Sausinukai renkamės čia...

26. Jan, 05:36

mano sunus gime sausio 3d, ar yra dar gimusiu sausio menesi mazyliu

06. Apr 2014, 10:26

Labas rytas,mano Rokas irgi tebemiega,o vyras zvejyboj,tai ir as ramiai kava gersiu 😉 o tau,Rasvyda ta tyla as isivaizduoju,kad labai reta 😃 ziuriu Ineta manta pakuojas jau kelionej,aisku geriau visko prisikraut ir ko nereiks nepanaudot,nei reiks ir neturet 😉 as penktadieni vedziau Rokiuka pas okulista,tai viskas gerai,o ryt reik pas stomotologa vest dantuku taisyt,tai net neisivaizduoju a leisis,jis taip bijo,kad jam gres...tiek priziuriu tas dantis,o vat vistiek genda,cia matyt genai,mano brolio dantys labai silpni...

06. Apr 2014, 09:57

Oij Rasvyda kad tau pasiseke 😀 maniske 8 val jau mane kele, pusryciu prase..

06. Apr 2014, 08:59

Labukas 😀 taip taip, daugeja ir zvyneline serganciu, ir alergijom, astmom, bet viskas del ko? O del besikeicianciu salygu, oro uzterstumas, maistas su galybe priedu, kenksmingu.. uztersiam organizma, o tada jau tas uzterstumas pasireiskia kaip kam, vieniems migrena, kitiems berimais, cia kam kur silpnoji vieta.. beto nuolatine nervine itampa, kuri irgi suaktyvina viska.. kaip gyvenam, tokiom ligom ir sergam.. paziirekit kiek cukriniu diabetu serga zmoniu, juk pries 20 metu, tai buvo gana reta liga, o susirgusieji praktiskai pasmerkti, viena baisiausiu ligu, o dbr.. paziurekit kiek serganciu, ir vis daugiau diagnozuojama..

05. Apr 2014, 22:19

ir vis daugiau ir daugiau zmoniu serga ja

05. Apr 2014, 21:34

Liaudiskai vadinama zvyneline.. seip labai daug zmoniu turi sia problema..

05. Apr 2014, 20:53 ladyDropke

taip bjaur liga. apsigydai ir vel ir vel ir vel per nauja

05. Apr 2014, 20:10

Bjauri liga.. uosvis turi..

05. Apr 2014, 20:03 ladyDropke

as turiu psorjaze. ja turint priklauso sanatorija tik va reik pirma.lygoninei pagulet arba dieninem stacionare. o manes paskutini karta net i dienini stacionara neprieme. nes pagal istatyma nauja tuo metu turi but 70% kuno turi buti apdengta . na o as gydausi ir neapsileidziu ant tiek. kaip tik manau siustu dasigydit. bet ne . ..

05. Apr 2014, 19:56

Cia nenuostabu.. sveikatai mokam belenkiek, o va kai reikia tada lesu nera.. susirgai tavo beda.. o tai kokia liga turi? As tik vaikystej buvau sanatorijoj, ir tai tik 1 karta, mama brolio neturejo kam palikt, su broliu vaziuot tais laikais irgi nebuvo galikybiu, o viena pasilikt nejoredavau tai ir nebeleido..

05. Apr 2014, 19:39

oj tai manes nieks ir nebesius. dar kai lt gyvenau uz vaistus koki max pusmeti gaudavau kompensacija . o poto jau sakydavo lesu ner. nesvarbu . kad man menedsiui 6dezuciu reikdavo.

05. Apr 2014, 19:26

Dar priklauso po paumejimo liga ar remisijos stadijoj, tada yra tik dalinai apmokamas, na reikia dar primoketi uz sanatorjja, nes ligoniu kasos kompensuoja tik 90%. Beje su suaugusiais kitaip, pvz dbr jau nebera lesu, bus tik rudeni, tai per vasara vyks visi tie kas mokes bent kazkokia dali.. o pinigai nemazi.. aciudie su vaikais vaziuojant lesu visada buna 😀

05. Apr 2014, 18:59 Rasvyda

na jo.po gimdymo mano kunas kitaip veikia. rega visad superine buvo. dabar po gimdymo i toli ziurint prisimerkt turiu. oj zabala daraus😃 nugara per nestuma.luzo tiesiog ir dabar tas pats jai pasilenkus pabunu tai atsilenkt negaliu.

05. Apr 2014, 18:57 ladyDropke

aa liga turiu kuriai priklauso kas met i sanatorija. bet paskutini kart negavau. bet buvus du kartus po menesi.😀 dabar kol negyvenu lt.tai tikrai negausiu. reiks bandyt gaut kai i lt grysim

05. Apr 2014, 17:54

Nu va, dar sunis i voljera nuvedem, pasilakste 😀 vaistininkei pasiskundziau, tai dave vitaminu kompleksa ir dar papildomai magnio milteliu dave gert 14dienu, tai ziesiu, jei ir po sanatorijos nesitaisys cia man niekas, eisiu krauja issitirt, gal kokio gelezies truksta.. bet tikiuosi pades 😀

05. Apr 2014, 15:24

Nekokia is manes daktare, visa susisukusi 😃 nu va, dvi skalbenkes prasuktos, namai sutvarkyti, varom dbr pas mamuka, dar ten biski reikalu turim, dar gryzus noreciau orkaite issisveist kazkokiu budu.. nu gal prisiversiu 😃

05. Apr 2014, 14:02

Pamenu po gimdymo man irgi skaudedavo nugara, bet ne taip kaip paskutiniais nestumo menesiais..

05. Apr 2014, 13:49

Nebutinai vitaminu, jei tam tikrus sanarius, ar kuri nors viena, tai cia gali but sanariu problema, susirupinciau, jei skaudetu kazkuriuos pavienius, o dbr dauguma 😃 bet einant, sedint, nejauciu, tik kai reikia stipriau sulenkt 😀 reik daugiau judet 😃 nieko, palangoj prisivaiksciosim, bus judesio daug 😀 o kelialapio man atrodo nenusipirksi, cia del ligos skiria, tarkim po plauciu uzdegimo, ar traumu, mes turim bronchine astma, gydytoja pazymejo kad po paumejimo, tai praejom cia ligoninej pirmine reabilitacija, ir po jos gavos atsakyma su rekomendacija i sanatorija sveikatos grazinimo proceduroms 😀 vnz reikia gauti is gydytojo pasiulyma, arba zinant kad su ta liga priklauso sanatorija, tada prasyti kelialapio 😀 mes vykstam pirmasyk, bet gydytoja pati pasiule, sako ar norit, nes gali ir nevaziuot 😀 sakau aisku kad noriu, susake ka toliau daryt, ejom pas reabilitologe, paskyre proceduras, atlankem, atsakyma nunesem pediatrei, tada pediatre sutvarko per ligoniu kasas apmokejima, ir va pirmadieni pasiimsim siuntima jau i sanatorija 😀

05. Apr 2014, 13:43 Rasvyda

man irgi paskausta sanarius dabar pogimdymo. ir nugara . o tai reiskia vitaminu truksta?

05. Apr 2014, 13:42

Nu kaip senike, reik atsitupt tai dar nieko, bet stojantis pasiremt reikia 😃 nu va, paskaiciau kad sanariu skausmas, silpnumas, tai cia magnio trukumas, reiks nusipirkt..

05. Apr 2014, 13:42 ladyDropke

galima paklaust? o tu pirkais kelelapi i sanatorija? butu neblogai ,kazkada man su vaiku pakliut . vaikui seip pasilepint. o man pasigydit.

05. Apr 2014, 12:00

Labukas 😀 bliamba, kazkokia nesamone, kelinta diena sanarius skauda, nemaudzia, bet va reik palankstyt, tai taip atsargiai, kelenai, alkunes, net ranku pirstai tokie kazkokie keisti 😃 ir seip kazkokia paslabusi jauciuos, jauciu reiks nulekt iki vaistines kokiu vitaminu, bus man atrodo pavasarinis vitaminu trukumas..

04. Apr 2014, 23:52

oj teisybe pasakiai. metai eina ,o dar tiek neisbandyta!

04. Apr 2014, 23:04

Kad senstu matau tik is zilu plauku, bet sirdy visiskai nesijauciu senstanti 😀 atrodo nuo univiero baigimo taip ir likau tokia 22metu 😃 kazkaip tu praejusiu metu nematau, tik prisimenu, kaip stoviu, ginuosi savo darba, ir galvoju kaip neapsivemt 😃 ir paskui viskas milzinisku greiciu, darbas, dekretas, motinyste, ir kai pagalvoju kad dukrai tuoj puspenktu metu.. kada? Kaip? Kur as tuo tarpu buvau??? 😃 ir metai bega, o as dar tiek daug ko neisbandziusi!! 😃

04. Apr 2014, 22:40

o man 25 vasari suejo ir as jau jauciu , kad senstu:/

04. Apr 2014, 22:29

Ir man vis atrodo kad dar niolika 😃 sirdy ta tikrai, tuos metus tai jauciu tik smegenim, na visgi poziuris i viska, kas reiksminga, o kas ne, pasikeites..

04. Apr 2014, 21:56

Ne, nu tai kaip mane mociute snd pamalonino 😃 kalbam kalbam, kazkaip apie gimtadienius ir sako tai kiek tau dbr bus? 25 ar 26? 😃 😃 oij sakau, kaip faina buti kad ir tie 26 😃 deja, sakau jei jau dbr 27, tai vargu ar besueis 26 😃 jo Rasvyduk, velykos ten 😀 bet kazkaip visiskai nepergyvenu jei ir ten sutiksim,vistiek vyro nebus, tai nebent pas tevelius gryzt, bet jei patalus issivesiu, jau reika tyst atgal, kad pernakvot, su kruva daiktu( sepeteliai, pastos, ir pan), bet nespjaunu i vandeni, gal sumastysim 😀 nu jei jau ka, tai esu pasiruosusi ir ten sutikt, kinderiu parupinta 😃 tok vat kiausiniu gal ir nepavyks padazyt 😀 o gal, jei el virykle gausiu, tai ko neissivirt keliu 😀

04. Apr 2014, 20:53

Dar nenusprendziau 😃 jei tarkim mano tevai sugalvos atvaziuot kuria nors velyku diena musu aplankyt tai tikrai negrysim 😀 o jei nieks neatvaziuos, ir ten nebus jokiu renginuku, tai tada tikriausiai grysim 😀 na cia pagal situacija

04. Apr 2014, 20:48

O ka velykas irgi ten busi?

04. Apr 2014, 20:44

Zinai, is kitos puses noreciau kad vyras nuveztu, kad atvaziuotu savaitgaliais, deja, jis kazkur europoj, as i kita puse 😃 kai neturiu nei kas vezioja, tenka but ratuotai 😀 reiks dar pasiieskot kokiu graziu vietu aplink palanga, ar sventaja, kur nulekt, kur dar nebuvus 😀 nes taip kai nuvaziuoji, tai i pajuri ir viskas, o kai turi galimybe 3 savaites pabut, visai smagu butu ir ne tik jura pamatyt 😀

04. Apr 2014, 20:38

Sake vakar gydytoja skambinosi, tai imk koki nori, pilna laisvu 😀 vasara tikiu 😃 as irgi pesciaus 😃

1 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 1126