Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

03. Sep 2012, 14:05

nu ir mes 😃

03. Sep 2012, 14:04

grupe 😃 oi ten chebrai dar keli nejo fotkintis 😃 niekaip nepriverte 😃

03. Sep 2012, 14:03

cia kavalieriu jau susirado 😃 toks berniukas kartu susikabino rankytem ir dviese i grupe nuejo 😃

03. Sep 2012, 14:02

cia liepe is arti nufotkint 😃

03. Sep 2012, 14:01

niu va or as normaliau galiu prie pc prisest 😀 sekses lb gerai tik kaip ir Mildutei strioko buvo kai reikejo eit namo 😃 bet siaip n taip susitarem 😀 ryt jauciu bandysiu palikt jei nenores pietu nueisiu pasiimt salia juk gyvenu 😀 tik kad po to sistema nesigautu 😃 dauguma buvo atejusiu is lopselio . bliove du vaje vaje 😃 o dar trecias sprisidedavo kai tie du jau stipriai pradedavo 😀 del amziaus nusiraminau 😀 Ievukas kad ir jauniausia, bet ot ka daug visa savaite nuo vieno skirias 😃 kiti ir panasiai kam tik tik trys sueje o kam dar tik bus 😀 buvau valandikei palikus 😀 tai kai parejau tik paklasue kur as buvau 😀 o taip sake normaliai pabuvo 😀 pozu buvo belekiek tai ramiai nors viena gavos 😃 ir tai saldainis dantyse 😃

03. Sep 2012, 13:58

Sveikatėlės Aurelijai 😘 Smagu kad Mildutei patiko darželyje 😉 Labai gražios nuotraukos .Birutėle o tavo Kornelija visą panelė jau alia kokia graži mergina ot daužys vaikinams širdis 😉 😃

03. Sep 2012, 13:54

Labukas oi kaip smagu girdėt kai vaikams patinka darželį,nors mano irgi jau sako noriu pas lelias,bet kaži kaip būtų😃Aurytei sveikatėlės.Inetuk super nuotraukytės.oi jūs dalyviai👍.Mums irgi ramu namie abiems nieks neerzina aš irgi ramiai susitvarkiau,kol Joris traktorius per pc žiūrėjo,buvom lauke,bet kažko labai trumpai pabuvo ir grįžo namo.Daba laukiam sesės ir lėksiu į kirpyklą reik grifkutė nors pasikirpt.Čia mergina su draugėm buvo vaidinimas toks tai kaip gi nedalyvaus maniškė😃

03. Sep 2012, 13:26

Aleks, kol nera auksta temperatura aisku gydykites namie, o rytoj tada ir pas gydytoja nueisit 😀 aha ir man paciai smagu kad viskas siandien praejo gerai, kazi kaip rytoj 😀 ryt zadu palikt jau kokiai valandai ar net dviem palikti, nes varysiu pas gydytoja, o ten nuo 10 iki 12 laukt reikia eilej.. tai vyras turbut pasiims is darziuko 😀

03. Sep 2012, 13:07

paskambinau i ambulatorija tai korteles musu dar neatsiunte,tai rytoi is ryto eisim pas gydytoja😕 brrr

03. Sep 2012, 13:01

kokios fainuos nuotraukos😉 tai gerai kad darzelyje viskas puikiai praejo..o as galwojau kad mes ryt i darza eisim,o wat mazei 37.2 temper😕 juk negaliu nesveiko vaiko vest i darzeli.toi skambinsiu i ambulatorija ir jai yra musu kortele eisim pas gydytoja.o Aurelia kaip ir pakoso tai manau kad gerkle cia mums raudona.

03. Sep 2012, 12:52

islakusios drauges 😃

03. Sep 2012, 12:51

su teciu 😀

03. Sep 2012, 12:49

va, o vakar tai diena isvis ciudai vieni.. vnz uzsimane mildos kuma i rundales pili latvijoj, ede ede visa menesi kad rugsejo 2d. varom, nu ir ka, ryte atsikeliam tylu ramu, vyras paskambina jai, tai ta tik tada jau pradejo derint (nu zodziu viska turi suorganizuot..) tai vnz kuminas vaziuot negali, jinai viena, nu pz galvoja, nei as nei vyras ten tikrai nelabai norim, tai ja viena vezt.. naciort, sakom kita syki.. o ir mano vyrui kaip idomu po parka su "tarkom" vaiksciot D: vistiek norisi jam vyriskos kompanijos 😀 tada pradejom derint kita plana, pasukom mano broliui, pasiulem su drauge lekt i palanga, nu krc viska jau kaip ir suderinom, tai paskambina vyro sese, sako tai persigalvojo kuminas, vaziuojam.. nu vnz atboi palanga, vyras tuoj susinervino.. nu bet ka darysi, prisizadejom reik vaziuot, tas buvo apie 11 val ryte 😀 matomai biski per nervus kuminui pagrojo, tas ir sutiko.. sako jus ruoskites, mes pavalgom, susiruosima ir atvarom pas jumis, gerai, laukiam.. valanda namie, valanda lauke, ir poantra valanda popiet sulaukem kumos vienos, visa apsibliovus, kuminui nepriskambina, vnz jam ten kazkokiu irgi reikalu dar snd buvo uztai ir negalejo, nu vnz tai iki dbr nezinau kas ten per situacija buvo.. nu ka, i palanga lekt jau velu, vyras isvis patrikes, paskambinam draugam, sakom ka veikiam 😃 tai zinokit kaip fainiai gavos, varem su valtim pasiplaukiot, nu jie turi 😀 tai kad smagu, dar drauge naminio vyniuko isimete, tai ciut is valties abi islipom 😃 paskui gryzom dar pas juos, dar vyrai alucio, tai namo tik pries 10 gryzom, o dar kol milda ismaudziau, kol atsigulom jau ir 11 buvo.. 😀 bet lb smagiai gavos 😀

03. Sep 2012, 12:41

nu ir dar su mamule viena 😃

03. Sep 2012, 12:40

darzelinuke 😀 ai tiesa, ryte zadint vaiko isvis nereikejo 😃 jin matyt visa nakti lauke kada keltis, nes vakar jau sakem kad ryte eisim i darzeli pas vaikus, tai ryte tik nuskambejo zadintuvas 7.00 ziuriu i mane jau dvi akytes ziuri 😀

03. Sep 2012, 12:38

cia lauke sventeje 😀

03. Sep 2012, 12:38

grupeje 😀 ai kiek pasirode tai aukletojos lb fainos 😀 ta pagrindine tokia ir gera ir grieztesne kartu, jei negalima pirstu i burnyte kist tai negalima 😃 bet ir pamyluoja, panesioja vaikus 😀 kita aukletoja maciau tik is salies, bet pasirode irgi lb mielas zmogus, o ta kur visada buna, nu ta pagalbininke, bliamba nei nezinau kaip vadinas.. nu vadinkit auklyte 😃 tai isvis kokia superine, su vaikais duodas 😃 visus nuo ciuozyklos ciuzino, knygeles skaite 😀 nu zodziu, ant kiek bijojau, tai dbr jau zymiai zymiai drasiau 😀

03. Sep 2012, 12:35

Labas mamuliukai 😀 mes jau po sventes 😀 buvom nuo ryto ir grupeje, susipazinom su aukletoja, su kitais "grupiokais" 😀 tai visi labai panasaus amziaus kaip milda, kiti daugiau kalba kiti maziau, buvo ir tokiu nepilnai 2 metuku, grupeje is viso 16 vaikuciu 😀 visi gana savarankiski, ant puoduku sedi, patys valgo, tai ir pusrytukus gavo, aisku buvo kitiems ir asaru, viena paliko vaikuti, tas i asaras, ziuriu milda irgi jau lupa patempus sedi 😃 bet paskui apsiprato, isizaide, buvau 20 min ir pabegusi, nieko, ramiai pabuvo 😀 paskui ejom i kiema, svente buvo, soko, dainavo 😀 tai isejom is darzelio su gailiausiom asarom, tik kai prizadejau kad rytoj vel ateisim, ir gales buti kiek nores tada jau biski aprimo 😃 va taip 😀 nu ir keletas nuotraukeliu 😀 su tetuku 😀

03. Sep 2012, 08:52

Labas rytas😀 Sėkmingo pasibuvimo darželyje tiems kam šnd pirmas kartas 😘 Mano pupa noriai ėjo į darželį , bet pasiliko taip keistokai išsigandus , o gal čia man eilinė paranoja 😕

03. Sep 2012, 08:18

la rytas..linksmai pasibukite darzelyje🎉

03. Sep 2012, 08:16

Labas rytas 😉 sirdele dreba 😀 bet snd tik sventej pabusim 😀 paziuresom kokie klasiokai ar kaip juos pavadint 😀 ir dar su akletojom susipazint

02. Sep 2012, 20:18

Gal ko uzvalge mergyte, gal skarndukas sustojes buvo. Uo Rasvyda kokius didelius darbus nudirbot.

02. Sep 2012, 20:00

mano vaikui temper nukrito,jau zaidzia😃 viena karta issiveme..tai kas mums buwo

02. Sep 2012, 17:54

nežinau kas cia mums gali buti,bet galwoju kad gerkle gal paraudo.nes popiet kaip atsibudo kaip ir kosit norejo,nezinau😕 db miega mano mergina.o as ir guliu,kaip ir akis merkes,bet uzmigt negaliu.visokios mintis i galwa lenda

02. Sep 2012, 17:21

sveikutes mamytes 😉 vakar su puske kai dejom po 2butelius sampes 😃 snd visai nebejuokinga 😃 ojejej ojejej... sunku biskutuka 😃 jetus jetus ryt jau i darza taip neramu sirdy. kazi kaip jai ten seksis? ryt bus tokia kaip ir svente o poryt jau prasides rimti reikalai... nu kas cia dbr Aleks tavo mergytei?

02. Sep 2012, 16:58

oi tu Dievuliau jau man ir baisu,kaip aš pagalvoju apie tas ligas visokias,jei bus kaip pernai tai geriau nereik.Laikykitės Aleksandra

02. Sep 2012, 15:14

nu ir ka jus galvojat,atsikele mano viščiukas su 37.9 temper 😕 brrr

02. Sep 2012, 13:37

kadangi pamiegot niekas neleido , tai pertvarkiau Einoro kambarį porą valandų dirbom su vaikais net sušilę 😉 dabar jau pupa miega , tai ir man atokvėpio valandėlė 😀

02. Sep 2012, 12:46

atsigulem su maže pagulet,ziuriu mano braške ziovauja,na ir ka uzmigo😃

02. Sep 2012, 11:43

o mes katik iš baznycios atejome😉