Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

05. Sep 2012, 09:07

kol kas dar nesuprantu ar man labai jau patinka ta ramybe.. aisku iprasiu, juk sitiek laiko diena is dienos kartu, dabar iprastusi kitaip 😀 nu ka, susiruosiau, uzkandau, leksiu i trasa 😀 turiu beveik tris valandas 😃 varau siaust po padevalkes 😃 Milda tik ant 12 pasiimt, snd jau ir pietukus valgysim 😀

05. Sep 2012, 08:58

Labas rytas 😀 o mes vakar 9.15 atsigulem i lova, ir jauciu puse 10 as jau buvau luzusi 😃 nesuprantu is kur toks miegojimas.. ryte 7 reikia keltis o as vistiek dar miego noriu 😃 o milda tai pati puse 8 atsikele, ziuriu atvaro pas mane i vonia, nusiprausem, staigiai persirengem ir i darziuka 😀 nes niekas neidomu, net kempiniukas ryte 😃 stovejo salia ir lauke kol galva issidziovinsiu 😃 nu su tokiu norejimu eina i darziuka 😀 tai mes 8.10 jau buvom darzely 😃 sikart jau visai nebuvau grupej, nors maciau dar 2 mamos buvo grupeje su vaikais, o dar ne visi susirinke, nu kiti baisiai verkia, bet is dalies biski blogai kitu vaiku atzvilgiu, kai vaikai su mamom, tai ir saukia mama ateik, mama cia mama ten, ir kiti tada prisimena, jiem skaudu.. as kai atejau viena mergyte net norejo per duris begt su manim mamos ieskot 😀 nu nieko, si savaite tokia, kita savaite jau viskas stos manau i vezias 😀 dzin man tie kiti vaikai, svarbu maniske neverkia 😀 bet vistiek va gryzau, atrodo ir apetito nera, nu taip biski liudnoka.. per tylu per ramu man namie 😀

05. Sep 2012, 08:45

kaip ir neblogai 😉

05. Sep 2012, 08:29

La rytuks 😀

05. Sep 2012, 08:03

čia tai bėda Rasvyda , gal iš kaimynų pasiskolink skėtį 😉 pas mus kol kas nelyja , bet niaukstosi tai gali greit pradėti lyti .

05. Sep 2012, 06:49

Labas rytas 😀

04. Sep 2012, 22:25

o Milduks normaliai 😃 surio pirsteliai 😃 😃

04. Sep 2012, 22:25

maniske tik tik uzmigo 😀 nu is kur tiek energijos 😃

04. Sep 2012, 21:02

mes irgi ka tik is kiemo grizom😀

04. Sep 2012, 20:47

ne nu mano vaiks tai duoda vaizdu.. vakar valgydama surio lazdele isikando i nyksti, snd vel valge, ir sugebejo isikast i bevardi 😃 kaip taip valgyt reikia nedaeina man 😃 snd isvis visa diena tokia silta, is darzelio kai ejom tai isvis sukaitom 😀 ryte tai taip ka zinau, su megztuku ir su svarkiuku nebuvo per karsta 😃

04. Sep 2012, 19:22

Ineta dar neiskepiau 😉 o dariau transparent tai vaizdo nebus 😀 aha tikrai fainas vakaras vis del to bent valandikei issitempiau mergina pasivaiksciot 😀

04. Sep 2012, 19:18

Rasvyda ir aš už tave kumščius laikysiu , gal dar ir kokią maldą sukalbėsiu 😉 Mes tai po darželio lauke prasibastėm neseniai tik parėjom . Gražus vakaras šnd 😀

04. Sep 2012, 18:23

Laura, prasom pasirodyt saukstuka 😉 as dbr dariau su varlyte pasikabinusia medali 😃 nu toks uzsakymas, irgi nieko nepadarysi 😃 dar reik viena kriksto sauksteli padaryt, ir dar krikstynoms kur eisim dar net nepradejau 😀 nu nieko, dbr turesiu kada daryt 😀 o dar kaip nevykele prisiemiau krikstadeze padaryt, nu ta tokia normalia, ne tokia didele kaip Lauros 😃 buvus klasioke prisiprase, o kai sutikau tai sumaste kad dar dvi mazikes mazikes i ta deze reik idet, viena pirmajam dantukui, kita pirmai plauku sruogai 😃 nu blyn.. dezuciu ner kur pirkt, reikia uzsakinet internetu, o saskaitoj pinigu nulis, reik inest.. tai va ir tempias darbai.. ech, nu nieko, gal kaip nors iveiksiu 😃

04. Sep 2012, 18:15

Alek, kaip tavo mergina laikos? as padariau Ievutei sauksta 😃 oi isdevalke biski, bet nu pati prase 😃 ka galiu padaryt 😃 reikalavo smurfytes 😃

04. Sep 2012, 18:14

apie darzeli as ir nieko nesakau 😀 jau po pietu miego tik akis atmerkus sako as noriu pas draugu i darzeli 😃 sakau tai ten tavo draugai, sako taip 😃 😃 😃

04. Sep 2012, 18:09

Laura 😃 😃 😃 o i darzeli Ieva nori? 😃 as tai net negaliu uzsimint apie ji nieko, nes akys tiesiog nusvinta, atrodo nors imk ir dbr vesk 😃 rytoj tikrai paliksiu ilgiau, iki pat pietu, o paskui ant 12 nueisiu pasiimt.. jei eis 😃 eisiu sakiau prasiblaskyt, nuvarysiu pasibastyt po kokias padevalkes ramiai sau 😀 reikia iki sodros nuvaziuot, susitvarkysiu reikalus 😀 kazkaip net keista kad tiek dabar laisvo laiko tuesiu 😃 nu ta prasme, galesiu savo reikalus tvarkyt, nereiks tampyt vaiko is paskos 😀 ir jai ten smagu, tiek zaidimu, namie tai jau tos arbateles po 50 puodeliu i diena baigia nusibost 😃

04. Sep 2012, 18:04

aha Rasvyduk sekmes 😉 jetus reik ziuret ka rasau bo ir ismanes pasijuoksit 😃 😉 as ir jau pradedu galvot kazi kaip yra geriau? ar kai vyra matai taip kaip as per para pora valandu ar kaip Ineta... nu tikrai gryzta veliausiai tai jau gult reik ryte jau isvaziaves... bet ka daryt... darbas yra darbas... o maniske normaliai, sakau Ievute einam i lauka, o ta ne 😃 as apakus 😃

04. Sep 2012, 17:54

Rasvyda sekmes tau rytoi😉

04. Sep 2012, 17:46

Ineta, kiekvienam savo kaip sakant😀 man tai patinka kai vyras namie. O jam jo darbas gaisrineje laba patinka, para pabunam atskirai, po to visi trys😀

04. Sep 2012, 17:38

sarune, o man visai nesunku tau priminti savo varda 😉 ai gal kitu vyrai kitokie, maniskis namie sedet nemegsta, jis kai nedirba tai jam reik veiklos, tai per tas dienas nei namai netvarkyti, bastomes tai pas tevus tai pas draugus tai dar kazi kur, ner nei kada namie pasitvarkyt 😃 o jei ir sedim namie tai jis jei kokius indus pades isplaut, pavalge ir padejo i kriaukle, nu toks nera kad jau apie namus eitu, tai man is jo ne tik kad pagalbos jokios, bet tik eit kaip paskui antra vaika 😃 bet jis toki darba dirba tik kiek daugiau nei puse metu, anksciau irgi dirbado tokius darbus kad kasdien namie gryzdavo 😀 bet budavo suruges, nepatenkintas.. 😀

04. Sep 2012, 17:33

Ineta, soriukas man kol kas sunku vardus atsimint...na taip sutinku,kad kai darbas patinka tai ir nuotaika kita. O del to liudejimo tai taip,kai ipranti tai tada jau gerai,kol vel nereikia atsisveikint. Mano vyras dirba parom tai jeigu jau dirbtu kitaip ir butu retai namie,manau isproteciau kol priprasciau kai prie tokio gerio ipratau.

04. Sep 2012, 17:29

mamukai, girdejot Maiklas Dukanas mire vakar.. nu tas didelis juodaodis is zalios mylios.. vaje kaip gaila ..☹

04. Sep 2012, 17:25

Sarune, as Ineta 😀 mano vyras tolimuju reisu vairuotojas, gryzta mazdaug kas savaite, kas 9 dienas 😀 dabar isvis ilgai buvo, rugpjuti 2 savaites atostogavo ir dabar va praejusi sestadieni gryzo, prabuvo visa savaite ir tik siandien ryte isvaziavo 😀 Dabar pakeite darboviete tai dirbs taip: du reisus vaziuoja, viena reisa buna namie, nu tai pora savaiciu dirbs, savaite namie, jei taip apytiksliai paemus 😀 Stengiuosi galvoti kad neliudna, nors kartais aisku liudna, ypac kai ilgai prabuna namie, paskui tokia tustuma, kol iprantu... bet nieko nepadartysi, vyrui darbas labai patinka, o kai jis laimingas, ir mes su dukrele laimingos 😀

04. Sep 2012, 17:21

Dropke,o tavo vyras uzsienyje dirba? Neliudna?

04. Sep 2012, 17:21

Rasvyduk didelės tau sekmės ryt

04. Sep 2012, 17:18

Rasvuda 😃

04. Sep 2012, 17:18

Rasvyda nepradek, baik kabinetis 😃 ir pati jau pastebejau, kad primaklinau su klaviatura 😃

04. Sep 2012, 17:16

as irgi noreciau cepeku, bet reik cia kokiai uosvienei gal uzsimint 😃 nes nu man dviem porcijom daryt, sau ir Mildai.. kazkaip nezina.. kad seimyna butu didesne.. nebent laukt kol vyras pranes kad jau gryzta, tai isvirciau tada 😀

04. Sep 2012, 17:13

Na ir as laikysiu kumscius kad gautu darba Rasvyda😉

04. Sep 2012, 17:08

ai mano Milda nedaug atsilieka, gime 52cm 😀 uztai svoriu jauciu lenkia net dauguma vyru 😃 😃 Rasvuda, visai geras darbiukas butu, optikoj 😀 nu tikiuosi pasiseks tau 😉