Vilnius ir jo aplinkiniai miesteliai ir kaimeliai:)

10. Aug, 12:11

Renkames visos vilnietes ir vilnieciai cia:)

blogietee blogietee 04. Oct 2012, 18:08

nu va grįžiome iš darželio, viskas labai gerai buvo, bisky tik verkė, o šiaip viskas ok, vadinasi tikrai nėra ko nuolaidžiauti 😉

04. Oct 2012, 17:29

kalbat apie vaiku kalbas tai mano aiste irgi rusiskai moka,ir angliskai su lelem sneka tai belekaip irgi nepakalbesi,ir net aukletoja prase kad su vaikais namie tik lietuviskai bendrautme nes sake kad po vasaros visi grupej rusiskai sneka ir sako ne luk o svaganas ant svogunu 😀 o mes jau gryzom is darzelio aiste balose pabraidziojo 😃

04. Oct 2012, 16:39

oi mergos, kad žvengiu kai apie vaikų pamėgdžiojimus šnekat, mano irgi ne išimtis 😀 maniškė dukra broliui mažam sakydavo, ciku ciku mažiuk, miegok miekok mama šalia 😃 ir dar daug daug ką katoja, už tai yra sakoma ką pasėsi tą ir pjausi😉 Lina tavo tik durnius žodį žino, o manasisi išmoko kuva, tai daba jam viskas kuva ☹

04. Oct 2012, 16:21

Rima, tai jau tikrai 😃 kadangi aš su mama bendrauju rusiškai, tai ir liepiau, kad ji su Gyčiu kalbėtų, vėliau tik padėkos (Gytis), nes ir namie filmukus prašo, kad įjungčiau rusiškai 😀

04. Oct 2012, 16:19

va va, ir pas mus kazkas pan😀 man ta intonacija geriausia😉

04. Oct 2012, 16:14

Vika, geras 😃 Rusnė tai dabar Vaidilę pradėjo vadinti leliuku, vis prieina ir šaukia: leliuk, leliuk... neverk, leliuk.... kas yra, leliuk... ir dar su tokia intonacija, kad net juokas ima 😃 O jei Vaidilė zizena ar verkia, o aš virtuvėj ir greitai negaliu ateit, tai ji vis pirma bando pribėgt prie jos ir šaukia: ateinu, mano katine, ateinu 😃

04. Oct 2012, 16:11

na, as saviskius bandau rusiskai mokint, bet jiems nepatinka☹ tai uztat Gabyte va i rusiskus spektaklius vis nuvedu, rusiskai multikus paleidziu, knygas rusiskai skaitau😀 mastau, kad visai gera ideja ir angliskai siek tiek pamokint...pastebejau, kad Gabyte nerealiai greitai naujus zodzius ismoksta, turiu omenyj kt kalbos😉 na, jei nori zinoma😃

blogietee blogietee 04. Oct 2012, 16:07

Uždėjau kepti šonkauliukus ir galvoju, kad per juos vėl vaiką ne pirmą pasiimsiu ☹ įprato kad mama jį pirmą pasiima ir nereikia žiūrėti, kaip kiti po truputį išeina su mamomis..

blogietee blogietee 04. Oct 2012, 16:05

Tai Gytis šaunuolis, dvikalbis 😉 turit angliškai tėveliai mokytis 😃

04. Oct 2012, 16:01

Prie Gyčio rusiškai nepakalbėsi, supranta viską 😀

04. Oct 2012, 16:00

taip zvengiau kaip ji viena karta apkabino ji ir sako: niu ka veixim mano mazas ir mylimas puskinas?😃

04. Oct 2012, 15:59

aga, jau seniai pastebejau, kad vaikai mus megdzioja, pvz gabyte atkortaj visus veixmus ir net istisas frazes, kurias sakau Karoliui😉

blogietee blogietee 04. Oct 2012, 15:58

o dėl kalbėjimo rusiškai, tai vyras su anyta prie Ugnės pakalba, nes ta zosė viską turi žinoti 😃

blogietee blogietee 04. Oct 2012, 15:56

na ne mėgdžioja, bet ką tėtis daro kopijuoja 😃 tėtis mamai per užpakaliuką pliaukšt ir vaikas iškart mamai pliaukšteli 😃 ot tie vyrai 😃

04. Oct 2012, 15:16

Beje, nežinau, kaip pas jus, bet pas mus dar prasidėjo ir mėgdžiojimo etapas... Dažnai elgiasi ir kartoja viską, kaip ir mes... Na, nei aš, nei vyras tikrai nesikeikiam, bet iš kažkur nučiupo žodį durnas, atrodo, ne keiksmažodis (o gal?), bet man vis tiek nemalonu... O dar Varėnoj, įsivaizduojat, šuo padraskė jai ranką, nes erzino, tai parėjus namo ji mums sako, kad matai šuo durnas... Tai net nežinau, ką daugiau ir pasakyti 😕 O šiaip, jei norim pasakyti ką nors tokio, kad ji nesuprastų, pradėjom su vyru namie tarpusavy jau ir rusiškai kalbėtis 😀

04. Oct 2012, 15:04

Jo, ech... tie vaikai..., ne veltui sakoma, kad su jais ir mes patys, tėvai, mokomės... 😀 Na, dabar bent įsitikau, kad mano Rusnė ne viena tokia, nes vyras man nuolat kartodavo, kad va čia jos zodiako ženklas - Liūtukas - kaltas, tačiau manau, kad tiesiog toks dabar augimo etapas, matyt, isterijų neišvengsim, o ir pačios visų situacijų, kad jų nebūtų, nenumatysim 😀 Bet pritariu Rimai, vaikas turi žinoti, kur turi pasirinkimo laisvę, o kur ne, tai yra priklauso nuo tėvų, šiuo atveju kalbant apie daržą... Beje, kalbant apie durų atidarymą 😃, tai aš jau vieną kartą pasimokiau 😃 Kai nusileidžiam išeit laukan su Rusne pirmam aukšte, visad stengiuosi nepamiršt leist jai durų atidaryt... Nes vienąsyk irgi buvo skandalas, kad vaje... 😃

04. Oct 2012, 14:53

jooo, su Gyčiu tp būna panašiai 😃

04. Oct 2012, 12:20

tai visi vaikai venodi,pas mus sako Ja sam ( as pats ),padieda maisus i virtuve nunest is parduotuves,isskrauti jos ir sudieda netgi i vieta.as jam leidziu irgi paciam issirinkti drabuzius.siaip tai normalu

blogietee blogietee 04. Oct 2012, 12:06

Vika, kad leidi, manau nėra nusileidimas 😉 tiesiog atėjo tas laikas, kai vaikui reikia duoti laisvę, bet kaip ir sakiau, tai ne visais atvejais yra taikoma, nors atrodys kad jau priešgyniauju, nes vienas leidžiama, kitas ne.. bet vienas dalykas, kad tik tokiu būdu vaikas supras kur jis pats turi pasirinkimo teisę, o kur turi daryti tai kas priklauso nuo kitų 😉

04. Oct 2012, 11:53

Lina, rimtai? nu geras...jo, pas mus irgi tai liecia ir kt dalykus, ne vien drabuzius😉 fuuuu, biski nuraminot, bet siaip mastau, ar teisingai darau, kad va ji pradeda rekaut ir as jai leidziu paciai viska daryt, ar tai nepriskirstoma prie nusileidimo? Rima, matai, pacio veixmo, t.y. apsirengimo, savarankisko apsirengimo as nelaikau manipuliacija, o laikau ta veixma pries tai...paduodu jai drabuzius, o ji "uzsisika", pradeda metyt tuos drabuzius ir pati viska meta, nors galu gale uzsides tuos drabuzius...tai kam daryt tokia tragedija???

Krisliukas Krisliukas 04. Oct 2012, 11:52

Kasparas lygiai toks pat, nori būtinai pats viską daryt, ir neduok Die netyčia pati pirma duris atidarau, ar kokį muilą už jį paimu..tai pradeda isterikuot, meta viską ir vėl iš naujo turim viską daryt.. 😀

04. Oct 2012, 11:28

pas mus su aiste tokie pykciukai buna parduotuvej nebent,o namuose kolkas ramu,ka duodi apsirengt ta rengias batus aunasi pati tik visada ne ant tos kojos kad butinai uzklaustu klausima ar ant tos kojos ir mes turim butinai paziuret 😀

04. Oct 2012, 11:18

o del rengimosi,pas mus pats pasirenka kepure ir batus.jeigu as jam atnesu ne tos kurios jisai norejo,piksta nerealiai ☹

blogietee blogietee 04. Oct 2012, 11:13

tai žinoma, kad natūralu, nes mes esam mamos, norime viskuo padėti vaikams, kad tik jiems būtų maloniau, bet vaikas ištikrųjų labai supyksta, pačios matome iš jų reakcijos, kad ir į tą arbatos pakelį 😉

04. Oct 2012, 11:11

Rima, bet man kai kada taip natūraliai gaunas, kad padariau pati...

blogietee blogietee 04. Oct 2012, 11:09

va šiuo atveju, kaip Gabija dėl rengimosi, tai aš kaip tik skatinčiau, kaip tik ir laidelė mk buvo apie tai savaitgalį, kad tėvai skuba už vaikus viską padaryti, pati pagavau save kai kuriose situacijose, kad aš suskubu padėti, kai vaikas nori pats.. reikia ugdyti savarankiškumą, ir tai nėra manipuliacija aš manau.. bet tarkim jei pasako, kad nenori eiti į lauką, o saulė tiesiog kviečia, ar į darželį, nors nėra jokios priežasties nevesti, tai jau manipuliacija, ir aš tam nepasiduodu.. oras geras ir einam, nesergam ir einam..

04. Oct 2012, 11:09

Vika, nupasakojai grynai ir mūsų situaciją, kai kada net graudu darosi, čia turbūt visi vaikai vienodi, tiek su drabužiais lygiai tas pats, tiek su kitais dalykais, būtinai turi pati paimt, padaryt ir taaaip lėtai viskas vyksta 😀 Vakar kaip tik įdėjau arbatos tamponą į puodelį be jos žinios, tai vajee, kas buvo, tas tamponas skaidė po virtuvę, kol būtinai pati įsidėjo 😃 Bandau būt kantri, bet kad ne visada ir išeina...

04. Oct 2012, 11:04

aga, as irgi galvoju, kad cekis geriausia plius kokia mergaitiska smulkmenele, idomios sukos, idomios gumytes, kokia princese karuna ir pan😉

04. Oct 2012, 11:03

olenka, gali pvz dovanų kuponą akropolio ar panoramos, o ten jau patys ką nors nupirks 😀

04. Oct 2012, 11:03

na, nzn maniske, gal, irgi manipuliuoja musu jausmais, bet kad nlb mums gaunasi....vat buna tokiu situaciju kad pvz reikia rengtis i darzeli, paduodam drabuzius, o ji uzsizliumbia, kad mes padetume tuos drabuzius atgal i spinta, kad ji pati pasiimtu😉 tai net jeigu mes padesim tuos drabuzius atgal, vis tiek bus isterijos, zliumbs, rekaus, tada, gal, nuraminsim po kokio pusvalandzio ir pradeda rengtis....ziauriai letai ir pati😛 Jezau, kartais atrodo isprotet galima, va pirm mama buvo atvarius i darzeli, nes norejau pafotkint su rudeniniais lapais, tai irgi pastebejo, kad kartais Gabyte tiesiog is proto gali isvaryt, tooooooooookia uzsispyrus, kad oi oi oi.....