Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

15. Aug 2012, 14:56

Gražus, lengvas paltukas rudeniui, pavasariui.Yra pamušalas, puikiai skalbiasi, valosi.Tinka ir su kelnytėm, ir su sijonu ar suknele.Maniškė atrodė tikra panelė 😀 apsirengusi

15. Aug 2012, 14:46

pati surasi,ar tau padet ieskot?

15. Aug 2012, 14:14

kokio ugio tavo mergina?

15. Aug 2012, 14:11

manodrabuziai.lt

15. Aug 2012, 10:38

ir mes varysim iki akro 😃 neispirk 😃

15. Aug 2012, 10:14

mes pirmadieni susitvarkem pazyma i darzeli, reik gal rytoj nulekt iki darzelio nuvezt visus dokumentus. Sveria Milda 13,1 Kg ir yra 89 cm ugio 😀 Vnz bet sake nusiteikti kad daug sirgs, pasakiau kad i darba pradzioj dar neisiu tai sako jei tik biski slogyte ir iskart nevest, kad nesusigadint imuniteto, ir nuo rugsejo sake duot zuvu tauku 😀 sveikatytes Pauliukuk, nu gal uzgis iki pirmadienio.. Laura, as irgi va nebegaliu darbuotis toliau, susiruosiam ir leksim iki akro dasipirkt modelino 😀

15. Aug 2012, 09:58

Labas rytas mamukai 😉 as ir darbu turiu tik vakar modelino ziuriu tokios spalvos neturiu. reiks eit dar dasipirkt 😀 brolio zmona prisisake, sako i islandija kalediniu dovanu draugiu vaikams bus ar gimtadienio proga. ir ten dar tokiu nemate... nu koks fainas suniukas jusu Rasvyda 😀 galvyte pakreipes 😀

15. Aug 2012, 09:56

Labas rytas 😀 ai tuos irankiukus padariau, milda uzmigo, pati pire kompo ir narsinejau, kazkaip net akys dar nesimerke 😃 bet paskui jau kai parasiau, tai isjungiau kompa ir smigau kaip lapas 😃 Rasvyda, fainuolis jusu sabakis 😀 ale ot nelaime vargsiukui vakar buvo..

15. Aug 2012, 07:19

la rytas

15. Aug 2012, 01:40

nu kaip nesimiega kazko 😃 perskaiciau ka be manes pliurpet 😀 bet puses jau ir nepamenu 😃 tiesa, gi visdelto nusilakavau geliniu laku, nes kaip pakalbejau su manikiuriste sako jei laukia maisto gaminimas ir indu plovimas tai sako nelabai apsimoka isvis lakuoti nes iki ryto jau bus galiukai aptrupeje.. isgyre nagus, sake sveiki lb, ir sake nuo vieno karto tikrai nepakenks, ir ale lakas tas nekenkia, kenkia acetonai kuriais nuimamas tas lakas, nes ilgai laikyt reikia.. Del geliniu nagu net neklausiau, kad man ju nereik, pas mane ir taip nagai uzauge, klijuot nereikia 😀 tai va, kol kas viskas vietoj, sake turetu 3 savaites atlaikyt 😀 o po to reiks varyt kas nuimtu 😀 del kaciuko tai Aleks, neuzpyk, bet biski pakraupau.. tik pasiemet ir jau atidavet.. su augintiniais reikia kantrybes.. reikia iskart pamastyt pries imant gyvuneli.. nes jam tas tampymas irgi ne i gera, kiek streso ivaro.. musu suo normaliai lauke pastoviai darytis pradejo sulaukes gal kokiu 7-8 men, iki tol budavo namie ir prikakoja ir prisisioja, o pirma menesi inksdavo prie lovos visa nakti, aisku tada vaiko dar nebuvo, tai po visu kankyniu vistiek priemem i lova 😀 veliau nebeleidom i lova, bet jinai gudri ir kai ismoko ilipt i lova, kai uzmigdavom isliukindavo 😃 uzdaryt kazkur gyvuneli nakciai, tarkim i virtuve, man net mintis tokia neateitu.. gyvunelis nabagelis, jam irgi reikia meiles ir silumos, o nakti tamsu, nera mamytes, nu nezinau.. pries isigyjant augintini reikia gerai apgalvoti ar esi pasiruoses.. nes laukia ilgas ir sunkus kelias kol uzaugini 😀

15. Aug 2012, 00:24

7 irankiu komplektus reikia, 2 jau baigti 😀

15. Aug 2012, 00:23

nekas nekas su darbais.. jei ir yra tai tik minimuma siulo.. o as sukuos kaip bitute, po krikstynu gryzom puse 10, tai va katik tebaigiau darbuotis.. po savaitgalio uzsakymai pasipyle kaip is gausybes rago.. bet gerai, vis sis tas prisideda 😀 aha oras tai sakes.. salta belenkaip.. nu bet zada lyg kit savaite truputuka dar atsilti 😀 kazi kaip bus 😀

14. Aug 2012, 21:12

nu ir ka darot? Mano braške katik uzmigo.snd nupirkau buteliuka alaus tai biski pavakaruosiu😃

14. Aug 2012, 15:10

labas mamukai 😉 vis prisedu ir niekaip jums neparasau 😀 drauge su savo vaikiukais buvo uzsukusi 😀 dar kol maze uzmigdziau. namus kuopiuos nes siaubiakas.. dar va guliasa darau 😀 zodziu veiksme. oras sudinas, grynas ruduo...

14. Aug 2012, 14:29

ir tas ne išeitis,bet ko tik žmonės nesigriebia tokioj situacijoj

14. Aug 2012, 14:15

aš jau žinok nž nei ką galvot,manau kai tokia bedarbystė,tai kiša savus ir pažįstamus,nes taip ir pasakė vienoj vietoj kai paklausiau.Nž netoli ir iki ligos taip gali nueit žmogus

14. Aug 2012, 12:58

oi Rasvyduk nei nž,lyg atrodo viskas gerai,tik labai noriu darbo žiauriai,bet į maximą nenoriu,tik pagalvojus ašaros renkas,geras darbukas buvo kad net po tiek metų bijau ir pagalvot😃

14. Aug 2012, 12:07

kaip gražu Inetuk,jo ilgai prisiminsit krikštynas

14. Aug 2012, 10:14

Labas rytas 😀 jo, jau krikstynas tai prisiminsim ilgam 😃 o dar tokie sutapimai,sienas toj palepej virs pirties buvo suveztas per musu su broliu krikstynas 1992m, o va 2012 m. po lygiai 20 metu, per mildos krikstynas teko ji jau po gaisro visa is ten istrauti 😀

14. Aug 2012, 09:21

la rytas 😉 oho Inetik,vat cia tai krikstynos.bet gerai kad wiskas gerai baigesi😉

13. Aug 2012, 23:46

Sveikutes 😉 mes jau namie 😀 Joriukas koks mandrocius 😃 ir jubilijate faina panele 😉 Ineta nu ir nuotykiai 😀 bus ka prisimint 😃 bet man net minties nebutu buve fotkinitis prie gaisrines po tokiu ivykiu 😃 vargse Ugnyte vaikas uzsigavo skaudziai ☹ kaip ji cia taip? o as snd ziauriai liudna ☹ su mamuku jau atsisveikinau ☹ tai taip sirdi suspaude negaliu ☹ blioviau is sirdies... Rasvyda, sianakt zymiai silciau buvo miegot nei praita nakti 😀 ir rytas giedras buvo 😀 pasibuvom prie juros sedziu veidu iraudusiu 😃 ai beja nepasigyriau 😀 juk pirma diena kai nuvykom i pajuri maciau su dviraciu vaziuojancia Meilutyte. taip arti po leto vaziavo ir zmogus taip susimete. toks jausmas kad bijo svetimu zmoniu... vargse tiek visur matyt persekioja niekur ramybes neranda...

13. Aug 2012, 23:20

😃 😃 😃

13. Aug 2012, 23:17

😀

13. Aug 2012, 22:56

leidzia kriktynu balionus i dangu 😀

13. Aug 2012, 22:54

draugyste 😀

13. Aug 2012, 22:53

pusrytiniai cepekai 😃

13. Aug 2012, 22:50

krikstateviai su dovanom 😀

13. Aug 2012, 22:48

nuotaika tiksugadino oras.. nuo ryto dar grazu buvo, o popiet taip atveso kad rodos rudens vidurys.. vaikai su bliuzonais, su striukem buvo.. gerai kad ten kur buvom tai silta lb buvo 😀 o ir seip ikalusiam jau silta 😃 mano ta draugike nebemaitina jau dvi savaites savo dukrytes tai irgi kad dejo tai uch 😃 buvo ten dar keletas tokiu nemaloniu situaciju nu bet kazkaip stengiausi neimt i galva 😀 linksminaus is sirdies 😀 ir taip atitrukau nuo kasdienybes kad net nenorejau gryzt snd namo 😃 gryzau iskart depresija.. gavau lb dideli uzsakyma, dar tuolabiau pasirodo buvau prisiiemusi viena padaryt treciadieniui, tai krc nezinau rytoj nakti ar kada cia ji reiks daryt 😃 taip gera buvo gyvent tas galima sakyt 4 dienas be kompu, teliku 😀 kad ir su rupesciais ir biski stresais 😀 imetu kelias nuotraukytes is savo fotiko, cia musu tortukas 😀

13. Aug 2012, 21:52

beje duslintuva snd jau susitvarkem, o rytoj isvarom i kitas krikstynas, pusbroliai tie kur is UK atvaziave, yra nekrikstyti, tai ryt ju svente bus 😀