Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

20. Aug 2012, 15:41

Laura, o tai nuo kokio cia suoliuko jinai dejos?

20. Aug 2012, 15:38

Lauryt užuojauta jums.O Ievutei viskas bus gerai,

20. Aug 2012, 15:33

blyn, kad neramu kaip ta mano Ieva... tikiuos viskas gerai... dar va suzinojau, kad snd mano kriksto tetis mire ☹ nesenai suejo 69 ☹ toks buvo solidus vyras, pasitempes, geras pareigas uzeme. bet atejo pencija ir pradejo juodai gert... ir va sianakt mire ☹

20. Aug 2012, 15:31

as ir noreciau antro, bet gal po kokiu 3metu 😃

20. Aug 2012, 15:30

😃 as antro butinai noresiu, gal net ir trecio, nu bet dbr.. jau taip noreciau viska susideliot i vietas, o tada ramia dusia vel atsidet i naujo leliuko auginima.. nu atrodo va sedziu ir maldauju kad tik prasidetu 😃 Rasvyda, nu jo, antras tai dar ne ketvirtas 😃

20. Aug 2012, 15:28

as man atrodo dbr ir su dvejais nuo proto nusokciau 😃 😃

20. Aug 2012, 15:26

uoi 😃 18sav 😃 😃 😃 as kai drambliene 😃

20. Aug 2012, 15:25

kol neprasides, rami but negaliu 😃 Rasvyda baik! nieko cia manes sveikint nereik.. labai tikiuosi.. 😀

20. Aug 2012, 15:22

nu zinokit tikrai ta pastebejau.. jau kai susigalvoju kas bus toliau, tai pakisa kas nors koja.. nu bet as dar viena smegenu puse galvoju kad to negali but 😃 Laura, jaust pradejau 18menesi? 😃 ilgas tavo nestumas buvo 😃 😃 😃

20. Aug 2012, 15:21

ne Inetuk tikrai nepapuolei,būk rami

20. Aug 2012, 15:20

as su milda irgi itariau nestuma, jau kai dariausi buvau beveik tikra, net zinau tiklsliai net kuri karta pastojau 😃 bet tada irgi turejau nepastot, gi tik tik buvau KT nutraukusi.. sako pirma men tikrai dar nepastosi 😃 tai va, prezikai irgi duoda 99 %,tikiuosi nepapuoliau i ta 1%.. stebuklai pas mane daros.. Milda irgi duodas kaip velnys, vakar liezuvi prisikando, pilna burna kraujo buvo, pries vyrui isvaziuojant i stalo kampa dejos, visas zandas melynas.. 😃

20. Aug 2012, 15:18

va matai o man tik stuktelėjo trečias mėn ir baigėsi visi vėmimai😃

20. Aug 2012, 15:17

kaip ten sako Inetuk mes planuojam,o Dievulis juokias😀

20. Aug 2012, 15:17

na man nuo trecio men vemimas prasidejo 😀 bet ne nuo pirmo ar antro, o jaust 18men pradejau 😀

20. Aug 2012, 15:16

jei nepykins ir nebus mieguista tai nieko,bet jei pradės vemt tada kreipkis į gydytojus,mano žinok irgi kada kokią ranką ar koją nusilauž,nes eina sienom,kaip "kiaulė voras"žinok aš su Joriu dar testo buvau nepasidarius o jau žinojau kad yra,nes ir nugarą skaudėjo ir papai😃tino ir vėmiau toliau nei mačiau ir dar labai migdė😃

20. Aug 2012, 15:14

vargsiuke Ievute.. o Milda nemiega, palikau jau ir viena kambary, bet sneka jinai, duodas.. nezinau.. viskas ryt isvis 7 val kelsiu, matyt iki 7.45 ismiegojo per daug 😃 Birute, nereik dbr man atrod leliaus, norejau normaliai darbais uzsiimt milda i darza isleidusi, o cia.. nu bet nebuvo nei vieno atvejo kad jau zinociau kad buvo kazkas ir galeciau pastot, bet visada yra bet.. vis bandau save itikint kad veluoja nuo stresu patirtu, bet tiek laiko.. nu 2-3 dienas,o cia jau ir ketvirta eina.. ir jokiu pozymiu kad turetu tuoj prasidet.. o ka del nestumo tureciau jaust? su milda irgi nieko nejutau, tik dingo menesines ir fsia, dumiau testo darytis 😀 kitos vemia, dar kazkas, o man nieko..

20. Aug 2012, 15:11

ka ten jaust gali pirma men 😃

20. Aug 2012, 15:10

o mano grazuole stotelei kai pyles nuo suoliuko, bijau, kad kokio smegenu sutrenkimo nebutu. bet parejom, ir pavalge dar ciut pazaide, bet anksti kilus uzmigo. tikiuos nieko ☹

20. Aug 2012, 15:09

kokis čia pasikart,išeini į darbuką 4mėn ir vėl namučiuose abu vaikus augini.Jums nėr ko stresuot,o be to jaustum kažką.Einu ir aš užsimaišysiu tešlą blynams,nuveš anytai su mėlynėm,nes pati jau nenoriu nei iš namų išeit,blyn kažkaip reik nusiramint ir galvot kitaip mėgautis kol esu namie,bet nepavyksta,tiek galvoju kad jau ir smegeninę skauda

20. Aug 2012, 15:00

neina miegot mano mergina.. siaubas kazkoks.. gulim puse valandos, o jinai kad bent akis uzmerktu.. nervina.. isvis depresija man tuoj prasides, blyn jau kada susirgt turejau, o dar nieko nera, neviltis jau ima, pirksiu rytoj testa, nu blyn jei busiu nescia.. nezinau, eisiu musiet pasikart.. 😃

20. Aug 2012, 14:56

žiūrėjau žinias,nu nž tik pas mumis tokia betvarkė ko gero,iš žmonių reikalauja ir superka grūdus sausus,o jie pila po atviru dangum,nu ir tuoj supus,o duonos gaminiai faktas brangs

20. Aug 2012, 14:49

ai ką padarysi,smagu kad Pauliukas paliko gerą įspūdį aukletojai.Čia naujoj grupėj ane

20. Aug 2012, 13:33

n a maž dar pasuks,jo kol apsipras vaikai bus bėdos ten joms,oi kaip aš norėčiau nors pusdienio sau,blyn kaip aš pavargau nuo šitos rutinos

20. Aug 2012, 12:35

Rasvydėle dar neskambino,o gal jau lakstai su dokumentais

20. Aug 2012, 09:35

sveikutės smagumėlis,kai vaikai lieka be ašarų.ačiū Rasvyduk.mano kai nešneka tai ir nefantazuoja tik šiaip visas reklamas atkartoja ką tie daro tą ir jis.Aš apie savo lovą tai patyliu,nes ir Joris nekart privaręs ir šiaip kaip tvartas.nu bet kol kas sueis😃

20. Aug 2012, 08:39

Labas rytas 😉 oij Rasvyda kaip saunu kad be asaru vaikai pasiliko 😀 as irgi puse valandos milda zadinau 😃 apsivercia ant kito sono ir toliau i aki 😃

20. Aug 2012, 08:27

na va Rasvyda, tikekimes bus taip ir toliau 😉

20. Aug 2012, 07:39

Labas rytas 😉 beveik pusvalandi Ievuka zadinau 😃

20. Aug 2012, 07:10

La rytas

19. Aug 2012, 22:58

Mano merginas dar nemiega! Kazi kaip ryt as ja prikelsiu?