aišku, kad manipuliuoja, gudrūs jie 😉 vakar Kasparas
prieš miegą baisiausiai rėkė gal 10 min. kad nori miegot su
manim..aišku, nieko jam nesigavo, teko miegot savo
vietoj
Aš šiaip rami 😃 žinau kad jis manipuliuoja, bet kaip
nenuolaidžiavau namie, jei ko užsizyzia, taip ir dėl
darželio.. turi žinoti, kad ne jis reguliuoja eismą 😉
gerai, kad aš saviškį palieku prie tvoros (aišku, prieš
tai auklėtojos sulaukus 😃 ) , auklėtoja pasiima ir nusiveda,
net neinu į grupę, ir nematau reikalo ten būt 😀
na žinai, kai mergaitės vos ne su balinėm suknelėm
atvestos, o maniškis su treningu, tai nelabai.. Ugnę visada
išpuošiu kai fotkinasi.. norisi kad vaikas nebūtų kaip koks
vargšiukas tarp išpustytų..
04. Oct 2012, 10:19
na tai turbut galvoja kad kaip zaidimu kambarys
tenais,nieko pripras 😃
Rima, o kodėl nesifotkinot..na ir kas kad
nepapuošei..vaikai jau savaime gražūs nesvarbu kaip jie
aprengti..maniškis dar namie, ryt važiuosim keliom dienom į
Panevėžį, reik visokių gėrybių atsivežt, nes mama jau
nekantrauja, nebeturi kur dėt 😃 dar reiks spėt grįžt, nes
varysim į dvigubą gimtadienį dviejų broliukų
kad mes rengėmės puikiai, pasakė kad nenori eiti o
važiuoti, tai ir vežiau su mašina, nešėsi naują lektuvą, ir
viskas tvarkoj būna, bet pasakiau kad noriu jau eiti, tai
sudėjo visus žaislus, sutvarkė vietą kurioj žaidė ir sako
einam 😃
04. Oct 2012, 10:15
pripras ir nebenores iseit is darzelio augustas tiesiog
cia vaiku truputis manipuliavimas,atsimenu aiste rengdavau
striuke i darzeli eit ir ziuriu akys pilnos asaru klausiu
kas yra nenoriu i darzeli klausdavau ar musa kas n e
nemusa,o tai kas tada irgi tyledavo,o db galva gali namie
palikt kaip nori ten eiti😀
na nenuolaidžiauju, ir liks pilnai dienai, auklėtojos
turi mokėti nuraminti vaikus jei jie ir savo kaprizais bando
pavergti jų širdeles
04. Oct 2012, 09:37
labas rytas 😀 rytas siltas ir malonus toks dregnumas 😀
04. Oct 2012, 09:34
Vikute, oi musu skiepas nuo erkinio encefalito net visai
vasarai ir rudeniui nusikele😛 tai va kt sav viliuos, kad
pagaliau padarysim ir bus ramu😀 Rimuk, laikykis, matyt,
ta pertraukele jam buvo siek tiek ilgoka, pasimirso😉
Slapukai, įskaitant trečiųjų šalių slapukus, naudojami siekiant pagerinti ir pritaikyti šios svetainės turinį vartotojų poreikiams. Toliau naršydami šioje svetainėje sutinkate naudoti slapukus.
SutinkuSužinokite daugiau
Olenka, čekį padovanok kokios rūbų ar žaislų parduotuvės 😉
labutes.oj manipuliatoriai mazi 😀mamukai ka galima 2 metuku mergaitei 2-ju metuku proga podavanoti?tevai jos sake ale viska turi.o pinigus vaikui dovanoti vaikui kazkaip nenormalu manau 😀
Laba, oi tie mazi manipuliatoriai 😃
Lina, įsivaizduoju 😀 pamenu, kai Beną pasiimdavom iš senelių..susikalbėt neįmanoma būdavo 😀
Oi, mano Rusnė irgu pradėjo jau savo charakterį rodyt, įprato prie senelių paleist dūdas, jei ko negauna, tai ir namie dūduoja 😀
aišku, kad manipuliuoja, gudrūs jie 😉 vakar Kasparas prieš miegą baisiausiai rėkė gal 10 min. kad nori miegot su manim..aišku, nieko jam nesigavo, teko miegot savo vietoj
Aš šiaip rami 😃 žinau kad jis manipuliuoja, bet kaip nenuolaidžiavau namie, jei ko užsizyzia, taip ir dėl darželio.. turi žinoti, kad ne jis reguliuoja eismą 😉
Žinant kaip maniškis bėga nuo objektyvo, tai spėju sukeltų tokią sumaištį, kad nei vienas iš grupės nebūtų nufotkintas 😃
Rima, kantrybės, viskas bus gerai, apsipras 😉
Privataus darželio privalumai 😃
Gerai čia pasakei: palieku prie tvoros 😃
o pas mus tai gerai kad taip nepuosia vaiku nuotraukoms,visi vienodi atrodo 😀
na tada gal ir taip, išsiskirtų labai iš kitų vaikų..
gerai, kad aš saviškį palieku prie tvoros (aišku, prieš tai auklėtojos sulaukus 😃 ) , auklėtoja pasiima ir nusiveda, net neinu į grupę, ir nematau reikalo ten būt 😀
na žinai, kai mergaitės vos ne su balinėm suknelėm atvestos, o maniškis su treningu, tai nelabai.. Ugnę visada išpuošiu kai fotkinasi.. norisi kad vaikas nebūtų kaip koks vargšiukas tarp išpustytų..
na tai turbut galvoja kad kaip zaidimu kambarys tenais,nieko pripras 😃
Rima, o kodėl nesifotkinot..na ir kas kad nepapuošei..vaikai jau savaime gražūs nesvarbu kaip jie aprengti..maniškis dar namie, ryt važiuosim keliom dienom į Panevėžį, reik visokių gėrybių atsivežt, nes mama jau nekantrauja, nebeturi kur dėt 😃 dar reiks spėt grįžt, nes varysim į dvigubą gimtadienį dviejų broliukų
kad mes rengėmės puikiai, pasakė kad nenori eiti o važiuoti, tai ir vežiau su mašina, nešėsi naują lektuvą, ir viskas tvarkoj būna, bet pasakiau kad noriu jau eiti, tai sudėjo visus žaislus, sutvarkė vietą kurioj žaidė ir sako einam 😃
pripras ir nebenores iseit is darzelio augustas tiesiog cia vaiku truputis manipuliavimas,atsimenu aiste rengdavau striuke i darzeli eit ir ziuriu akys pilnos asaru klausiu kas yra nenoriu i darzeli klausdavau ar musa kas n e nemusa,o tai kas tada irgi tyledavo,o db galva gali namie palikt kaip nori ten eiti😀
šiandien nuvedžiau vaiką o pasirodo daržely fotografas šiandien visus fotkina.. kadangi nepapuošiau, pasakiau kad mes nesifotkinsim..
Sveikos gyvos
ir teisingai😉
na nenuolaidžiauju, ir liks pilnai dienai, auklėtojos turi mokėti nuraminti vaikus jei jie ir savo kaprizais bando pavergti jų širdeles
labas rytas 😀 rytas siltas ir malonus toks dregnumas 😀
Vikute, oi musu skiepas nuo erkinio encefalito net visai vasarai ir rudeniui nusikele😛 tai va kt sav viliuos, kad pagaliau padarysim ir bus ramu😀
Rimuk, laikykis, matyt, ta pertraukele jam buvo siek tiek ilgoka, pasimirso😉
Taip, bet kol sirgom aš jam nuolat sakiau apie darželį, o jis man sako bijau.. sakau ko bijai.. tyli..
Rima, o pradžia jums buvo visai gera
Laba ryta 😉 Lina, mūsų skiepas visam mėn nuplaukė, po antibiotikų gyd sakė dar savaitę ar dvi reiks palaukt, kad organizmas atsistatytų
Labas rytas, aš jau parvažiavau iš darželio, nors nuvažiavom ant pusė 8.. nenori likti maniškis ☹
Nuplaukia mums šiandien skiepas, nes Vaidilė vėlei pradėjo sloguoti, bet vis tiek eisim vakare pasisverti ir pasimatuoti 😀