Vilnius ir jo aplinkiniai miesteliai ir kaimeliai:)

10. Aug, 12:11

Renkames visos vilnietes ir vilnieciai cia:)

06. Apr 2013, 18:14

Mes po pietu jau, maziuke miega. Atsikels pavalgys ir eisim i lauka pasivaiksciot, o tai saulute sviecia i lauka kviecia, rodo 9 silumos, tai ziuresim ar tiesa, nes vakar labai saltas vejas buvo

06. Apr 2013, 16:32

Lina, aga macius as ta filma, tox nieko visai, man patinka, kai ziuri filma ir suki galva, o pab tai isvis😉 va ka tik baigem ziuret su vyru House hunting, irgi su mintim, biski pabaiga nuspejama, bet vis tiek....kazkaip pastaruoju metu vis uzsoku ant tokiu brains washing😃

06. Apr 2013, 14:55

Renata, va, viskas yra 😉 http://www.teatraslele.lt/lt/teatras/paslaugos

06. Apr 2013, 14:07

Vika, o tu mačius Premonition su Sandra Bullock? Aš šią savaitę žiūrėjau šį filmą, tai man toks visai irgi nieko buvo 😉

06. Apr 2013, 13:56

Ir visiems kitiems sveikatėlės, kas sirguliuoja

06. Apr 2013, 13:52

Sveikatėlės Faustai 😀 Vaidilei tai irgi kosulys išlindo, sloga siaubingai bėga, tik kad tempos kol kas nėra 😀 Toks ir savaitgalis, tik kad Rusnė pas senelius išėjo... ji jau lyg ir normaliai, na kol sloga ir kosulys praeis, tai laiko reikia 😀
Vika, pažiūrėjau tą The caller, man visai patiko, reikia ir tokių filmų, tik va ne viską aš ten kažkaip supratau, bet matyt kai kada tos prasmės ir nereik ieškot 😃

06. Apr 2013, 13:42

Kristi, Faustutei sveikatytes kuo didziausios😉 mes tai snd su vaikais bandem pavasari prisisaukt, klijavom zolyte, gelytes karpem, saulutes piesem, deja deja, bet negaliu imest parodyt, nes mano kompas vis dar suluzes😛
o del teatru, tai jo, Gabyte pradejo nuo rusu spektakliu, pirmam apsilanke kazkur 2,5 metu, ejo su mano mama😀 paskiau isbandem baletus, net ir suaugusiuju buvo, bet jai biski per daug pasirode, per 2 veixma muistesi kaip reikalas😃 o siaip mums tas isejimas i teatra savotiska pramoga, juk pasipuosiam, aptarinejam ta spektakli, visus dalyvius, po spektaklio dazniausiai varom kokio kokteilio...vienu zodziu mergaiciu pramoga, nes visuomet einam as, Gabyte ir mano mamyte😀 kai Karoliukas paaugs, tai ir ji bandysim augint kaip teatrala😃
Renata, klausei kur varom i 3 parsiukus, atidaryk Leles teatro repertuara, ten info kur isigyt bilietus, tas spektaklis bus balandzio 13d 12val😀

06. Apr 2013, 13:33

Laba 😉 Sveikateles ligoniukams. Mazoji mano irgi sloguoja ir pakosti. Deimute isleidau i kiema ant saules palakstyt, maziuke prie lango stovi stebi 😀 O as su kavute prisedau.

06. Apr 2013, 13:23

Laura, ne tik 😉 ir į baletą, ir va į lėlių db eis 😀

06. Apr 2013, 13:21

o ir minties nedabaigiau 😃 aiiii,tiek jau tooo 😃 nu as ir parazite 😃 norejau kazka pasakyt ir pamirsau 😃

06. Apr 2013, 13:19

Vikute,kaip supratau Gabija i rusu spektaklius vaiksto 😉 o seip pas Austeja darze,tai i menesi karta tikrai koks nors spektakliukas atvaziuoja..

06. Apr 2013, 13:09

Sveikos 😉 ligoniukams sveikatos didžiausios, aš mėsytę su žolelėm, svogūniuku ir salieru užmarinavau, reiks vėliau iškept 😀 o dėl spektaklių tai pas Gytį į darželį gan dažnai atvažiuoja, tai kitur ir netampau 😀

06. Apr 2013, 12:51

Kriste,sveikatos tavo vaikuciam 😘 baisu,kaip tokie mazuciukai serga ☹ (man mazuciukai gali but ir iki 9 metu ) 😃 nes as savo kriksto dukra vadinu dar mazuciuke 😛 nors jau "ciela" panele 😉

06. Apr 2013, 12:49

Vika,ale Gabyte saunuole 😉 gal ir Austeja susidometu,jei ja nuvesciau 😉 reiks pabandyt 😉

06. Apr 2013, 12:48

labaaaaass!!!!!!! 😛 oi Lina,daugiau nieko nebeklausk 😃 o seip as juk dar jauna,ane??? 😃 pakilom pries valanda,prikepiau "karstu sunu: "😃 prikapojom ir sedim visi kaip zeme pardave 😃 manau reik atsidaryt sampes ir vel bus normaliai 😃 😛 😉

Krisliukas Krisliukas 06. Apr 2013, 12:03

Labas rytas..pas mus irgi nieko naujo, Faustai naktį 39 tempės buvo, matyt, kad gerklę skauda, nes užkimus..tai irgi naktis pusiau bemiegė..išsikrapštėm iš lovos 11..pas mus pusryčiam balandėliai su bulvėm 😃

06. Apr 2013, 11:04

labas rytas😀 pas mus tai nieko naujo, mane vis dar ligos kamuoja, tai jau isvargus nerealiai☹ vyras koseja irgi, Karoliukui niekaip nepraeina, nors aciu Dievui, bent jau nakti nebekoseja, visgi matyt pamazu einam pasveikimo link, pirm eisim su vaikais pas gyd, ziuresim ka sakys😉rno siaip Gabyte isiprase i spektakli, norejom jau pertrauka daryt, bet kaip sia sav pradejo zyzt "noriu i spektakli, noriu noriu noriu", tai mamyta mano rytoj nuves i Snieguole ir ų nykstukai baleta, o kt sav eis pirma karta i leliu teatra i Trys parsiukus, Gabyte vadinam teatrale, nes is tikruju lb jau ji nori, isvis neseniai katytes paprase, kad nupirktume, bet sakiau oi oi oi, nenoriu, katyiu nemegstu😛

06. Apr 2013, 10:24

Laura, ohoho... tau čia nesimiegojo, ar taip anksti kilai? 😃

06. Apr 2013, 10:23

Labutis 😀 Atsikėlėm tik po 10, pusryčiaujam, kava, sumuštinukai su tunu, mmm 😛 Šiandien tinginio diena, Rusnė keliaus pas senelius (jei nepersigalvos 😃), o mes tinginiausim 😀

06. Apr 2013, 09:00

la rytas...

06. Apr 2013, 04:03

o aplamai,atsitiko per savaite kas nors pas tave gero? apart,kad tu i UK isskridai? 😉

06. Apr 2013, 03:49

olenka,uzjauciu,nepyk,bet gana terst tema su laidotuvem..

05. Apr 2013, 22:55

oj kaip jums faina ☹ nu o as eisiu sndn i kluba,nes jau tos mirtis nervuoja ☹pasirodo sndn dar viena pazistama laidojo ☹ apie jos mirti netgi delfi rase ☹ baisu ☹ ai reikia prasitusintis 😀

05. Apr 2013, 22:29

gal kuri norėtų kt sekmadienį apsilankyt amway parodoj? turiu 3 atliekamus kvietimus 😀

05. Apr 2013, 21:55

lauxim ispudziu😀

05. Apr 2013, 21:44

lina kaip gerai kad parasei,mes asu aiste atvaziuosim 😀

05. Apr 2013, 21:19

Čia Madoj sekmadieniais bus nemokami spektakliai ir užsiėmimai vaikučiams 😀 Nors daug ligoniukų pas mus, bet gal kas vis dėlto sudomės 😀
http://www.mada.lt/lt/parduotuves/akcija/38/

05. Apr 2013, 21:16

Oi kokia miela senutė 😀

05. Apr 2013, 18:09

nenoriu pasent 😃 ir tik del tos priezasties 😃

05. Apr 2013, 18:08

Ne tai ne amžiuj esmė, žinoma 😃 manęs tai jau niekas nepakeis, ar man buvo 25, ar 35... tik su kiekvienais metais vis tiek labiau galva skauda 😃