Vilnius ir jo aplinkiniai miesteliai ir kaimeliai:)

10. Aug, 12:11

Renkames visos vilnietes ir vilnieciai cia:)

blogietee blogietee 01. Oct 2012, 10:21

tai jau slapta organizuojatės susitikimus?

01. Oct 2012, 10:18

Kristi, radau tik sita, bet abejoju ar jis tas pats, kuri vakar ziurejot:
http://www.linkomanija.net/details?235113.Knockout_2011_BRRip_XviD_AC3_LT

01. Oct 2012, 10:14

aleks musiske irgi snd atsibudo nakti ir prasesi pas mus i lova, gerai kad vyras greitai sureagavo, tai tik pernese ir toliau parpem😉

01. Oct 2012, 10:13

as jau grizau, aciu Dievui sikart atliko visus reikiamus tyrimus ir nustate kas man yra, gavau savo doze ir db iki spalio 18d ramu😀
kalbejot apie zaislu, daiktu rusiavima, mes kai persikelem i savo namucius, tai as kone kas 3-4men tai zaislus surusiuoju, tai daiktus, bet vis tiek visko laaaaaaabai daug😛 tuoj musu svetaine pavirs viena didele zaidimu aikstele😃
Kristi, as tik snd prisiminiau, kad vakar tavo zuikai batukus buvau pasiemus, db reikes siaip pietu sus, kad galeciau juos perduot😉 berods knock out nemacius, reikes paziuret😉
jo, as tai vakar po kino pamaciau, kad visos tokios namo skubancios, tai net ir nesiuliau niekur varyt, paskambinau mamai ir pasakiau, kad man reikia batu...tai kaip sus su ja 14val, taip tik 20val namo grizau, Mantukui alaus nupirkau, kad nepyktu, nes jam buvo nesuvokiama kad tiek laiko galima batu ieskot😃

01. Oct 2012, 09:28

snd mano pana 5h privare sisiu i lowa,na aisku ji atsibudo ir pradejo sawo kaprizus rodyt na ir visa walanda niekaip nepavyko uzmigti.o db tik atsibudome😉 dar mums nepraeina kosuliai ir sluogos😕 praeita sawaite vakarais lankiau paskaitas👍 kaip gera but tarp zmoniu,mokytis.

01. Oct 2012, 09:24

La rytelis 😉

01. Oct 2012, 09:15

labas rytas 😀 na pas mus rytas kolkas pakenciamas 😀

blogietee blogietee 01. Oct 2012, 08:19

Kriste, nėra įkvėpimo mezgimui dabar, o ir tokio nenumegzčiau.. nes noriu plataus kaip labai

Krisliukas Krisliukas 01. Oct 2012, 07:59

Labas rytas 😛 kažkaip pasigedau Aleks, kurį kas rytą sveikindavosi 😀 aha, filmas ir man patiko, toks savotiškas, bet man patinka tokius karts nuo karto pažiūrėt..dar namie su vyru pažiūrėjom Knock out...Vika, atsisiųsk jei nematei, geras 😀 tai tu dar po filmo prekintis nuvarei? 😀 Rima, nusimegzk iš tų garbanotų siūlų oranžinį šalikiuką 😀 man ir reik rūšiuot ir rūbus, ir žaislus..ir savo rūbus, bet rankos nekyla

blogietee blogietee 01. Oct 2012, 07:53

savaitgalį smagiai apsiprekinau, įsigijau orange rankinę ir prie jos derančią piniginę, dabar ieškosiu orange šalikėlio 😉

blogietee blogietee 01. Oct 2012, 07:51

Labas rytas, šiandien jis būtų geras, jei Ugnė iš lovos būtų išlipusi ta koja, kuria reikia.. rytas su barniais ir nepasitenkinimais.. ☹ šiandien nusimato graži diena, gal vėl palėksim su Augustu iki Vingio parko.. planuoju dar atrūšiuoti žaislus, kurie jau per maži vaikams (barškučiai, stumdukai ir t,t.)

01. Oct 2012, 05:29

labas rytas😀 oi, nerealus vakar filmas buvo ir dar nerealesne diena, grizau tik vakare😀 dar bandziau Gabytei torta i darzeli pagamint, bet nesigavo nieko, tai atidejau net iki rytojaus, nes tik trec galesiu nunest😛 o vakar dar apsipirkau ir striuke papirkau, ir batus, ir pora golfu plonyciu radau...zodziu jack pot'as😀 db va puskuosim i poliklinika aiskintis kas ten man vel neduoda ramybes😛

30. Sep 2012, 19:38

Sveikutės 😀 Mes tai dar tupim Varėnoj, mažė snaudžia, Rusnė žaidžia, aš šokius žiūriu, o vyras pirty 😀 Ryt grįšim, į polikliniką iš ryto užsirašysim, nes Rusnei sloga išlindo ir panašu, kad šį kartą kažkoks kosulys bus, nes labai jau įtartinai ji man krenkšti... Bandėm su vyru dar šiandien važiuot žvejot, bet labai jau didelis vėjas buvo, tai greitai meškeres susivyniojom 😉

Krisliukas Krisliukas 30. Sep 2012, 18:50

visos užimtos matyt 😉 aš tai mezgu Faustai liemenę, jau baigiu nuvaryt, dar kine buvom..paskui grįžus namo dar su vyru vieną filmą pažiūrėjom 😉

30. Sep 2012, 16:09

kaip tuščia čia 😀 visos pleputės dingusios 😃

30. Sep 2012, 10:56

Laba ryta 😉

Krisliukas Krisliukas 30. Sep 2012, 09:41

Labas rytas...pagaliau pirma sveikinuos 😃 cha 😛 pasirodo Faustai buvo tridienė karštinė..vakar temperatūros jau nebebuvo ir išbėrė kūnelį

29. Sep 2012, 22:03

Sveikinimai Godutei su tortadieniu 😉🌷

29. Sep 2012, 21:46

Labutis 😀 Sveikiname ir mes Godutę su gimtadieniu!!! 😀 🌷

Krisliukas Krisliukas 29. Sep 2012, 18:29

Vika, buvai tam take Paneriuose?

29. Sep 2012, 14:48

sveikos, mergaites😀 mes jau is lauko, snd vyras nuveze i nauja pazintini taka, tai prisilakstem ten, prisidukom, tada kibinu vaziavom...o db va ramybes val😀
Godute sveikinam su tortadieniu😉

blogietee blogietee 29. Sep 2012, 11:13

Su gimimo dienele, Godą 🌷

Krisliukas Krisliukas 29. Sep 2012, 11:04

mes jau šiąnakt visai neblogai miegojom, lyg ir temperatūros Fausta neturi.. namie bardakas..padėjau berniukam palapinę po stalu iš kėdžių padaryt..tai ir košę ten valgo ir arbatą geria 😀 prisiminiau vaikystę, kaip smagu būdavo tokioj palapinėj su draugėm žaist

Krisliukas Krisliukas 29. Sep 2012, 11:03

Sveikos gyvos.. Goda su tortadieniu 🌷 skanaus torto ir gražios fotosesijos 😀

29. Sep 2012, 10:52

Sveikinam Godute su gimtadieniu 🌷 😉

blogietee blogietee 29. Sep 2012, 09:04

Labas rytas, nors vakar ilgai skaičiau, vaikai miegojo, o be vyro kažkaip keista, šiandien atsikėlėm palyginus anksti, ir smagu buvo pamatyti pro užuolaidos kampą saulės spindulėlius 😉 tikėkimės visa diena bus tokia.. nors nieko nesuplanavus, bet kas čia žino, šaus į galvą ir lėksim kur 😉

29. Sep 2012, 08:57

labs rytas 😀 idomu ar ilgam toks oras ar visa diena jis toks bus 😀

29. Sep 2012, 08:43

laba ryta 😉 oj, Olenka, laikykis, teisingai Lina sako, per daug tu ten namie darbuojies... ilsekis 😉

28. Sep 2012, 15:00

Dalia katinas namie,lauke suo

28. Sep 2012, 14:58

olenka sweikatytes tau,o jus kokiu gyvunu turit ?😀