Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
Sveikutes sukuriau nauje tema vasario menesio gimusiems vaikuciams :)) pati auginu 2vaikucius jauniausem 2 menesiukai :) butu ydomu pasidalinti mintimis su kitomis mamytemis :)
whitegirl daug ką prarandi kad jų nevalgai :d man su faršu jie labai patinka 😀 braskytiaaa ateik į svečius duosiu bulvyčių 😃
mm kaip skanu bulviniai blynai....😀 as tj moku bet neturiu tokio sanso pagaminti is svieziu bulvyciu ☹(((((((
kai nevalgau tokiu tai ir nežinau ar gaunasi 😛 tiesą pasakius net nemoku jų kept 😃
aš biški ne į temą: gal jau bandėt šviežių bulvių bulvinius blynus kepti?ar jau gaunasi? 😀
whitegirl pritariu tau 😀 aš kurnors toliau nuo namų važiuodama visada įsidedu dukrytei paracetamolio žvakučių 😀
na tai manau vaistų nuo skausmo ir temperatūros užtenka, dar kokių pleistriukų turėk. o jei neduok dieve kas rimčiau, tai yra ligoninės ir vaistinės 😉
as irgi neprisipirksiu tik noriu greit po ranka tureti kazka .
aš tai sau turiu ibumetino, o mazei paracetamolio žvakučių ir vandenilio peroksido, i manau sočiai užtenka. tfu tfu tfu nesam iš sergančiųjų, tai ir neprisiperkam, juk vaistai irgi turi galiojimo laiką.
turiu klausima,gal zinot ka geriausei tureti po ranka namu vaistinelei? ? tiek vaikui tiek suaugusiam...
nu tai taip 😀
nu tai taip 😀
jo 😃 reikia biski atsinaujinti :😀)
čia kad Lietuvoj turėtum ką nešiot perkiesi? 😃
whitegirl.na tikrai super dovana gavai 😛 pas mus snd ir visa savaite pranesa lietu tj man perlabiausei nuotaikos nera .,.. buvom snd apsipirkti su vyru tj rudeninius batukus jau ysigijau ;DD dar keleta smulkmenu rudeniui RUOSUOSI 😃DDD nors dar visas menuo 😃
labas 😀 nu kokia šauni dovana 😀 dabar galėsit normaliai bendrauti 😀
labuka mamukai 😉 nedingom mes, tik va vis dziaugiames graziais orais,namie visai nebunam 😀 sende sulaukiau siuntinio - dovanos is norvegijos 😃 pradarau deze, o ten grazutelis naujutelis monitorius (mat mano kaip gruodi sugedo, taip ir nenusipirkau iki siol) 😃 o ant lapelio uzrasyta "kad galetume lengviau bendraut" cia tipo kad tureciau prieiga prie interneto, nes buvau uzsiminus, kad per telefona nervuoja mane landziot po interneta ar skype 😃
mums tai šeštadienį bus 5mėn.tikrai laikas greit bėga,nespėsim nei pamatyt kai vaikus jau į mokyklą leisim 😀 aha man irgi įdomu kodėl neaktyvios ☹ man atrodo jūs pirmiau sulauksit dantukų 😃
na ziuresim kas pirmas sulauks dantuku jus ar mes 😀) mums antradieni bus jau 5mensiukai,negaliu patiketi kaip greitai tas laikas eina. 😀) kodel mamos musu tokios neaktyvios forume ☹
maniškė viską kiša į burnytę,net ir adijaliukus 😃 tai gal irgi greit kokį dantuką atrasim :d bet pagal smegenėles nieko nematau aš ten ☹
mes taipat viskas gerai,maziukas jau slogyte isgyde. jo ir su maniskiu kasdien vis ydomiau tik pastebejau kad jau lb pradejo raudonuoti smegeneles burnytei lb seilijesi ir viska kisa y burna tj laukiam kaip ir dantuko 😃
mes tai neblogai visai gyvenam,kaip jūs? 😀 mažylė tai auga ir kasdien vis fainesnė darosi 😀 kaip tavo leliukas? 😀
na tikuosi man irgi greitu metu praeis visi skausmai 😀 kaip gyvenat kaip jusu pipiriukai? 😀
siaubas kaip dabar lyja pas mus :O
braskytiaaa daktarė sakė kad taip būna moterims po gimdymo tokie nugaros skausmai.vaistų išrašė ir liepė šlapimo tyrimą pasidaryti,bet dar jo nepasidariau 😀
jolita,mes vyresnes tik pora savaiciu, bet kosytes valgom jau pusantro menesio, skirtumas tik tas kad trindavau blenderiu o dabar ranka 😉 tikiu kad lauki keliones, nes mes laukiam bilietu i norvegija 😍 😃
Taip whitegirl tu esi teisi 😀 bet mano pipiras dar mazas juk jus vyresnes 😀) o mes skaicuojam dienaas iki LT o jos taipppppppppppp letai eina kad negaliu .. nzn kuom net uzsimti reike gal pradeti sportuoti 😃
laba. As tai paprastai verdu. Idedu bulve ir morka, nes jos ilgiau verda, ant galo imetu koki kopusto lapa. Viska verdu paprastam vandenuke. Paskui sutrinu ranka, blenderio trecia diena nebenaudoju kad nepriprastu prie tyres, galop ipilu paprasto pieno kad nebutu sprangi ir viskas. Zodziu darau kaip sau tik be druskos ar prieskoniu. As is tokiu mamu kad reikia patint vaika prie normalaus maisto ir mazint tuos ,misinukus 😀
kaip jus verdat tas kosytes vaikams? skaiciau katik knyga kad reike nuskusti pirma pvz morka , bulve ir virti misinuke kol suminkstes tada viska subelnderiu surtrinti, o kita drauge sako kad isverdi paprastam vandenuke ir po to tik ipilti biskuti misinuko ir sutrinti....? kaip jus darot?
kur jus dingusios?:/
niu laura ir ka tau daktarai pasake?