Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

07. Sep 2012, 18:41

Laura ne tik soda gerai yra inhaliavimui , pabandyk medetkų arbatos išvirti ir duok Ievutei painhaliuoti , girdėjau kad medetkos labai geras vaistas nuo peršalimo ,kai gerklytė parausta ar nosis varva. O šiaip sodos gerą šaukštelį į stiklinę vandens įdėk.

07. Sep 2012, 18:25

na va jau puses 7,dar liko kokia valandike ir eisim i lovyte😃

07. Sep 2012, 17:56

bet koks oras š..ane😕 tas ruduo tai tik nuotaika gadina.musu tetis neseniai i darba isejo o mes likom namie tinginiaut.weliau mama uzeis,meducio atnes

07. Sep 2012, 17:53

as tai su tais inhaliavimais nieko neismanau😉 tfu tfu mažei netiko daryt tokiu proceduru.o vaikysteje tai jo mama mums tai dare

07. Sep 2012, 17:41

su inhaliatorium inhaliuojant negali but temperaturos? kodel? kad kiek buvo temp vis tiek inhaliavau

07. Sep 2012, 17:10

chm as dbr susimasciau.. o jeigu as jai painhaliuociau? su kokiu sodos tirpalu? tik va kazi as ir vel uzmirsau kiek ant kiek ta sodos tirpala daryt?

07. Sep 2012, 15:40

maniske dar tebemiega 😀 jau 2h 😀 nakti daves blaskes, nei man leido nei pati miegojo. as snd ir tokia kai su slapiu maisu trenkta 😀 gerai Ineta, kad uzsiminiai apie tinginiu sausainius 😃 as galvoju tingini padaryt tik vyro sausainiu ir sviesto teks paprasyt, kad nupirktu 😀

07. Sep 2012, 15:29

eisiu tinginiu "sausainiu" prakepsiu, gal mama vakare atleks i svecius 😀

07. Sep 2012, 15:28

as irgi prastai nakti kazko miegojau, milda blaskesi del savo nosikes.. kazi ka maniske ryt sakys kad neinam i darza 😃 nes snd ryte net dorai suns neleido pavedziot saukia mama varom mama varom 😃

07. Sep 2012, 14:49

mes ryte liepziedzius gerem, o pries valanda kale ramuneliu arbatos kokius 300ml ir uzmigo. galva visa slapia. nukritp temp matyt visai. bet knarkia vaje vaje, itairu mums kaip visad nosiarykle. vel bus viskas ten isburke. o tiek vaikas nuo ryto i darzeli prasos. sako mama paziurek nebelyna as noriu i darzeli. kai mergina uzmigdziau imeciau i orkaite toki gogel mogel kept 😃 bulves, morkos, farsiuko kukuliukai, cukinija. po to dar svoguna idesiu ir grietinele 😀 bus gerai pietums 😀 tikiuos valgys mergina 😀

07. Sep 2012, 14:34

o man zinot ir kosit noresi,peršti gerkle😕 as tik grindis isplowiau,prikepiau kotletu+ ryziu išveriau😉 db maže multikus ziuri o aš guliu😃

07. Sep 2012, 14:30

mum niekada nebuna taip kaip kitiems 😃 nu bet as labai labai tikiuosi kad eis susitart su ja 😀 as beje irgi tyngiu net tingeti, oras matyt toks.. net pietu dorai nieko nepataisiau, gerai kad milda pavalgiusi, as belenko is saldytuvo prikisau.. paskiau reiks makaronu issivirt su padaziuku, nupirkau cia kazkuria diena spalvotu kaspineliu, sakau skaniau valgyt bus 😃 nors makaronus ir taip jinai megsta 😀 ai tiesa, ir darzely sake lb gerai valgo, nu jau kuo kuo apetitu tai nesiskudzia 😃 ir pati parvedus pasakoja kad ir kosyte valge ir sriubyte ir kad tuscia lekste buvo 😃 nu kazi kiek ten tuscia 😃

07. Sep 2012, 14:06

Laura, sveikatutes tavo pupai 😘 nu bliamba kad isisirgo Ievute.. gal vel kokia gerklyte bus?.. nu mes as tikiuosi neisisirgsim, nors ziuriu irgi tarpais lyg ciut pakoso, bet gal nuo slogos cia, nuo snargliuku, kvepuoja per burna, nosyte uzgulusi.. o del zvakuciu tai as mildai jau nuo pernai negaliu idet, geriamus irgi nelabai nor, bet susitariu, o zvakute jei deciau tai jauciu ir pati gauciau per galva ir kaimynai sulektu visi ziuret ko as ta vaika pjaunu 😃

07. Sep 2012, 14:05

Aš ir su tinginiu draugauju 😉 pietus pagaminau prikirtom ir gulinėjam .Ineta tu nepergyvenk dėl miego kai apsipras darželį ir miegos ,viena pažįstama išvedė 5 metų dukrytę į darželį , namie sakė pietų nuo metukų nemiega ,o darželyje nuo pirmos dienos miega ir dar miega taip kad vos prikelti galima , Mes šnd važiuosim dieduko (mano patėvio) su gimtadieniu sveikinti , tai tik ryt namo grįšim pasisvečiuosim kaime 😀

07. Sep 2012, 14:04

geria geria, as jai tokias ir duodu 😃 perku ta lietuviu gamybos zolynelis "spalvotas sapnas" ten metos, meliso, ramuneles, kmynai 😀 as sakau gal dar vistiek per daug miego, kelciau nuo koki puse 7, gal tada normaliau uzmigtu.. ai nu snd tiek jau to.. lai ir nemig jei nenor.. ale atrodo gi ir issiduoda darziuke, snd uz duru puse valandos stovejau laukiau kol papietaus, tai klausiausi ausis istempusi, tai pagrinde milda ir girdejau 😃 pati viena viska komentuoja, sugedo ten jiem kranas prausykloj, nu ir pribego vandens, tai girdziu mildos balselis "uu nioni pili, ane?" uuuu vandenuko pripyle, verciu 😃 isvis nustebau, ieinu i grupe, o ta su kita panike, zaisliukus kad tvarko kad tvarko viska, buvau apakusi, namie tai nieko nepakels, su didziausoom asarom jei reik zaislus susirinkt.. nu dar tik savaite, ziuresim kaip toliau eisis 😀

07. Sep 2012, 13:42

oi Mildukas pavaro,nu jai užtenka to miego reiškia,nepergyvenk dėl darželio,kai žinos kad dirbat ir nebus kitos išeities,išsives kur nors ir tegu nešneka,kad joms reik tvarkytis,nes tam yra šeimininkutės,o tokių vaikų nemiegančių tikrai yra.Maniškiui jau nei per kur žvakutės neįdėtum,aha gerai būt arbatukės ir kad pamiegotų.Ir Mildukui reik kokios arbatos pastoviai duot su melisa arba mėtų,juk vistiek geria.Aš visad litruką užplikinu ryte ir tiurlina per dieną😃

07. Sep 2012, 13:34

nu va maniskej sukilo iki 38.6. sudaviau vaistuku, dbr jau nukrito. bet vaistus kol sugirdziau jauciu visas rajonas girdejo. bet geriami greiciau numusa nei tos zvakes. tai teko pakankint 😀 nzn Ineta, pozityvus nusiteikimas ir geras dalykas. pazystamos berniukas namie du metus nemiegojo visiskai pietu, o isejo i darza ir ka uzmigo 😃 nieko nera neimanomo 😃

07. Sep 2012, 13:24

gavo dar ir per sikna, ateinu, o ta puse komodos isvertus, mat kelniu ieskojo.. nu krc.. sunervavo..

07. Sep 2012, 13:10

aha, dar spageciu imete ir kazkokiu mesos kukuliu.. balazino jie ten valgomi?.. 😃 nu ismeginsim 😀 sveikatytes ligoniukams didziausios! o mano milda tai snargliuotis pradejo, nelabai stipriai, bet jau slogyte yra.. purskiu juros vandenuka, vakare pasikaitinsim kojas 😀 snd jau pietu nemiegosim musite.. gryzom namo12.15, iki pat dbr bandziau uzmigdyt, valanda laiko.. nemiega nors tu ka.. palikau dbr viena, bet girdziu duodas, dainuoja, sneka.. nemiegos tikrai jau.. nu ot turim problema.. ir darzely nemiegos jinai man.. kad nors guletu ramiai toj lovytej, kol kiti miegos, tai juk ne, reik jai sukaut, duotis.. nu blyn, is kur pas mane jinai tokia nemieganti.. tiek per pietus su kaukimu vedu miegot tiek vakare.. ☹ visi tik ir kalba, ipras ipras, nu neiprato, per2 metus neiprato pietu pati uzmigt, tai ir darze neipras.. ☹

07. Sep 2012, 12:10

nu sveikutės oi laikykitės ligoniukai😘,pas mumis irgi šnd šalta be proto.Edilija kaip visad savam stiliui👍.O man kad tinginys šnd negaliu,tingiu net per kambarį pereit😃o jau ir savaitgalis vėl ant nosies,nors nž ką mes čia veiksim,ko gero jei nelis tai į kaimą prieš žiemą dar šienaut reik paskutinį kart,ai bus matyt

07. Sep 2012, 11:30

na va kaip smagu Aleks, ir jusike prades eit i darziuka 😀

07. Sep 2012, 11:03

o mes snd buwome pas gydytoja,visi tyrimai geri.gavom pažyma ir tiesiai i darža nuwarem.derektore nuwede i grupe,Aurelia taip ziurejo i waikus😉auklyte tokia miela pasirode.pasake ka turim atnest nu kokius rubus i spintele atnest.nu karoče pirmadieni jau eisim linksmintis😃 šnd maže pazadinau 7h ryto,vaje vaje kaip sunkiai atsikelem ir renktis nenorejo pana.tai db uzmigo,tai galwoju gal ir darzelyje taip uzmigs.ryte anksti kelsis ir darze gal ramiai uzmigs.na ziuresim,ziuresim kaip ten bus ! Dar karteli visiems zuikiams sweikateles😀

07. Sep 2012, 10:55

ir laikos 38 ☹ tai, kad neatkrito o susirgo 😀 ai nu ka darysi. nosis baisiai uzgult, bet, kad liulai begtu ner. gal vel sukilo polypai?..

07. Sep 2012, 10:10

ko cia dekoji Rasvyda 😉 ner uz ka 😉 mano draugei jau 38 ☹

07. Sep 2012, 09:46

kazkaip galvojau kad turiu daugiau, turiu 8 dabar, bet sakau, issiusiu pirmadieni kokiam, nes savaitgali vistiek man reik jauciu vaziuot maisto apsipirkt 😀

07. Sep 2012, 09:03

Ineta, duok Rasvydai 😉 man per akis poros stikliniu o ant ju jau turiu surinkus 😉

07. Sep 2012, 08:59

Labas rytukas, ojojoi kiek ligoniuku ☹ sveikit visi! mano milda irgi nakti daves, snopavo, bet ipurskiau juros vandenuko, ispute nosiuka ir ryte lyg nieko, tai dar isvedziau i darziuka.. snd Milda irgi kazko nedrasiai taip iejo i grupe, be asaru bet tokia mane uz rankos vedasi, mat aukletoja kita 😀 nematem dar jos 😀 visa savaite gaudavos kad popiet jin dirbo, ir snd tik is ryto 😀 bliamba reikejo man vakar kojas jai pakaitint pries miegeli, nu nieko, snd butinai vakare pakaitinsiu, gal kaip nors ta tokia sloga ne sloga isvarysim bet isisirgimu.. Lipduku taikazkiek turiu, mesir sau susirinkom ir draugam jau visas 4 stiklines 😀 mes visad i maxima vaziuojam apsipirkinet, retai kada kur kitur, o kai vyrui i resia reikia del maista, tai vel ten nemazai issileidzia 😀 veliau paskaiciuosiu, ir nezinau kam cia ar Laurai iduot, ar Rasvydai issiust, kuri labiau nor? 😃

07. Sep 2012, 08:53

Mes tai mažai į maximą važiuojam apsipirkti , dažniausiai Norfoje perkam tai ir lipduku neturim , bet paklausinėsiu gal kas iš pažįstamu turi prikaupęs 😉

07. Sep 2012, 08:50

jus taip pat Rasvyda sveikit 😘 tik nervuoja, kad gert nlb nori. nu, bet gal prades 😀 as Rasvyduk, dar nepirkau stikliniu. vis uzmirstu pasiimt lipdukus. kelis ir teturiu pririnkus, ai daugiau ir nenoriu.

07. Sep 2012, 08:18

Labas rytas 😀 Ligoniukams sveikatėlės 😘 Mano panelė šnd nelabai noriai darželį pasiliko , mat vakar su auklyte pasipyko truputi , bandė mano mergina auklėtojos kantrybę , atsikėlė nuo puoduko ir pareiškė , kad nemoka kelnaičių ir kelnių apsimauti ,o kai auklėtoja pasakė kad tikrai moki , tai pradėjo rėkti taip kad visas darželis skambėjo , bet auklytė nepasidavė jos šantažui ir teko pačiai kelnaites ir kelnes apsimauti 😉