Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

31. Aug 2012, 18:44

rukanciam zmogui cigaretes padeda, o nerukanciam is ju jokios naudos 😀 kazkadais juk ir pati trakiau kaip kaminas, tai univiere per sesija, pries egzaminus ohoho kaip gerai budavo 😃 o dbr kazkaip isvis man tas rukymas feee.. kai pagalvoju tai nesuprantu isvis kaip rukyt galejau..

31. Aug 2012, 18:42

Aleksandra mano brolis irgi susinervinęs ar susijaudinęs mikčioja,o man pvz užstringa kalba,nu nutylu kažkuriam laikui kaip gaudydama orą😃nesinervink išaugs

31. Aug 2012, 18:08

ačiu uz palaikyma..tikrai ačiu

31. Aug 2012, 18:07

blin sakau vyrui,kad tau blin lengwiau-kaip tik susinerwina eina parukyt,daugiau del kazko pergywena jau matau kad daugiau ruko gal cia cigaretes ir padeda netaip nerwuotis ka as zinau.dar pora bonkiu alaus atsigeria dar lengwiau pasidaro.o man ka daryt!!!kaip man wiska sita istwert.

31. Aug 2012, 18:01

Aleksandra, sunku.. bet nu o ka dabar daryt... tikekimes isaugs mergyte mikciojima ir bus viskas tvarkoj 😉 tau manau irgi ne pro sali butu kokiu raminamu arbateliu, arba va sedatifo pagert, nes isivarysi pati sau liga su tuo pergyvenimu..

31. Aug 2012, 17:52

ai žinot vakar kaip vaziavom pas anyta,vyras pradejo pasakot apie ju vadybinika-jam kazkur 35metu ir zmogus mikcioja,o kaip susinervina tai vyras sako kad neimanoma jo suprast.tai man iskart taip suspaudzia sirdy,kad jus tik žinotumete-taip pergyvenu del savo vaiko.juk pas mus tas pats,kaip tik esterijos taip ir su mikciojimu blogiau.vat db guliu ir žliumbiu,gerai kad vyras nemato.

31. Aug 2012, 17:40

Egle as ir nakti miegosiu😃 va matai dar nemiegu..panos tik nesijuokit,zinot as taip noriu ilgu plauku,noriu kasos 😕 gal po 5metu ir turesiu ech

31. Aug 2012, 17:23

mano zuika irgi dar miega 😀 bet uzmigo tik pries 3.. eisiu jau tuoj duris pradaryt, gal vel pabus kaip vakar 😀 o as dbr isigudrinau plaukus sukt su tiesinimo znyplem 😀 pamaciau kaip garbanas formavo per krikstynas kirpeja, pameginau, visai neblogai gavosi, tai dbr kiekvienu galvos plovimu suku 😃 kol atsibos 😃

31. Aug 2012, 17:17

išsitrinkau plaukus , šnd į lauką nebeisiu , reiks eiti iki kaimynės pasiskolinti plaukų tiesinimo žnyples , užsimaniau ilgesnių kasų 😀 Aleksandra ką naktį veiksi , dieną pamiegojus ? 😉

31. Aug 2012, 17:01

mano velniukas jau uzmigo.as ir einu miegot

31. Aug 2012, 15:28

ai nebevaziuojam pas draugus pasirodo, kazkokiu jiem ten reikalu atsirado 😀 tai ka dbr reiks veikt? 😃

31. Aug 2012, 15:16

Egle, ir man taip visad! kaip sakoma moteris turi tik dvi problemas "Neturi kuo apsirengti ir neturi kur sukabinti rubu" nes pilna spinta o vistiek nera ka apsirengt 😃 Mama kirpo Milda, nu jinai moka kirpt, as tai nemoku, net zirkliu plaukams kirpt neturiu 😀 paprastai apkirpo, grifkute patrumpino ir visus plaukus pakirpo, ten pas ja isvis tu plauku mazai, bet va tokie vieni ilgesni kiti trumpesni, tai i visas puses, taip netvarkingai, tai dbr pritrumpino, ataugs graziai 😀 jau kuo kuo bet kasom pasigirti tai negalim 😃 man snd irgi lauke visai silta 😀 mudvi su milda po trumpom buvom 😀 dbr jau namie esam, pupa miega, vakare turbut i svecius leksim, pas draugiukus i kita miesta 😀

31. Aug 2012, 14:43

I drauges mergytes 1 metuko gimtadieni 😀

31. Aug 2012, 14:18

Kazka praleidau,kur Laura šnd einat?

31. Aug 2012, 14:09

Mes cia su Eglute panasia veikla uzsiiminejam 😀

31. Aug 2012, 14:07

Aš išlyginau Einoro uniformą reiks dabar tik sugalvoti ką man pačiai ryt apsirengti , kaip visada spinta pilna rūbų o apsirengti nėra kuo 😃 😉

31. Aug 2012, 14:02

As kalna didziausia islyginau, ievuka uzsimigdziau, issimaudziau. Reiks eit pasigrazint ir ka sugavot apsirengt tiek man tiek panelei 😀

31. Aug 2012, 13:37

as ir šnd nieko nedarau,vakarykstes sriubos yra😉 mes dar nebuwome lauke

31. Aug 2012, 13:36

Ineta o kaip tu ten kirpi Milda? 😉

31. Aug 2012, 13:20

mes vėl lauke prabuvom , grįžom tik tam kad Edilija pamiegoti galėtų 😀 valgyti šnd nereikės daryti vakarykščio maisto yra užtektinai 😛

31. Aug 2012, 13:03

ai nieko praeis ko gero pms,nes turi pasirodyt mm,tai nežinau kur dėtis😃man šnd net karšta lauke.Oi Mildutė puošiasi prieš darželį,bus graži panelė,nors ji visad graži saulutė

31. Aug 2012, 12:12

nu Edilija tai negaliu 😃 😃 ot mergina pavaro 😃 o mes pas mamuka, kerpa milda 😀

31. Aug 2012, 10:51

išsiviriau burokus reik eit prisirinkt obuolių tai padarysiu salotas,bet kaip tyngiu vėl man šnd nervas ima,vaikai nuo pat ryto nervus kabina samčiais😃

31. Aug 2012, 10:49

Oi Edilija kaip visad su savo p[okštais👍šaunuolė panelė😃Koks saldus miegas tavo vaikų Rasvyduk👍.Aleksandra mano Joriui irgi buvo užėjęs sysiojimo periodas į lovą,paskui kažkaip savaime viskas susitvarko.

31. Aug 2012, 09:51

Laura ne tik nuraudau , beveik mykčioti pradėjau 😉 😃

31. Aug 2012, 09:35

😃 😃 😃 ne nu Edilija 😃 Mamike ko gero graziai nuraudai 😃 😃 o man atrodo kad mergina geriau mazesne nei didesne. Vaikinukam tai sutinku... O as suku galva ka cia snd Ievutei uzdejus... Nesugalvoju. O per rugsejo pirmaja tai suknike jauciu desiu kur mama Ievukui nupirko ilgom..rankovikem. Nes kiek ziurejau nebus baisiai silta.

31. Aug 2012, 09:35

😃😃 juokinga ta Edilija😃

31. Aug 2012, 09:27

Ai dar jums nuotaikai nuo ryto pakelti papasakosiu eilini Edilijos bajerį 😃 Kai pakėliau Ediliją paprašiau kad sysių padarytų į indelį , nes žinau ,kad vistiek reikės tyrimams šlapimo ,o poliklinikos tulike nepatogu bus daryti . Na padarė jinai ir sako- mama aš noriu ir kakų į indelį daryti , aš juokais jai sakau jei gydytoja paprašys tada kakų ir darysim į indelį , tai įsivaizduok baigė gydytoja Edilijos apžiūra ,o ta ir klausia gydytojos tai kur čia dabar man kakot ? 😃 😃 😃 bet taip netyliai klausia , kad net vyras koridoriuje girdėjo😃 😃

31. Aug 2012, 09:25

jau geriau aukstesne nei per zema man atrodo 😀 o mes nu va jau trys dienos pietuku miegam, bet vakar jau irgi ejau is pietu zadint, kai uzmiega tai kaip lokys, vakar beveik 3 val ismiegojo.. tai jau ant galo pradariau duris i miegama, kad girdetusi kad vaikstom, tai uz kokiu 5 min ir prabudo, bet ne pikta, su sypsena , gal ir taip jau butu tuoj prabudusi 😀 kazi kaip oras pirmadieni bus, mastau kaip cia puost pupa 😀

31. Aug 2012, 09:19

Tai jei Ediliukas pagal amziu auksta, tai tada ka apie Ievuka sakyt 😃 mano mergina metras. Reiks kada prie progos su gyd pasneket. Ana kat pries koki gera pusmeti kai klausiau tai sake ji is aukstesniu bet yra dar didesniu jos amziaus. Tai ir nurimau 😀