11. Aug 2009, 11:34
Rujga, galiu tave paguost del vairavimo egzo, tu tik 1
kart neislaikei, o va as tai zinok tik is ketvirto karto
islaikiau😀 Ir kas is to, kazkaip bijau vazynet, mane gasdina
tas toks judejimas, o dar kiti naglai be taisykliu vazyneja.
Nu, bet kai pagalvoju, juk patogu su masina. Pas mane teises
taip ir guli nenaudojamos jau 3 metai☹ jauciu reik praded po
truputi bandyt vazynet. As laikiau Kaune. Tai kaip Vilniuj,
nezinau. Nebijok, vistiek islaikysi, nesvarbu is kelinto
karto, juk koks skirtumas.
10. Aug 2009, 21:54
na tai vistiek netoli vilniaus tai vadinasi siai grupei
puikiausiai tinki😀))))as pati gyvenu naujininkuose,nelabai
man cia patinka bet kolkas kitos iseities nera,bet kokiu
atveju visur galiu nuvaziuot viesuoju transportu😀as dar ne
ratuota tik sio menesio pabaigoj imsiu papildomu valandu ir
bandysiu laikyt jau vilniuj ta egzamina.nu bet jau baisiai
didele baime atsirado po pirmo neislaikymo tai nezinau kaip
bus....tai gal jus man ka patarsit ka nors kas susije su
vairavimu cia vilniuje?kokios buna trasos per egza kas kaip
kam buvo?😀Jamadu is kur tu busi? niu fabijoniskes tai daznai
tenka matyt,pas tevus pro ten vaziuoju😀))
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
labukas mes tai is justininkiu butu labai smagu susitikti.
labusika visoms, dar kartelei😀)) as is nemencines😀)) cia apie vairavima, tai ir as pasidalinsiu juokinga savo patirtimi😃
kol gyvenau kaune ir dirbau tai rimtai laikiausi, ir mokiausi, bet pyyypt 2 kartus emiau ir neislaikiau☹
po to gyvenime ivyko daug visokiu pokyciu kol pagaliau issikrausciau i vilniu, tai vel lyg ir pradejau kartotis viska, ruostis, galvojau vel eisiu bandyt, bet kaip tycia vel man sukliude,gyvenimo kelias😃na, aisku, buvo ir tokiu dienu kad ir su finansais buvo ne kaip, ti jau cia nieko nepakeisi....bet as tikiu, kad viena diena tikrai islaikysiu😀 kazkodel vairuoti tai labai noriu😀))
tad jau 3metai guli mano paruosti dokumentai, o kiek zinau tai ju galiojimas tik 5metai, tad jei greit nesusiruosiu issilaikyti, teks viska is naujo pradet☹(
Dar kartelį sveikutės. Aš jungiuosi prie jūsų. Mano mažytei 6 mėn. Mes iš Fabijoniškių.
Rujga, galiu tave paguost del vairavimo egzo, tu tik 1 kart neislaikei, o va as tai zinok tik is ketvirto karto islaikiau😀 Ir kas is to, kazkaip bijau vazynet, mane gasdina tas toks judejimas, o dar kiti naglai be taisykliu vazyneja. Nu, bet kai pagalvoju, juk patogu su masina. Pas mane teises taip ir guli nenaudojamos jau 3 metai☹ jauciu reik praded po truputi bandyt vazynet. As laikiau Kaune. Tai kaip Vilniuj, nezinau. Nebijok, vistiek islaikysi, nesvarbu is kelinto karto, juk koks skirtumas.
na tai vistiek netoli vilniaus tai vadinasi siai grupei puikiausiai tinki😀))))as pati gyvenu naujininkuose,nelabai man cia patinka bet kolkas kitos iseities nera,bet kokiu atveju visur galiu nuvaziuot viesuoju transportu😀as dar ne ratuota tik sio menesio pabaigoj imsiu papildomu valandu ir bandysiu laikyt jau vilniuj ta egzamina.nu bet jau baisiai didele baime atsirado po pirmo neislaikymo tai nezinau kaip bus....tai gal jus man ka patarsit ka nors kas susije su vairavimu cia vilniuje?kokios buna trasos per egza kas kaip kam buvo?😀Jamadu is kur tu busi? niu fabijoniskes tai daznai tenka matyt,pas tevus pro ten vaziuoju😀))
Rujga, atsiprasau,neatsakiau.Taisausi, Verkiu.Bet esu ratuota,tai man kliuciu beveik nera.
Sveikutes mamytes is Vilniaus😀 smagu, kad bent kazkiek jusu yra😀 is kokiu jus rajonu esat?gal labai artimi kaimynai busim. As is Fabijoniskiu😀
sveikos, sveikos mamytes😀))
sveika prisijungus,tikekimes bus cia musu ir daugiau😀kuriam rajone gyveni?😀
Prisijungiu prie vilnieciu.
Renkames visos vilnietes ir vilnieciai cia😀