Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

04. Sep 2012, 17:02

nu jau virsi cepeku kokiu Rasvyda sitiek bulviu 😀 reiks man jauciu pasiterst kokia diena gal su cepekais Ievuka nuvedus i darza 😃

04. Sep 2012, 17:02

kai gime Ievukas buvo 51cm, o 7men buvo 72cm 😀 bet kaip auga taip dar nebuvo sustojus 😃 tai jau kitus pralenkem 😀

04. Sep 2012, 16:56

Gime 54cm. Jo aukstas, as tai nedidelio ugio, o tetis aukstas,matyt todel.

04. Sep 2012, 16:48

Sarune, bet aukstas toks tavo vaikinukas, jei jau beveik 80 cm, nes mano panai dabar 2 metai ir 7 menesiai o ugis tik 89 cm 😃

04. Sep 2012, 16:34

Super 😀

04. Sep 2012, 16:32

Rasvyda, ar man taip tik atrodo ar jus cia jau kelinta ta bulviakasi nukasinejat? 😃 uo, tai ir uz tave reiks kumscius palaikyt 😀 o kur cia eisi? kas per darbas? O mes turejom du vardus, kai gime viena uzdejom , o kai krikstyjom antra 😀 ir gavosi vaikas su abiem isrinktais vardais 😃

04. Sep 2012, 16:21

O mes nezinojom kas gims,berniukui turejo vieninteli sita varda.😀

04. Sep 2012, 14:57

Mes is panevezio. O gime tai 17d.

04. Sep 2012, 14:44

kelinta sausio Laurynas gimes?

04. Sep 2012, 14:43

nu va kaip smagu 😀 kur jus gyvenat Sarune? mes cia issibarsciusios po visa Lietuva 😃 as ir Ineta esam siaulietes 😀

04. Sep 2012, 14:36

Sveikos. Mano mazylis vardu Laurynas,jam greit 8 men. Turim 2 dantukus,augam kaip ant mieliu, ugis gal jau netolo 80cm.

04. Sep 2012, 13:45

mano pupa irgi jau deda i aki 😀 as sriubike verdu 😀 pripratau kad vyras namie dbr per ta savaite, tai taip keista kazkaip, taip ramu namie..

04. Sep 2012, 13:37

Aleks, as manau pranesk 😀 nera juk sunku pasukt. ir taip vargai su darlio vieta, o cia nuo pirmu dienu neinat maza ka...

04. Sep 2012, 13:30

niu va mano pupa ir jau miega 😀 ir norejo pasilikt, bet tas neviliojo, kad vaikai miegot eis 😃 tai parejom namucio 😀 as ir galvoju sia sav iki pietu miegucio o kita kaip priklauso 😀 ziuresim kas gausis 😀

04. Sep 2012, 12:59

Pietus pagaminti 😛 reik eiti iki bibliotekos ,kol dar nesutingau . Ko tai man paskutiniu laiku miego norisi , negaliu prie naujo grafiko priprasti 😉

04. Sep 2012, 12:12

mum aukletoja sake kad nera privaloma pranesti kad vaikas serga, bet sako nu mum aiskiau kai zinom, nebereik klausinet kodel neina vaikas 😀 bet sake yra kas ir nepanesineja 😀 pazyma po visko pristato 😀

04. Sep 2012, 12:08

nu va mes jau ir namie 😀 Laura, o kaip tave suprantu! palikau milda ir tas valandas kaip ne sava, sirdi atrodo spaudzia, tooookia tustuma.. palikau nuo puse 9 iki 11. Auklyte sake auksinis vaikas, jokiu asaru nieko 😀 ir aisku vel namo eit nenorejo 😃 bet ai galvoju paskui vel vaiksciok, ryt gales iki pat 12 but 😀 beje palikau 2,5 val nes taip aukletoja rekomendavo, sako pora valandu pirmam sykiui pakaks per akis 😀 o likusias dienas iki pietu paliksiu sioj savaitej, o kita jau meginsim ir pietuciu pasilikti 😀 ale nagla mano merga jauciu.. reik, priejo pasieme ir jai dzin kas vaikas klykia ne savo balsu, atgal neatiduos 😃 nu kazkaip tikejaus kad pirmos dienos bus sunkiausios, o cia, geriau nei tikejausi 😀

04. Sep 2012, 12:07

pirmadieni i darža keliausim..

04. Sep 2012, 12:06

o mes jau is gydytojos atejom,nu gerkle raudona.kraujo tyrimai geri😉 dar šia sawaite busim namie.o pentadieni eisim del pažymos ir jai wiskas bus čiki tai pektadieni i darža keliasim.Bet man db klausimas,ar skambinti i darzeli ir pasakyt kad sita sawaite dar neateisim ? Kaip cia daryt?

04. Sep 2012, 11:49

maniske ir po kol kas nebliove 😃 as blioviau 😃 cia mama su suskystejusia sirdim 😃 arba smegenikem 😃 😃neuzilgo eisiu merginos pasiimt 😀 jo geriausia basutes ir kuo tvirtesnes... nzn as nesu uz crocsus kaip avalyne kiekvienai dienai. nu nieko Biruciuk, kaip bus taip. svarbu bandei 😉 o ko ten nesugebet, niekas negime mokedamas, bet manau pastangu idejus juk ne formules ivedinet 😉

04. Sep 2012, 11:44

Labutis visoms.Sveika Šarūne iš kur būsi,malonu susipažint.Nu aš jau po pokalbio😀tai nž kaip visad paskambinsim😃o šiaip net nž kaip ten dirbčiau ir ar sugebėčiau😃Tai Edilija lengviausia kol kas adaptavosi darželį,pas ją niekad nebuvo ašarų,kad reik likt.Šaunuolė panelė.Inetuk geriausia basutės,neprakaituoja ir nekrenta nuo kojyčių

04. Sep 2012, 10:40

ai pasiskambinau tai giminaitei pasitartem eisiu pries pietu miega pasiimt. tegul po biski adaptuojas ir man bus ramiau 😀 kad streso vaikui neivaryt 😀 nu va sirdele mano is kart nurimo 😀

04. Sep 2012, 10:12

Sveika Sarune 😉 as Laura auginu dukryte Ieva. jai tuoj bus 2metai 8menesiai 😀 isvedziau i darzeli tai dbr stresuota mama biski

04. Sep 2012, 10:11

Labas rytas mamukai 😉 o as jau strese ☹ vaika palikau ramiai, viskas tvarkoj, pries iseinant bucki dave. bet galvoju a gerai ja taip is kart iki vakaro palikt? a neatsoks vaikui fantazija kai iskart taip ilgai? o gal kaip tik taip geriau nei pora sav iki pietu o po to kai reiks miegot bus tragedija... nzn ne ka daryt dar ta tyla namie... kazko visai istizau ☹ neveltui sako, kad mamai sunkiau nei vaikui...

04. Sep 2012, 08:01

Labas rytas 😀 Ineta pas mus darželyje tai duoda vandenuko atsigerti , tik neleidžia iš namų atnešti sulčių , arbatų . Malonu susipažinti Sarune 😉 Edilija jau darželyje pabudo prieš 7 ir iš kart pradėjo šaukti einam į darželį , noriu pas vaikus , tai 7:30 jau grupėje panelytė žaidė 😀

04. Sep 2012, 07:34

Labas rytas 😉 vakar nusivylusias kol paziejau, tai snd keltis ojojoi kaip sunku.. milda dar miega 😃 eisiu jau zadint 😀 bliamba a tai ten jiem neduoda gert? tik su valgiu? biski lievai.. Sarune, sveika prisijungusi 😉 kaip auga tavo mazylis?

04. Sep 2012, 07:12

La rytelis 😉

03. Sep 2012, 23:00

Na as esu Sarune, man 25 metai, siuo metu esu dekrete, o siaip dirbu, ieskausi darbo pagal specialybe, nes tik ka baigiau mokslus . laisvalaikiu megstu fotografuoti, dekupazuoti. Tai tiek kol kas 😀

03. Sep 2012, 21:22

Sveikos.as naujoke. Mano sunelis gime siu metu sausio 17d. Ar priimsite I buri?

03. Sep 2012, 20:16

tai gal dienu skaicius ne 21 😀 kiek dienu si men as net nezinau.. 😃 nu kai reiks moket pasimatys viskas 😀 bet kaip suprantu pvz uz sia diena tai reiks moket tik uz pusrycius, tai vel kazkiek maziau gaunas 😀 ir rytoj tik uz 2 maitinimus mokesim, nes vakarienes juk nevalgysim 😀