Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

06. Sep 2012, 09:45

man senai puske sake, kad sako kai gimdziau jaunesne nebuvo tu tokiu paranoju del vaiko. susirgo tai susirgo ir po to ji pasigimde mergyte po 10metu nuo sunaus tai sakes, tokia kaip as. tai sako senatve paveike 😃

06. Sep 2012, 09:44

nu kaip idomiai.. nu bet jei taip yra, gal taip ir gerai 😀

06. Sep 2012, 09:43

Laura, aha uzkretei mane savo paranojiskumu 😃 reik man su tavim nebedraugaut 😃 juokauju 😀 seipmanau va atejo amzius jau man, pernai dar buvau jauna, siemet metais pasenau ir paranoja atsirado..

06. Sep 2012, 09:42

nera atskiros miegojimo patalpos... mane tas ir nustebino. viskas tas pats kaip pas jus tik nera miegamos patalpos.

06. Sep 2012, 09:39

kaip toj pacioj Laura? nera atskirta ta miegojimo patalpa? pas mumis tai viskas atskirai, visur durys, is koridoriaus ieini i rubine, tada per duris eini i grupes zaidimu kambari, vienoj pusej durys i miegamaji, kitoj pusej i vonia/tuoleta, dar kitoj pusej virtuvele seiminikutes. Vakar kai nuejau Mildos pasiimt, biski suvelavau, tai vaikai kas lieka pietu, jau buvo miegamajam, durys uzdarytos, mano milda tik zaide 😀

06. Sep 2012, 09:36

o pas mus toj pacioj patalpoj...

06. Sep 2012, 09:34

šnd ir man tinginys užėjęs , niekaip negaliu prisiversti ką nors namie nuveikti 😉

06. Sep 2012, 09:33

pas mus darželyje šalia grupės yra miegamasis kur miega vaikučiai 😉 Na pietukus miega be sauskelnių Edilija ir neprisivaro tik su naktimis kol kas nelabai gaunasi , na nėra ko pergyventi žinau 3 metų mergaitę kuria dar į lauką su sauskelnėmis veda nes ir sysiu ir kakų daro į kelnes .

06. Sep 2012, 09:31

reik tos mamos reik Ineta, nepergyvenk 😉 juk mama pati brangiausia kas begali but. tik vaikui nauja, idomu 😀 man ir rankos nieko nekyla daryt, nors indu kruva kriauklej girdziu kaip is kambario saukia 😃

06. Sep 2012, 09:25

oij Laura, tai tau snd sirdis plysta.. o man plysta nes tik iejom i grupe iskart nulekem nuciuoze nuociuozyklos ir tiesiai pas seimininkute ant ranku 😀 man ate parode ir fisa, tiek tos mamos tereik.. aukletoja tai tokia interesna, nu gera nieko negaliu sakyt, bet va seimininkute kokia, tai visi vaikai apie ja ten apspite, mano metu jinai, jauna, su vaikais uzsiimineja, ant ranku visus nesioja 😀 tai jau Milda kaip supratau susidraugavo su ta "teta" nes kazka vakar bande pasakot ka ten teta dare, bet nelabai supratau..

06. Sep 2012, 09:24

ziurek tikrai Ineta nuo manes uzsikretei stresavimu 😃 skaitau ir galvoju, kad as cia parasiau 😃 juk as taip reaguoju jei tik Ievukas sukosija 😃

06. Sep 2012, 09:23

mamukai, o kaip pas jus darzelyje, ar pietuku vaikai mieg toj pacioj patalpoj, ar kitoj?

06. Sep 2012, 09:22

Labas rytas 😉 Aurytei 😘 aciu uz pagyras del saukstelio 😉 o as snd palikau mergina verkiancia ☹ atejom vienas vaikas verke, po to kita mergyte atejo jau bliaunanti, o man cia reik iseit nu ir Ievukas prisijunge. sako mamyte, as noriu su tavim eiti ☹ tai kazkaip kaip nesava tokia esu ☹ Ineta, pamenam pamenam, kad tavo Mildute jau beveik metus be pampio 😉 as saviskei nededu pampio nakciai. bet keliu nakti. tiksliau keliau nakti, dbr pries man uzmiegant ja miegancia pasodinu ir neprivaro. nu buna lb reti kartai. jau atkalus sistema esu 😃 kiek kartu sisioja isgerus gertuve arbatos 😃 bent mano Ieva jei paverkia visad nosyte uzsigula, bet iskart ir praeina 😀

06. Sep 2012, 09:18

nu bus matyt, jei prades ten snargliuotis tai manau aukletoja paskambins kad pasiimt, o gal cia mamai paranoja ligu prasideda 😃 kaip ir diena biski sukrenkscia - viskas as jau galvoju kad bronchitas 😃 bliamba paskutiniu metu nu tokia stresininke palikau, siku reik nereik.. o visada tokia pxuiste budavau.. kas cia dbr man.. uzsikreciau nuo Lauros paranoja 😃 ale va sedziu, ir negaliu eit nieko daryt, rankos nekyla nei kokio kampo namie patvarkyt.. einu bent palipdysiu jauciu, uzsakymu dar biski turiu.. ai dar pradejau megzt Mildai megztuka, paziejau nuo tu mano nertu kepuriu tiek like siulu.. visokiu spalvu po 1 matkiuka, tai padarysiu koki dryzuota marga 😀 siulu pirkt nereikes 😀

06. Sep 2012, 09:10

Labas rytas 😀 Aurelytei buckis 😘 oho, tai mes tada gerokai visus lenkiam, ne ugiu, ne svoriu, ne kalbejimu, o va sisiuku reikalais 😀 nepamenu kada yra pridariusi i lova ar i triusikelius 😀 kiek kartu i lova pridariusi, nuo tada kai naktim nebededu (nuo metu ir 9 men) ant pirstu vienos rankos jauciu suskaiciuociau 😀 tuoj bus metai kaip visai be pampiu 😀 nakti buna ismiega visa, bet daznai ir keliames, kad ir sianakt 3 val kelemes sysiuko, nes vakare isvare visa puoduka pieno 😀 Milda kietai miega, nieko negirdi, bet va sisiuka pajaucia 😀 tfu tfu tfu kad neprisikalbet, bus vaikui snd streso kai pietu reiks miego darzeli, mazu ir prades is nervu sysiot naktim i lova.. Rasvyda zinok maniske irgi kazkokia neaiski, nakti kai prabudo sysiuko daryt tai aisku biski verke kad reikia sedet ant puodo, o miego nori 😃 tai paskui atsigule ir nosike pasikimsusi buvo, tokia uzgulusi, jau maniau kad snd nevesiu i darza, bet ryte prabudom, kvepuoja normaliai, tai nesupratau, ar cia nuo asaru, ar cia jau ruosias mano pana sloguot..

06. Sep 2012, 08:50

nu tikėkimės kad Pauliukui tik rytinis užgulimas,kad tik neįsisirgtų

06. Sep 2012, 08:42

Labas rytas 😀 Aurelija su meniasiadieniu 🌷 .Aš ir dar nakčiai dedu Edilijai sauskelnes , nes jinai labai gyliai įminga nepabunda net prisisisiojus , bet būna, kad su tuom pačiom sauskelnėm visą savaitę išmiega. Laura gražus šaukšteliai 😀

06. Sep 2012, 08:39

aš bandžiau dėt tai nusidrąskė ir juokėsi net kvatodamas,aš pastebėjau jis kai nepamiega pietų tada prisidaro,o šiaip subunda

06. Sep 2012, 08:29

aciu,aciu uz buckius😀 zinot mano mama sako kad deciau mažei pampersus nakti,tai as sakau mamai kad isprotejo ji taip sakydama.kokie pampersai😈

06. Sep 2012, 08:20

Aurytei😘Lauryt labai gražūs darbeliai

06. Sep 2012, 08:19

Labukas,nieko tokio nešk ir vėlesnį,ką jau tu padarysi,kad ji kaip mano Joris😃reiks tuoj lovytę išmest😃bet tas prisivaro nusirengia pižamą ir tik tada atšutina pas mumis,ir dar užsidengia akis tipo nieko tokio😃

06. Sep 2012, 08:02

panos klausykit o slapima tyrimams reikia nesti rytini,ar cia neswarbu?na zinau kad jis geresnis,bet jai neiseina pasisiot. Nakti pasodinau maze ant puodo tai nepadare,o db miega ir ziuriu jau sisiu daro.ir toliau sau miega ramiausiai.

06. Sep 2012, 07:35

Sveikos 😀

05. Sep 2012, 22:33

Idomu, kazkas naujo. Butinai pasidairysiu fb 😉

05. Sep 2012, 21:52

Uo Laura kad nuveikus snd irgi 😀 o pas mane dar ta pazystama uzsukusi buvo tai dar pora bliusku ilgom rankovem ir dzinsis ziemiskus su fliso pasiltinimu 😀 vyras grys galva man nuraus 😃 Sarune, galima labai daug ko prilipdut, jei naudojies facebooku ivesk dropkes rankdarbiu kampelis, rasi daug visokiu 😀

05. Sep 2012, 21:23

Sarune, cia su modelinu kepamu 😀 fimo arba cernit 😉 minkai minkai ir prisiminkai 😃 mane cia Ineta uzkrete 😀

05. Sep 2012, 21:22

na va mamukai as jau cia 😃 kaip islekiau taip islekiau 😃 nuvariau i devetus 😀 krikstasuniui megztuka, Ievutei toki dzmeperiuka be kapisono 😀 na pagal Ineta tai prakstiskai nieko 😃 po to gryzau Ievuka pasiemiau is darzelio. ir lekem pas uosvius 😀 teko masina isplaut vyrui ryt kita laukia. as ir db pietu miegui supu Ievuka 😃 tai ka cia bekalbet 😃 Ineta, maniske ir palygint kaip kiti vaikai tevus pamare dziaugias tai maniske ramiai... snd pamate nusisypsojo, sako uo mamyte atejo labas 😃 nu zodziu tokia ramiai 😃 veiklos daug, smagu joms ten. jo tas del vaiku tai reikalai. turi kazkokia sistema sugalvot, kad jei ir susirgo vaikas butu kaip kazkaip kitaip isprest reikalus. jei mama tai nurasyta... ☹ aciu mamukai uz pagyras del saukstuko 😉 Ineta, sirdutes pati nulipdziau 😉 na nzn nurutuliavau kazkaip 😃 dar adata pasiemiau i pagalba 😃 rutuliuka pasiimi, padarai plokscia, tad su adata tarpeli ir tada is sonu dar su pirstais paspaudi 😀 nu ner taip sunku..

05. Sep 2012, 21:22

Kaip toki padaryt?

05. Sep 2012, 21:21

Labai fainas,originalus saukstas 😀

05. Sep 2012, 20:42

wow Laura! nu fainuole tavo smurfyte eina sau! agirdz, a kaip ten tos mazos sirdzikes?? kaip tu jas tokias mazutes islipdei????