na va ir Aleks pagaliau parašei 😉 Vika, nekantraujam ir
mes pamatyt kokias ten nuotraukas turi 😛
02. Oct 2012, 20:15
O manajam lapelyje yra parašytos dozės vaikams ir
kūdikiams, nors mes geriam tik po 3 lašus 3 kartus per
dieną, gydytoja rekomendavo profilaktikai 😀 Na, šią savaitę
vis tiek pagersim...
02. Oct 2012, 20:09
Sveikos, maniskiui aflubinas labai gerai veikia, bet info
lapelyje parasyta, kad jis suaugusiem, tai ne nzn, stengiuos
nepiknaudziaut. Lina, nusipirk quix, jis normalesnis 😀
maniskis pats purskias jei reik 😃 Rima, gerai cia su tom
sultym 😃 Aleks, saunuole, mokykis 😉 ir sveikatos vaikam 😉
Vika, as ir noriu fotkiu 😛
02. Oct 2012, 20:00
Aleks, o kiek metų tau ten reikės mokytis? Čia tu
nemokamai mokaisi ar moki už mokslus? 😀
02. Oct 2012, 19:55
Aleks, sveikatėlės tavo merginai 😀 Rusnės irgi jau
nelabai apgausi su vaistais, pasako, kad negers, ir nė kaip
neįsiūlysi 😀, o mes geriam aflubiną dabar, tai jo skonis
irgi ne pats mieliausias... Mane tiesą sakant jau ir tas
jūros vanduo užkniso, valau su juo tą slogą, bet stengiuosi
jau labai ribot, nepatinka jai, kai su juo purškiu, dar
euphorbium kažkaip leidžiasi purkšti, nes netokia didelė
srovė paduoda kaip iš jūros vandens flakono 😉 Džiaugiuosi
tik kad jau šiaip nosį leidžiasi gerai išpūsti 😀
aš db žinai kaip darau 😃 perku sulčių mažais pakeliais,
šiaudeliu praduriu, suleidžiu antibiotikus su švirkštu ir
suplakus įkišu šiaudelį, geria nieko neįtardamas 😃
02. Oct 2012, 19:45
Rima tiesiogiai tai tikrai neisgertu.nes tikrai fui
jie.ir as ipilu i vandeni i arbatyte bet wistiek sako
negersiu,spjauna.
Aleks, o vaistus geria tiesiogiai, ar maišai su kuom? nes
aš niekaip neįkiščiau pačio vaisto, visada į arbatą ar
sultis pilu
02. Oct 2012, 19:36
Lina😉 na kolkas su mokslais neblogai,ir mažai turiu ka
pasakot.praeita sawaite lankiau paskaitas-pirmas kurkas kaip
as sakau koše maloše-ir lietuwiu kalba ir verslo etika,anglu
itd.o pas mane Maitinimo verslo organizavimas.kaip maže?
Ai,sluogoja.mums juk sinusitas,išrase antibiotiku taip
sunkiai ji juos isgere.puse isspjauna.reikia kad nenoriu.ai
tikra bieda,kaip taip geriam antibiotikus wat ir pasveik
negalim.nezinau ka ir daryt.ryt eisim pas gydytoja
02. Oct 2012, 19:28
Aleks, matau, kad esi 😃 Kaip tau mokslai sekasi? Primink,
ką tu mokaisi? Irgi retai jau bepapasakoji ką 😀 Ar pasveiko
jau tavo mergina?
02. Oct 2012, 19:26
Visos tokios nekalbios šiandien, nors oras labai palankus
pašnekesiams 😃
02. Oct 2012, 19:25
Renata, kaip Godutė atšventė gimtadienį, ką smagaus jai
sugalvojai?
02. Oct 2012, 14:29
mama ir vyras,nes jie dirba pamainom ir vakare mama is
ryto vyras ir atvirksciai
02. Oct 2012, 14:22
olenka laikykis 😀 iseisi i darba bus lengviau,nelys tiek
minciu i galva,o kas saska ziures ?😀
02. Oct 2012, 12:49
Sveikos.Nu va mano kancios visos baigiasi.Gyventi reikia
toliau.Mazius irzlus baisiai ☹ Oziukus rodo.O as jau po 2
savaiciu i darba iseinu.Nors galejau iki 28d dar siedeti,bet
paprase iseiti anksciau.
nenormalus kazkoks oras arba lyja istisom dienom arba
siluma tegu buna 😀
02. Oct 2012, 11:23
Laba šį lietingą rytą 😉 Šiand Gyčio nevedžiau daržan,
kažkoks pakimęs jis man pasirodė. Eisiu su Austėja po piet
pas gyd.tai ir Gytį nuvesiu, tegu pažiūri
labai gera ta knyga, Lina 😉 skaičiau, bet laaaabai
seniai.. o prieš kelias dienas baigiau skaityt Antradienio
moteris..įsivaizduojat, šiandien Kasparas pirmą kartą
pasiprašė į darželį.. sako, noriu pas Titą ir stovi prie
durų 😃 Vika, aš tau ne tokį filmo pavadinimą parašiau 😉 iš
tikro Knocked up "Užkibo" http://www.imdb.com/title/tt0478311/
02. Oct 2012, 10:42
Aš ryte irgi truputį permečiau akį per žurnalus, Žmones,
Tavo vaiką pavarčiau, nes praėjusią savaitę vyras namuose
buvo, tai viskas čia man sustojo 😃, nebuvo kada nė žurnalų
skaityt... O šiaip truputį aš atsilikus, negerai, negerai
čia su tuo knygų skaitymu, tad noriu dabar paskaityti
Ivanauskaitės Miegančių drugelių tvirtovę, nes nei knygos,
nei filmo nemačiau, anyta turi, tad paprašysiu, kad vyrelis
man ją parneštų, reikės būtinai atrasti laiko...
02. Oct 2012, 10:35
Mano mažoji tai kaip laikrodukas septintą visada keliasi,
paskui porą valandų budrauja ir vėl užmiega, tai va ką tik
ir pabudo, o Rusnė tai miegalė 😃 Vat kai nereikia į daržą,
tai šiandien ir atsikėlė, aš tik viliuosi, kad ji mietų
miegelio lūš, nes visai jau nemiega per pietus... Vakar
buvom poliklinikoj, tai nei gerklė raudona, nei dar kas
kamuoja, tempos irgi visai nebuvo, na, tik sloga, bet ją
turim išsigydyti, tad šią savaitę pabus namuose, išsiėmėm
pažymą 😉... Tik užburtas ratas, Vaidilei dabar jau nebėra
slogos, tai bijau, kad vėl neužkrėstų, nes 4dienį laukia
skiepas, kurį anksčiau atidėjom...
02. Oct 2012, 10:02
Labas rytas, o mano rytas prasidejo ne taip ir anksti.
Maziuke puse 6 pavalge ir uzmigo iki puses 9, o tada jau abi
paneles pabudo 😀
toks oras kaip tik skaitymui 😉 aš per savaitgalį tiesiog
ryte surijau vieną knygą 😉
02. Oct 2012, 09:30
labas rytas 😀 o as irgi tikejausi isejus vyrui dar
pagulet ramai,bet austeja atsikele nors ir tamsu buvo ir
teko bendraut su ja,tai kol ziurejo filmukus skaiciau knyga
nors tokia paguoda 😃
mano kiekvienas rytas prasideda nuo 6,50 nes su manim
keliasi ir Augustas, jei seniau dar ramiai padarius
pusryčius Ugnei išgerdavau kavą, tai db jau vietoj kavos
prasideda veiksmas.. tikiuosi ryt gydytoja jau pasakys, kad
gali eiti į darželį, nes nei kosti nei ką.. tik antibiotikus
geria ir viskas.. o ir iš darželio jau teiraujasi kur
dingom..
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
na antra savaitė jau įsigudrino negerti tiesiog iš puodelio arbatos, nes neskanu, o kursa pabaigti reikia, tai ir išmislinau 😃 ką labiausiai mėgsta
na va ir Aleks pagaliau parašei 😉 Vika, nekantraujam ir mes pamatyt kokias ten nuotraukas turi 😛
O manajam lapelyje yra parašytos dozės vaikams ir kūdikiams, nors mes geriam tik po 3 lašus 3 kartus per dieną, gydytoja rekomendavo profilaktikai 😀 Na, šią savaitę vis tiek pagersim...
Sveikos, maniskiui aflubinas labai gerai veikia, bet info lapelyje parasyta, kad jis suaugusiem, tai ne nzn, stengiuos nepiknaudziaut. Lina, nusipirk quix, jis normalesnis 😀 maniskis pats purskias jei reik 😃 Rima, gerai cia su tom sultym 😃 Aleks, saunuole, mokykis 😉 ir sveikatos vaikam 😉 Vika, as ir noriu fotkiu 😛
Aleks, o kiek metų tau ten reikės mokytis? Čia tu nemokamai mokaisi ar moki už mokslus? 😀
Aleks, sveikatėlės tavo merginai 😀 Rusnės irgi jau nelabai apgausi su vaistais, pasako, kad negers, ir nė kaip neįsiūlysi 😀, o mes geriam aflubiną dabar, tai jo skonis irgi ne pats mieliausias... Mane tiesą sakant jau ir tas jūros vanduo užkniso, valau su juo tą slogą, bet stengiuosi jau labai ribot, nepatinka jai, kai su juo purškiu, dar euphorbium kažkaip leidžiasi purkšti, nes netokia didelė srovė paduoda kaip iš jūros vandens flakono 😉 Džiaugiuosi tik kad jau šiaip nosį leidžiasi gerai išpūsti 😀
man jau ir skambino, tai va ryt prisiduodam gydytojai ir ketv speju keliaus i darža
nu wat cia tai gerai sugalwojai.reikia ir man kazka daryt.nes jau is darzelio vis aukletojos raso ir raso sms klausinedamos kada maže griš pas juos
aš db žinai kaip darau 😃 perku sulčių mažais pakeliais, šiaudeliu praduriu, suleidžiu antibiotikus su švirkštu ir suplakus įkišu šiaudelį, geria nieko neįtardamas 😃
Rima tiesiogiai tai tikrai neisgertu.nes tikrai fui jie.ir as ipilu i vandeni i arbatyte bet wistiek sako negersiu,spjauna.
Aleks, o vaistus geria tiesiogiai, ar maišai su kuom? nes aš niekaip neįkiščiau pačio vaisto, visada į arbatą ar sultis pilu
Lina😉 na kolkas su mokslais neblogai,ir mažai turiu ka pasakot.praeita sawaite lankiau paskaitas-pirmas kurkas kaip as sakau koše maloše-ir lietuwiu kalba ir verslo etika,anglu itd.o pas mane Maitinimo verslo organizavimas.kaip maže? Ai,sluogoja.mums juk sinusitas,išrase antibiotiku taip sunkiai ji juos isgere.puse isspjauna.reikia kad nenoriu.ai tikra bieda,kaip taip geriam antibiotikus wat ir pasveik negalim.nezinau ka ir daryt.ryt eisim pas gydytoja
Aleks, matau, kad esi 😃 Kaip tau mokslai sekasi? Primink, ką tu mokaisi? Irgi retai jau bepapasakoji ką 😀 Ar pasveiko jau tavo mergina?
Visos tokios nekalbios šiandien, nors oras labai palankus pašnekesiams 😃
Renata, kaip Godutė atšventė gimtadienį, ką smagaus jai sugalvojai?
mama ir vyras,nes jie dirba pamainom ir vakare mama is ryto vyras ir atvirksciai
olenka laikykis 😀 iseisi i darba bus lengviau,nelys tiek minciu i galva,o kas saska ziures ?😀
Sveikos.Nu va mano kancios visos baigiasi.Gyventi reikia toliau.Mazius irzlus baisiai ☹ Oziukus rodo.O as jau po 2 savaiciu i darba iseinu.Nors galejau iki 28d dar siedeti,bet paprase iseiti anksciau.
chrome://newtabhttp//www.delfi.lt/news/daily/Health/virusai-smoge-zaibiskai.d?id=59630985
nenormalus kazkoks oras arba lyja istisom dienom arba siluma tegu buna 😀
Laba šį lietingą rytą 😉 Šiand Gyčio nevedžiau daržan, kažkoks pakimęs jis man pasirodė. Eisiu su Austėja po piet pas gyd.tai ir Gytį nuvesiu, tegu pažiūri
labai gera ta knyga, Lina 😉 skaičiau, bet laaaabai seniai.. o prieš kelias dienas baigiau skaityt Antradienio moteris..įsivaizduojat, šiandien Kasparas pirmą kartą pasiprašė į darželį.. sako, noriu pas Titą ir stovi prie durų 😃 Vika, aš tau ne tokį filmo pavadinimą parašiau 😉 iš tikro Knocked up "Užkibo" http://www.imdb.com/title/tt0478311/
Aš ryte irgi truputį permečiau akį per žurnalus, Žmones, Tavo vaiką pavarčiau, nes praėjusią savaitę vyras namuose buvo, tai viskas čia man sustojo 😃, nebuvo kada nė žurnalų skaityt... O šiaip truputį aš atsilikus, negerai, negerai čia su tuo knygų skaitymu, tad noriu dabar paskaityti Ivanauskaitės Miegančių drugelių tvirtovę, nes nei knygos, nei filmo nemačiau, anyta turi, tad paprašysiu, kad vyrelis man ją parneštų, reikės būtinai atrasti laiko...
Mano mažoji tai kaip laikrodukas septintą visada keliasi, paskui porą valandų budrauja ir vėl užmiega, tai va ką tik ir pabudo, o Rusnė tai miegalė 😃 Vat kai nereikia į daržą, tai šiandien ir atsikėlė, aš tik viliuosi, kad ji mietų miegelio lūš, nes visai jau nemiega per pietus... Vakar buvom poliklinikoj, tai nei gerklė raudona, nei dar kas kamuoja, tempos irgi visai nebuvo, na, tik sloga, bet ją turim išsigydyti, tad šią savaitę pabus namuose, išsiėmėm pažymą 😉... Tik užburtas ratas, Vaidilei dabar jau nebėra slogos, tai bijau, kad vėl neužkrėstų, nes 4dienį laukia skiepas, kurį anksčiau atidėjom...
Labas rytas, o mano rytas prasidejo ne taip ir anksti. Maziuke puse 6 pavalge ir uzmigo iki puses 9, o tada jau abi paneles pabudo 😀
laimingo gyvenimo 😃 romanai 😃 šiaip kaip nemėgstu siaubo fantastinių filmų, tai ir knygų neskaitau, nors labai mėgstu detektyvus 😉
as jau primirsau ta laika kai galedavau vis skaityt ir skaityt,teks palaukt kol austeja paaugs 😀 rima o kokios tau knygos patinka ?😀
toks oras kaip tik skaitymui 😉 aš per savaitgalį tiesiog ryte surijau vieną knygą 😉
labas rytas 😀 o as irgi tikejausi isejus vyrui dar pagulet ramai,bet austeja atsikele nors ir tamsu buvo ir teko bendraut su ja,tai kol ziurejo filmukus skaiciau knyga nors tokia paguoda 😃
mano kiekvienas rytas prasideda nuo 6,50 nes su manim keliasi ir Augustas, jei seniau dar ramiai padarius pusryčius Ugnei išgerdavau kavą, tai db jau vietoj kavos prasideda veiksmas.. tikiuosi ryt gydytoja jau pasakys, kad gali eiti į darželį, nes nei kosti nei ką.. tik antibiotikus geria ir viskas.. o ir iš darželio jau teiraujasi kur dingom..