Vilnius ir jo aplinkiniai miesteliai ir kaimeliai:)

10. Aug, 12:11

Renkames visos vilnietes ir vilnieciai cia:)

05. Apr 2013, 11:00

Dalia, tai jau tikrai, kad nuo DŪŠIOS 😃

05. Apr 2013, 10:56

labas rytas 😀 su gimtadieniu Laura 😀 na bet jau gal tai paskutinis sniegas kad taip nuo dusios sninga 😃

05. Apr 2013, 10:54

Labutes 😉 nu, žinokit, jau visai nebejuokinga su tuo sniegu 😕 😃 eina jis peklon (🤣) Laura, su šampadieniu tave 😉 🌷

05. Apr 2013, 10:25

sveikos 😀 oj ziema ziema☹ Laura ir nuo manes sveikinimai tau 😀 Atrodo viska turi,tai palinkesiu tada sveikatos,kad nereiketu vel ukolu leisti jokiu 😀

05. Apr 2013, 10:21

labas rytas😀 Laurut, su TORTADIENIU, tiek jau visko palinkejo, tai as is savo puses....gal, jau kokia zydinciu geliu puokste gausi...arba rasi kur miske?😀
mano mamyte sake, kad kai biski pasilo, tai pas juos prie darbo net geles suzydejo😃 as tai viliuos, kad mano geles bus protingesnes ir nelis lauk pro sniega😃 juk tiek kroksu ir tulpiu pasodinau😀

Krisliukas Krisliukas 05. Apr 2013, 10:02

Labas rytas..Laura - su gimtadieniu!!! Būk laiminga, būk turtinga, gera, graži, šmaikšti..na tokia visokia 😃 🌷 kaip gražiai sninga.. sakė, vasarą sniego bus mažiau, tai nepergyvenkim 😃

blogietee blogietee 05. Apr 2013, 09:29

Vyras iš pat ryto tokiu žydinčiu sniegu pasveikino 😃

blogietee blogietee 05. Apr 2013, 09:18

Labas rytas, sveikinimai Laurut su gimtadieniu 😉
atsikėliau ir taip gera pasidarė, kai už lango pamačiau tiek daug žydinčio sniego 😃

05. Apr 2013, 09:00

o ir as prisidedu prie sveikinimu 😉

05. Apr 2013, 08:59

labas rytas 😀 ziema ziema bek is kiemo 😃 nu jau pokstauja tikrai ziemuze... atsibodo jau... nors sake atsils, tai kur ta suluma? nors vienas puikus dalykas siandien penktadienis! nors aisku cia aktualu darbo liaudziai 😃

05. Apr 2013, 08:51

Labas rytas 😀
Laurut, su gimtadieniu tave! Sveikatos, laimės, pinigų ir viso ko geriausio tau, mieloji 😘 🌷

04. Apr 2013, 21:21

ai beje,labas! ot nemandagi kokia as 😛

04. Apr 2013, 21:20

na ka protestantes? visos jau lovas klojasi,o as nesenai pargryzau,po darbo siausiau pas manikiurininke,susitvarkiau nagus,o dabar jau einu i lova,o tai ryt paskutine diena ir iseigines!!!!!! :😛 😛 😛 Planu iseiginem neturiu,bet gal atsiras 😃 labanakt 😉

04. Apr 2013, 20:49

tai vat tu isteriju ir bijau 😀

04. Apr 2013, 19:45

alina tai maniskis irgi nieko gert nenorejo ☹ as jau nieko daugiau neduodavau tai ir gere ka duodu,su isterijom buvo

04. Apr 2013, 19:43

tai vat, jei gertu dar kazka butu paprasciau, o dabar kai negeria nieko

04. Apr 2013, 19:27

maniškė prieš dienos miegą ir naktinį tai papo dar norėtų, ale jau neduodu, tik pieną virintą duodu ir viskas, nes daviau kažkada mišinuko, tai net žiaukčiojo nuo jo,šiek tiek pazyzia ir viskas, o naktį visą išmiega jau gan senokai, jau apie mėnesį tai tikrai

04. Apr 2013, 19:26

Alina as irgi duodavau ne misinuka o arbatele pirmom dienom,paskui vandenuka.Tai iki siol nakti atsikelia ir salia lovytes turi buti visa laika stinline su vandenuku,nes geria nakti,tada eina pats ant puoduko ir vel miega 😀 tik ryte paskui islipa jisia pats 😀bet tai daro apie 4 val kazkur,tai as jau turiu reefleksa ir keliosi su jo kartu,jeigu nesikelia,prikeliu pati,nes tada lovyteje bus bala ☹

04. Apr 2013, 19:23

tai maniske misini ir geria, vandeniu bus sunku pakeist, nes visai nieko nenori gerti apart misinuka ir tai ji geria tik pries naktini miegeli na ir nakti, zodziu kelias kas 3val

04. Apr 2013, 18:52

Alina, maniškė tai kažkaip jau pati kurį laikas nesikėlė, visą naktį išmiegodavo, tai ir db matyt nėra didelė bėda, o tu ne mišinio duok, o vandens pabandyk... nors matyt, nelabai veiks

04. Apr 2013, 18:46

oi kaip man saviske atpratint nuo naktiniu valgymu

04. Apr 2013, 17:50

Kristina, na, prieš miegą truputį pazyzia ir viskas, bet nedaug

Krisliukas Krisliukas 04. Apr 2013, 17:42

nu va Vikut.. reikėjo pasidaryt kraujo tyrimus, negert tų antibų... juk organizmą alina labai..nes keista, kaip be kraujo tyrimų gali skirti vaistų..gal tuomet tau tik virusas buvo...o kaip Austėja reaguoja, kad nebemaitini? nes F prilipus prie to papo..kad jau mane net erzina

04. Apr 2013, 17:32

Lina, eisiu pas reabilitologę, kuri skirs šildymus, o nedarbingumą jau esu uždarius, Kristina, tada kai šeštadienį buvau, tai buvo budinti gyd. ji skyrė antibus, kol man reikėjo pas savo gyd aš juos išgėriau, nuėjus pas savo gyd, ji mane iškart nusiuntė darys rentgeno, nes bijojo, kad tik nebūtų uždegimo, ir passakė, kad visai ne tuos antibus man skyrė, tad išrašė visai kitus, kurie skirti bronchitui, o šiand buvau ats ar vien bronchitas, ar jau plaučių uždegimas, nu vien žo, jau nuo šeštadienio nebemaitinu, tai kažkaip keistai jaučiuos

04. Apr 2013, 17:28

Renata, sergat, kad namie? Ar atostogaujat?

04. Apr 2013, 17:26

Hmm 😃 gera daina 😃

Krisliukas Krisliukas 04. Apr 2013, 17:25

aš tom metinėm vestuvių ruošiuos, tai visokių smulkmenų yra 😀 Vikut..taip ir nesupratau, man blondinei iš prigimties pasakyk, tu išgėrei antrą partiją antibiotikų,taip? ir tik dabar po viso antibų kurso tau diagnozavo bronchitą?? mesk velniop tą kuosą daktarę greičiau

Krisliukas Krisliukas 04. Apr 2013, 17:24

tylim tylim knapsim knapsim norim norim..šnapso šnapso 😃 nežinau, kodėl prisiminiau tą dainušką... netylim netylim...Renata, kad pati ilgai tylėjai, kur dingus buvai? 😀

Krisliukas Krisliukas 04. Apr 2013, 17:23

😃

04. Apr 2013, 17:20

O kas ten per reabilitacija?