Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

18. Aug 2012, 10:21

fimo, nu kad pas mane daug ir ne is siauliu 😀 siunciau i klaipeda, i kauna, paskui va drauges 2 gryzusios, UK gyvena, tai ten lauktuviu veza 😀 nu bet vaiku is naujo irgi gimsta kasdien juk 😃 nu ziuresim kaip cia kas 😀 ant kaledu vel turetu but bumas 😀 juk ne vien vaikams galima, ir suaugusiems kavos sauksteliu rinkinukus 😀

18. Aug 2012, 10:18

na dbr tas irankiuku bumas, po to baigsis manau ta manija 😀 kas tie siauliai, staigiai cia 😃

18. Aug 2012, 10:17

na su zydru nesu dirbus.. cia is cernit ar fimo?

18. Aug 2012, 10:17

as tai sakiau vyrui, kad tureciau pastoviai tiek uzsakymu tai kito darbo nei nesiieskociau 😃

18. Aug 2012, 10:16

o tu galvoji pas mane viskas tobula? 😃 nejuokink 😀 nervuoja mane zydras modelinas, kazkoks minkstas, plaukia tiesiog rankose.. o uzsisake 4 komplektus po 3 irankius su tokios spalvos pagrindu.. neina islygint net normaliai, jau ir i saldytuva kissu, bet tik pradedu dailint ir vel suskysteja.. biski ciut kur prisiliecia tuoj matosi..

18. Aug 2012, 10:12

ta mergaite Vanesa nuo mazens seimoj kulverstuku vadina, tai sakau pats tas bus vaikui. nes kai nepazysti vaiku sunku ka ir nulipdyt. tik vienas buvo aiskus del zaibo makvyno. aciu lb uz pagyras, o as dar matau kad idirbio man lb truksta 😀 kaip sakant tobulumuj ribu nera 😃 jau sudalyvavau konkurse 😉

18. Aug 2012, 10:07

Labas rytas 😀 oij Laura kokie fainuoliai visi!! eziukas, ir ciburaska, nu nerealu 😀 ir seip tokie tvarkingi, grazuciai, matosi kad ju isidirbusi esi 😀 gali irgi sukt bizneli jau 😀 Aha nebepasiliksim.. ai ir gerai, reikia ryt dar irankeliu pridaryt, snd iseigine bus nuo darbu 😀 Beje mamukai, kas esat fb, prasom sudalyvaut mano paskelbtam konkurse 😉

18. Aug 2012, 10:01

dekui 😀

18. Aug 2012, 09:39

jie visi uzsakyti 😀 cia brolio zmona i Islandija prisake. draugiu vaikuciams. sako ir gimtadienio dovana ar kaledom 😀

18. Aug 2012, 09:36

tai tu Laura ir parduodi situs irankius?

18. Aug 2012, 09:33

😀

la rytas 😉 na o del darželio tai cia visoms taip.galwa plysta nuo minciu ir nerimo.

😀

😀

18. Aug 2012, 09:32

😀

😀

😀

18. Aug 2012, 07:44

Labas rytas 😉 nesuprantu kas yra 😃 savo noru po 7 pabudau ir niekaip uzmigt nebejo. ai sakau reik keltis 😀 senatve 😃 nu va Astik kaip gerai. tikrai, kad tik yra kas daboja ir lb liuks. mano mama isleke atgal i islandija sake "sie metai tikrai paskutiniai" bet jau taip sake kokius tris metus 😃 aisku as ir ja suprantu kai uz 500lt pencija reiks isgyvent, tai apsurdas. ir jai reiks isgyvent ne man. tai jei tik sveikatos turi lai ir dirba... o vyro mama kazkaip ppati nesisiulo priziuret, kad i darza nereiktu leist tai as ir neprasau. matyt nenoriu. nes ir vakar sakau kazi kaip bus jei isidarbinsiu kokiam prekybos centre. sakau darbo valandos ilgos. sakau nuvest tai nuvesiu i darza, o kas pasiims. o ji tik nu jo jo nebus kam pasiimt.. sakytu tai mes paimsim tas kelias dienas kai tu negalesi, o cia nieko. ai na ziuresim reik is pradziu darba susirast 😃 po to svarstyt 😃 matyt visokios mintys sukas ir neuzmiegu 😀 eisiu tuoj irankiukus pafotkinsiu ir pasirodysiu 😉 tai nepasiliksit Ineta kaimuke jei ciucika reiks priziuret?

17. Aug 2012, 23:02

o as rytoj pas tevus namie nakvosiu, tevai isvare i kelione snd, o brolis ryt i bernvakari isvaro popiet, ir neaisku kada grys, suns ner kas paziuri..

17. Aug 2012, 23:01

Laura, as irgi kepu irankelius 😀 13 vnt 😃 ir dar ten tokiu bitikiu 😀 o dbr jau gulim lovikej ir ziurim pokeriuka 😃 kazkaip kiekviena penktadieni ipratau ziuret 😀 Asta, aisku vaiko sveikata svarbiau, kad pas tave vaikas geras, tai ir mociutes nenulepins 😃 bet gerai va kad yra kur palikt, kas paziuri 😀 man tai be sansu butu.. jau ir keliom valandom palikt kai reik, turi derintis, o cia jei visai dienai ir dar kelias dienas is eiles, jokiu sansu.. uztai ir noriu i darziuka leist, paciai lengviau bus, nes dbr visur ja tampytis kartu turiu, kitur jai net neidomu, kur kokiose eilese stovet.. Laura, vajej vyro sesei kad nenusiseke.. eina naciort.. net siurpas nukrate isivaizdavus..

17. Aug 2012, 22:49

nea,Laura i darzeli tik kita rugseji,lankemes pas daktare tai pasake,kad polypai mazeja ir jei nevesim i darzeli didesne tikimybe,kad mazai sirgs ir jie visai isnyks,tai del vaiko sveikatos ir toliau bus lepinamas mociuciu 😃 akvariume niekas nesikeicia,nes nelabai ir laiko vyras beturi kuistis 😉o as su maisto gamyba netinginiauju visai,darbe maistas,namie irgi visada darau,kai dirbu pati bare,tai zinau kas kaip,kad ne visi barai perka geriausius produktus,tai kazkaip stengiuos kad seima valgytu namie😀o jei kur isvaziuojam,vistiek tenka kazka kazkur ruosti😃 kiekvienai mamai,Laura tas jaudulys del darzeliu,ypac kai visokiu nesamoniu prisiklausai...bet juk viskas bus gerai,svarbu ka nereiktu klykiancio vaiko palikt ir vsio😉nu viskas vel dinkstu maziausiai 3 dienom,mano dirbamas savaitgalis,o jums geru oru ir smagaus savaitgalio😀

17. Aug 2012, 22:23

mes su maisto gamyba patinginiaujam pajury. daugiau stengiuos daryt namie 😀 aisku buna retu isimciu 😀 ryt parodysiu ko prigaminau 😀 snd pas uosvius iskepiau 14 irankiuku 😀

17. Aug 2012, 22:21

niu va ir mes parsibeldem i namucius 😀 pasiilge uosviai Ievuko baisiausiai 😀 kad smagus, kad linksmi 😀 vyro sesei vargsei vakar isoperavo visus keturis protinius dantis Kaune. ne taip jai ten dygo. zodziiu eina sau. vargse snd ne pasijuokt negali. kaip burundukas istinusiais zandais jau ir melynes pradeda rysket. zodziu... Astike na sveika sugryzus i seima 😉 ar eisit jau i darzeli? tu kazka sakei apie pavasari lyg ir... o mes cia jauduliu del darzelio gyvenam... kaip vyro akvariumas? gal vel kas pasikeite? 😀 maniske pasitaskius snd kaip reikiant 😀 ir pietu miegojus, bet matos jau greit lus 😃 ryt jei geras oras leksiu issiplaut kilimus pas uosvius, nes jau baisiakas 😀

17. Aug 2012, 16:49

aha, labai greit 😀 per greit sakyciau 😃 tai snd patingejau ka nors daryt, pasidarem tik krabu misraines 😀

17. Aug 2012, 16:29

mes cia irgi kelias dienas kavinese vis pietavom, nu tiesiog nebudavo net kada gamint.. tai dbr taip atpratau 😃

17. Aug 2012, 16:24

gerai Rasvyda skamba "nuvarem, pasalpa susitvarkem ir i kavine pavalgyt" 😃 tai daug tikrai aplakstet snd, as su milda buciau nebepaejus jei but reikeje tiek apeit.. ai mes kieme nebesedejom, nera pas mus kur normaliai pazaist, tai ryt leksim i kaima, ten gales duotis 😃 Aha, rugsejo 3 d. kulniuosim i darziuka 😀

17. Aug 2012, 16:10

uo, Astik, labuka 😀 tikiu tikiu, kai darbas dar ta isvis niekur atrodo nespeji, as irgi cia sukaus kaip bitute, svenciu milijonas, dar darbeliai.. tai va vyras atostogavo beveik 2 savaites tai irgi, prisijungiau,pasilabinu ir tiek ziniu 😃 Rasvyda, laikysiu kumscius ir as uz tave, kad tik pasisektu 😀 Birute, praeis kazkada tos negandos.. reikia tik iskenteti.. mums irgi buvo kelis net metus tokia nesamone, ir pinigu striuka, o kur dar visokiu islaidu atsiranda.. bet nieko, gyvenam toliau 😀 o mes prisivaiksciojom snd, tiksliau puse kelio vaiksciojom, puse nest teko.. sustoja, nebeina, apa ir viskas, ir dekis kur nori, kojas apsivynioja ir tada jau ir as nei is vietos 😃 tai biski panesu, vel paeina.. naciort, daugiau jei kur toliau ir ilgiau eisim imsiu vezima, pravercia jus mums dar, net labai 😀 tai va, buvom darzeli, pasnekejom su direktore, pridaviau dokumentus, sake eisim i mazyliu grupe, parode kur, isklausinejo ar iskart eisiu dirbt, nes ten zodziu sudaryr pradzioj grafikiuka, kada kam ateiti, po pora valandu kad gautusi, kad aukletoja turetu tik po kokius 4 vaikiukus vienu metu, kad galetu susipazinti, panesiot kiekviena, nes sako su 15 iskart balaganas, vaikai dar to issigasta ir nenori eit paskui.. su asarom pasilieka.. reikia po biski ivedineti. Nu tai kazkaip biski ir nuramino 😀 paskui po darzelio nuvarem i firmine ledu parde, kad uzsipirkom didziausia maisa 😃 galesim dbr ledus kapot vakarais 😃

17. Aug 2012, 15:23

100 metų Astut,koks išaugęs Rokutis tikras vyras jau😀man irgi buvo atgaiva ir kūnui ir sielai kai tėčiui buvo atostogos,būdavo tik parleki namo persikrauni tašes ir vėl į trasą

17. Aug 2012, 15:12

o cia jei yra pamirsusiu kaip ir as atrodau 😃

17. Aug 2012, 15:07

Nu labas mamkos😀kaip gyvenat?Birute matau pesimistiskom mintim,viskas Birut susitvarkys,viskas bus gerai😉Rasvyda ir as tikiuosi,kad tave priims😉jetus ka senai cia bebuvau,nu nieko baiksis grazus orai uzsuksiu cia gal dazniau,dabar irvis nebunam namie,man laisvas savaitgalis ir lekiam kur,ka aplankyt,vos spejau gyvent,bet va Rokiukas kelias dienas sirgo,tai namie visus darbus pasidariau,o dabar ismiegos ir vel mausim i lauka,ta liga jo neaiski,iki 39,8 buvo temp pakilus,is niekur atrodo,bet jauciu cia ta tridiene karstine,nes paskui siek tiek pabere...zodziu viskas gerai,kas gerai baigiasi😀pas mane nieko naujo,darbas namai ir amzini reikalai 😃 o jusu gyvenima tai tik kiek facebooke uzmatau kas yra ir viskas,zodziu gryna tundra dabar,nieko apie jus nezinau 😃 bet tikiuosi visos ir visi sveiki,laimingi ir grazus😉