Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

15. Aug 2012, 22:30

nieko sau kaip idomu,triusiai taip laksto po piewa,nu geras cia👍

15. Aug 2012, 22:30

o cia juokingas toks, stovi stovas o po juo akmuo ant grandines, nu ir va tokia prognoze cia pateikta 😃 nu ir uzteks tam sykiui 😀 dbr laukiu fotografo nuotrauku, ir dar is fotoatelje nuotrauku kur mudvi su milda fotkinomes per seneliu auksines 😀

15. Aug 2012, 22:27

😀

15. Aug 2012, 22:26

o cia vakar buvom kavinej, nu tokia sodyba , tai ten ganosi avys, laisvai laksto triusiukai 😀

15. Aug 2012, 22:12

paislaidavo jau mano tevai kaip reikiant 😀 nes ja nuomoja minimum 6 val, ir kaina valandos man atrodo 200Lt.. tai jau atseikejo kaip reikiant.. o cia dovanos, ir buckis is draugytes 😀

15. Aug 2012, 22:10

baznycioj 😀

15. Aug 2012, 22:10

nu faina,faina virtuvele.as ir kazkada esu ziurejusi tai tikrai jos nepigios.nu bet jusu mašinyte tai super😀 noreciau ir as su tokia pasivazinet

15. Aug 2012, 22:09

o cia milda kavinej buvo isisukusi i cukru 😃 dar pradzioj nesupratau, galvoju ka jinai ten uzlindusi daro 😃

15. Aug 2012, 22:06

einam i baznycia 😀

15. Aug 2012, 22:00

😀

15. Aug 2012, 22:00

o cia brolis masina pasipuoses taip buvo 😀 dar pradzioj ir balionai ant veidrodeliu buvo 😃

15. Aug 2012, 21:58

cia kavinej mergickos "tvarka" dare 😃

15. Aug 2012, 21:57

cia musu masinike 😀

15. Aug 2012, 21:55

ikeliu kelias nuotraukeles is krikstynu 😀 is fotografo dar negavau, bet snd is mamuko fotiko biski susikeliau 😀

15. Aug 2012, 21:52

mildos krikstamote dirba, kazkaip dar nepriprantu taip vadint 😃 va, o cia jau miegamajam sedi 😃

15. Aug 2012, 21:50

90 Lt mokejom 😀 seip kaina jos 120 Lt, bet vyro sesuo dirba toj pardej, tai paskambino sefui, padare "nuolaidele" 😃 tai jetus ka gerai, o as ziema juk tokias ziurejau ir po 200-300Lt.. bet taip patiko, mum su vyru ir kepe valgyt, ir arbata kaite 😃 paskui ir zaisliukams pliusiniams irgi 😃 o kai pasakiau kad jau einam i lova miegot, tai atsinese i savo kambari kaldra, atsigule ir sake miegos cia 😃 bet matyt salta ant grindu, tai nutare geriau visa virtuve temptis i miegamaji 😃

15. Aug 2012, 21:31

nu faina kaip Mildai,virtuwe super.parodykite ir mums kaip ji atrodo😉 mano Aurelia lb nori siurbli,jau beweik kasdien praso.tai kaip ir pazadejau.snd ir mano mociųtei sake apie siurbli tai mociute sake nu ir as tau duosiu pora lituku tam siurbliui😃 per lnk rodo"gladiatoriu"

15. Aug 2012, 20:22

Ineta, o kiek mokejot uz ta virtuvike?

15. Aug 2012, 19:20

žinok rimtai prastai pas mumis su darbais

15. Aug 2012, 19:06

Rasvyda, tai rimtai nedaug tesiskiria nuo pauliuko mano Milda 😀 bet pagal amziu ir ugis ir svoris atitinka norma sake gydytoja 😀 uzaugs tie vaikai, reik dziaugtis kad dar maziukai, galima ir panesiot 😃

15. Aug 2012, 19:03

Birute, tai isvis su darbais ten sunkiai ane? mano drauge viena, irgi dirbo uz minimuma, bet ten isvis salygas padare prastas, tai isejo lauk, tai jauciu per kokias 2 savaites jei ne greiciau kita rado, irgi ieskojo intensyviai, belenkur skambino, ejo i pokalbius ir gavo darba prie langu, nu ten tipo administratore ar kas, aisku irgi minimumas, bet gal paskui ir daugiau, ir dirbant toliau ieskosis.. nes aukstaji turint, trintis uz minimuma irgi kazkaip...

15. Aug 2012, 19:00

nu va, mes jau po gastroliu : su Laura susitikom, bet tycia, o ne netycia 😃 nuvarem i zaidimu kambari, bet ten balaganas, du gimtadieniai ir dar is pasalies vaiku belenkiek.. laisvadienis, visi suguzejo.. paskui kavinej pavalgem, tada su vyro lekem iki mano mamuko o is jos iki zaislu pardes 😃 nu gavo milda dar pinigeliais dovanu, norejom ka nors nupirkt, tai issirinko virtuvike, ten ana ir garsus leidzia, kai uzdedi puoda tai toks garsas kad vanduo kunkuliuoja, uzdedi keptuve, cirska kaip aliejus, uzdedi virduli, tai verda verda ir pradeda svilpti 😃 visokiu rakandu galybe, garintuvas tipo 😃 orkaite, ale tokia kriauklike, ten galima biski vandens ipilt ir taip pumpuojant tas vanduo per slangute is kriaukles vel per krana bega, nu cirkuliuoja 😀 tai vzn dziaugsmo pilna 😃

15. Aug 2012, 15:41

Tiesa va tas tamsus paltukas labai gražus

15. Aug 2012, 15:41

Labukas koks gražus šuniukas👍mielas padarėlis.blyn kaži kaip su tais žuvų taukais,kaži maniškis nurytų?mes tai buvom pas anytą,jau namie tiksliau dar turėjo būt ligoninėj bet per šitas dienas išsiprašė namo,tai išviriau sriubą biskį pašlaviau namus,iki rytdienos bus gerai,o paskui eisim su Joriu vėl.O mes ko gero neisim dar į darželį,nebent įvyktų stebuklas ir rasčiau darbą.tiesa Inetuk žinok aš jau bet kokio darbo ieškau,kad ir už 650,arba čia kažkur paskambinau sako tai gi jūs ne vyras,jūs nepajėgsit dirbt tokio darbo😃man pačiai būt gerai magnio nusipirkt,nes labai trūkčioja akis

15. Aug 2012, 15:03

atsiprasom kitu mamyciu,kad su nuoradom pagadinom puslapi😃

15. Aug 2012, 14:57

parduodu paltuka 4-5 metu mergaitei

15. Aug 2012, 14:56

pora nuoradu tau imesiu 😉